Witam. Czy ktoś jeszcze spotkał się z takim problemem, że nie zaliczało mu wodnych smoków V6 do misji sparingowej? Po 18 skończonych niebiosach zaliczyło tylko 1 smoka. Kolejne 7 dungów - nie zaliczyło ani jednego. Dzieje się tak niezależnie od tego, czy biję smoka z przywołanym petsem. Bicie z konia i zdejmowanie połowy eq też nic nie daje. Jest ktoś, kto natknął się na tego buga? Jeśli tak, to poradziliście sobie z tym jakoś? Administracja błędu nie widzi, w związku z czym na pomoc z ich strony nie można liczyć...

Bug w misji sparingowej ze smokami V6
Napisano 11 lipiec 2025 - 13:31
Napisano 11 lipiec 2025 - 13:44
Witam. Czy ktoś jeszcze spotkał się z takim problemem, że nie zaliczało mu wodnych smoków V6 do misji sparingowej? Po 18 skończonych niebiosach zaliczyło tylko 1 smoka. Kolejne 7 dungów - nie zaliczyło ani jednego. Dzieje się tak niezależnie od tego, czy biję smoka z przywołanym petsem. Bicie z konia i zdejmowanie połowy eq też nic nie daje. Jest ktoś, kto natknął się na tego buga? Jeśli tak, to poradziliście sobie z tym jakoś? Administracja błędu nie widzi, w związku z czym na pomoc z ich strony nie można liczyć...
w wiki w dziale misje sparing pisze : UWAGA! Istnieje możliwość występowania błędów w kolejności pojawiania się misji Zemra-Smok. Za utrudnienia przepraszamy
Napisano 11 lipiec 2025 - 13:49
w wiki w dziale misje sparing pisze : UWAGA! Istnieje możliwość występowania błędów w kolejności pojawiania się misji Zemra-Smok. Za utrudnienia przepraszamy
I co to mi daje? Mówię o błędzie w naliczaniu tych smoków, a nie kolejności misji (?)
Napisano 11 lipiec 2025 - 15:21
W niektórych misjach (na przykład z posłańcami ciemności) było tak, że jak pet dobijał to nie zaliczało....
Napisano 11 lipiec 2025 - 15:55
W niektórych misjach (na przykład z posłańcami ciemności) było tak, że jak pet dobijał to nie zaliczało....
To fakt, ale najwyżej kilku nie zaliczało, a jak się odwołało peta to wchodziły wszystkie. Tutaj 25 smoków ubitych na przeróżne sposoby i tylko 1 zaliczony. To chyba znaczy, że żeby skończyć tę misję to muszę tych dungów 2250 zrobić, skoro zalicza co 25
- dziadek lubi to
Napisano 12 lipiec 2025 - 13:23
- wojotonnek lubi to
Napisano 14 lipiec 2025 - 11:36
EDIT: 40 smoków zabitych, zaliczony wciąż tylko jeden
Napisano 14 lipiec 2025 - 17:51
Skoro jest napisane ze może występować błąd w misji to może spróbuj zabić zemrę. Jeśli jest problem z kolejnością może to pomoże
Napisano 15 lipiec 2025 - 17:52
Hej, miałam kiedyś ten sam problem. Ale Monika mi doradziła by bić smoka bez peta bo dobija skilami i tak było. Wyłączaj peta i będzie zaliczało za każdym razem
Napisano 16 lipiec 2025 - 11:16
Skoro jest napisane ze może występować błąd w misji to może spróbuj zabić zemrę. Jeśli jest problem z kolejnością może to pomoże
Bicie zemr nic nie daje, próbowałem. Skoro jednego smoka zaliczyło to znaczy, że to smoki muszę zabijać. Szkoda tylko, że na 50 map zaliczyło jednego
Hej, miałam kiedyś ten sam problem. Ale Monika mi doradziła by bić smoka bez peta bo dobija skilami i tak było. Wyłączaj peta i będzie zaliczało za każdym razem
Ostatnie 30 map robiłem bez peta, nic nie zalicza...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych