Posted 18 July 2025 - 04:56
Proponuję dodac na weekendy bosa/Metina na waro zbrojo pająk niebiosa itp z którego by leciała wakacyjna skrzynia / coś Ala walentynkowy event
Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia
Event by był odpalony tylko w soboty i niedziele do końca sierpnia
Pozdrawiam
Posted 18 July 2025 - 05:11
Fajna propozycja popieram w 100%Sory nie mogę pisać jeszcze w propozycjach
Proponuję dodac na weekendy bosa/Metina na waro zbrojo pająk niebiosa itp z którego by leciała wakacyjna skrzynia / coś Ala walentynkowy event
Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia
Event by był odpalony tylko w soboty i niedziele do końca sierpnia
Pozdrawiam
Posted 18 July 2025 - 06:13
- Natalka likes this
Posted 18 July 2025 - 07:09
Klapki i piłeczki sobie możesz dropic za darmo
żeby to jeszcze dropiło normalnie to OK a tu trzeba dropić chore ilości żeby nazbierać na kostium 30/30 który jest na 15 dni
18 dni eventu a tu ponad 300 szt klapek i ponad 150 piłek FAJNIE co NIE
Mi tak naprawdę nie potrzebne są te wakacyjne bossy ale dla innych graczy by to dużo pomogło
Bo i tak ja latam Zorda więc jak by to było dodane waro/zbrojo to gracze 250/254 mogli by sobie zawsze coś dorobić z takiego bossa/metina eventowego zawsze by to mogło ruszyc też rynek i rozówj innych graczy z EQ
- wojotonnek likes this
Posted 18 July 2025 - 07:33
żeby to jeszcze dropiło normalnie to OK a tu trzeba dropić chore ilości żeby nazbierać na kostium 30/30 który jest na 15 dni
18 dni eventu a tu ponad 300 szt klapek i ponad 150 piłek FAJNIE co NIE
Mi tak naprawdę nie potrzebne są te wakacyjne bossy ale dla innych graczy by to dużo pomogło
Bo i tak ja latam Zorda więc jak by to było dodane waro/zbrojo to gracze 250/254 mogli by sobie zawsze coś dorobić z takiego bossa/metina eventowego zawsze by to mogło ruszyc też rynek i rozówj innych graczy z EQ
ło panie jaki altruista..
Takich to ze świecą szukać
- Kocur likes this
Posted 18 July 2025 - 07:59
Posted 18 July 2025 - 08:30
Tu nie chodzi o to żeby medali glejtow nadropic, wrzucić w te skrzynki to czego jest mało na rynku. Ale dobra widzę że nie ma sensu pisać propozycji bo płaczki które " kiedyś tego nie było" się zlatują to jak zwykle wszystko na nie xx
To co chciałbyś żeby takiego dropiło? Skoro głównie deficyt to jest medali i glejtów
"Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia" - tak to żadna propozycja, skoro ma cos dropic ale nie wiesz co, ale jak dostaniesz byle co to też będziesz niezadowolony.
Edited by Natalka, 18 July 2025 - 08:38.
Posted 18 July 2025 - 09:57
Posted 18 July 2025 - 11:47

Posted 18 July 2025 - 11:57
Posted 18 July 2025 - 12:55
Od marca kiedy zacząłem grać ten drop jest ciagle ujmowany. Event wielkanocny był mega. Cały dzień zarobek rzędu 20k teraz już jest ładniej. 2 miesiące by zarobić 20k xd. Także wydaje mi się administracja dba by ograniczyć rozwój postaci do minimum. Na początku jeszcze szło wydropic medale z mapek. Teraz pozostaje is. Zamiast zachęcić graczy do startu/powrotu czy dalszego grania robią wszystko by wszyscy się wynieśli. Jak sama nazwa event kojarzy się z zarobkiem i przyspieszonym rozwojem postaci. Tutaj jest bo jest.
Posted 18 July 2025 - 19:09
Ewent walentynkowy i metiny z których drop leciał był jeden dzień a ty chcesz to dać łącznie na tydzień? Piłeczki i klapeczki spoko lecą także można sobie nadropic i wymienić u npc na skrzynię wakacyjną
Wymieniałem na skrzynkę a ze skrzynki jak nie KD+8 to 100b za ponad dzień dropu czy to jest jakiś sens jak ja polecę jednego zorda i mam większy zarobek niż z dropienia tych piłek i klapek
Posted 19 July 2025 - 16:21
Wymieniałem na skrzynkę a ze skrzynki jak nie KD+8 to 100b za ponad dzień dropu czy to jest jakiś sens jak ja polecę jednego zorda i mam większy zarobek niż z dropienia tych piłek i klapek
No to lataj zorda ewenty sa jako dodatek a nie jako główna forma zarobku
Posted 19 July 2025 - 16:49
To co chciałbyś żeby takiego dropiło? Skoro głównie deficyt to jest medali i glejtów
"Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia" - tak to żadna propozycja, skoro ma cos dropic ale nie wiesz co, ale jak dostaniesz byle co to też będziesz niezadowolony.
Nie ma żadnego deficytu glejtów, właśnie wrzuciłem ich trochę na rynek.
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Sprzedam 2xKD MOBA+9Started by Qubecz3k , 16 Sep 2025 |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →