Napisano dziś, 04:56
Proponuję dodac na weekendy bosa/Metina na waro zbrojo pająk niebiosa itp z którego by leciała wakacyjna skrzynia / coś Ala walentynkowy event
Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia
Event by był odpalony tylko w soboty i niedziele do końca sierpnia
Pozdrawiam
Napisano dziś, 05:11
Fajna propozycja popieram w 100%Sory nie mogę pisać jeszcze w propozycjach
Proponuję dodac na weekendy bosa/Metina na waro zbrojo pająk niebiosa itp z którego by leciała wakacyjna skrzynia / coś Ala walentynkowy event
Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia
Event by był odpalony tylko w soboty i niedziele do końca sierpnia
Pozdrawiam
Napisano dziś, 06:13
- Natalka lubi to
Napisano dziś, 07:09
Klapki i piłeczki sobie możesz dropic za darmo
żeby to jeszcze dropiło normalnie to OK a tu trzeba dropić chore ilości żeby nazbierać na kostium 30/30 który jest na 15 dni
18 dni eventu a tu ponad 300 szt klapek i ponad 150 piłek FAJNIE co NIE
Mi tak naprawdę nie potrzebne są te wakacyjne bossy ale dla innych graczy by to dużo pomogło
Bo i tak ja latam Zorda więc jak by to było dodane waro/zbrojo to gracze 250/254 mogli by sobie zawsze coś dorobić z takiego bossa/metina eventowego zawsze by to mogło ruszyc też rynek i rozówj innych graczy z EQ
Napisano dziś, 07:33
żeby to jeszcze dropiło normalnie to OK a tu trzeba dropić chore ilości żeby nazbierać na kostium 30/30 który jest na 15 dni
18 dni eventu a tu ponad 300 szt klapek i ponad 150 piłek FAJNIE co NIE
Mi tak naprawdę nie potrzebne są te wakacyjne bossy ale dla innych graczy by to dużo pomogło
Bo i tak ja latam Zorda więc jak by to było dodane waro/zbrojo to gracze 250/254 mogli by sobie zawsze coś dorobić z takiego bossa/metina eventowego zawsze by to mogło ruszyc też rynek i rozówj innych graczy z EQ
ło panie jaki altruista..
Takich to ze świecą szukać
- Kocur lubi to
Napisano dziś, 07:59
Napisano dziś, 08:30
Tu nie chodzi o to żeby medali glejtow nadropic, wrzucić w te skrzynki to czego jest mało na rynku. Ale dobra widzę że nie ma sensu pisać propozycji bo płaczki które " kiedyś tego nie było" się zlatują to jak zwykle wszystko na nie xx
To co chciałbyś żeby takiego dropiło? Skoro głównie deficyt to jest medali i glejtów
"Drop ze skrzyni zostawiam administracji do ustalenia" - tak to żadna propozycja, skoro ma cos dropic ale nie wiesz co, ale jak dostaniesz byle co to też będziesz niezadowolony.
Użytkownik Natalka edytował ten post dziś, 08:38
Napisano dziś, 09:57
Napisano dziś, 11:47

Napisano dziś, 11:57
Napisano dziś, 12:55
Od marca kiedy zacząłem grać ten drop jest ciagle ujmowany. Event wielkanocny był mega. Cały dzień zarobek rzędu 20k teraz już jest ładniej. 2 miesiące by zarobić 20k xd. Także wydaje mi się administracja dba by ograniczyć rozwój postaci do minimum. Na początku jeszcze szło wydropic medale z mapek. Teraz pozostaje is. Zamiast zachęcić graczy do startu/powrotu czy dalszego grania robią wszystko by wszyscy się wynieśli. Jak sama nazwa event kojarzy się z zarobkiem i przyspieszonym rozwojem postaci. Tutaj jest bo jest.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Kd wartości +1Napisany przez Belusia , 14 lip 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Sprzedam sure 255 z czarnym dragonem i szamana 125 z New petemNapisany przez Sinerek , 14 lip 2025 |
|
![]()
|
||
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →
Spamowisko →
IKONA SERWERA - POCISKACZNapisany przez MartiRenti , 13 lip 2025 Nowość |
|
![]()
|
||
Broń