Runiczna warownia
Posted 28 July 2025 - 06:49
Posted 28 July 2025 - 07:26
Posted 28 July 2025 - 07:35
Posted 28 July 2025 - 08:16
Przykład z pająkiem
Chcieliście nowego bossa macie
I płacz był skąd teraz weźmiecie na Arta ulepy jeżeliz pająka nie lecą materiały później płacz ze skrzydła na nowego bossa potrzebne
Logiczne to że jeżeli Wojtek coś doda to coś zmniejszy drop lub usunie z bossa a doda gdzieś indziej
A teraz nikt nie lata pająka ani nowego bossa bo nie warto
Posted 28 July 2025 - 08:30
Ty no jakby ci to powiedzieć jeśli chodzi o pająka i tego nowego bossa to nie ma co się dziwić. Mapa zarobkowa a dzięki temu, że można przywołać tego nowego bossa udało mi się wyjść już z 30kb na minus także pozytywnie zaskoczony jestem. Ostatnia przerwa z podniesieniem dropu nic nie pomogła przynajmniej jesli chodzi o mnie. W najgorszym przypadku skończą się arty po 8-10kb a wroca za 30 jak to było kiedyś także również zmiana na plus.A ja myślę że już starczy tych zmian bo wszyscy chcą zmiany a później płacz dlaczego zmniejszono drop
Przykład z pająkiem
I płacz był skąd teraz weźmiecie na Arta ulepy jeżeliz pająka nie lecą materiały później płacz ze skrzydła na nowego bossa potrzebne
Logiczne to że jeżeli Wojtek coś doda to coś zmniejszy drop lub usunie z bossa a doda gdzieś indziej A teraz nikt nie lata pająka ani nowego bossa bo nie warto
- hebebaba likes this
Posted 28 July 2025 - 09:06
Nowa mapa która nic nie daje czyli dodadzą coś znow na waro i zamiast z 15 waro 2 glejty będzie droplo solidne 0
Posted 28 July 2025 - 09:09
Tak tylko pajak to duża zmiana mi chodzi tylko o drop i nie o pomniejszenie dropu tylko zmianę na lepszeA ja myślę że już starczy tych zmian bo wszyscy chcą zmiany a później płacz dlaczego zmniejszono drop
Przykład z pająkiem
Logiczne to że jeżeli Wojtek coś doda to coś zmniejszy drop lub usunie z bossa a doda gdzieś indziej A teraz nikt nie lata pająka ani nowego bossa bo nie warto
Edited by KingOffFight, 28 July 2025 - 09:12.
Posted 28 July 2025 - 09:22
Bo przebijesz się na zorda i będziesz miał gdzieś te waro zaczniesz latać z czasem kryształke to nie będziesz pamiętał jak warownia wygląda
Posted 28 July 2025 - 09:25
Tak ok pewnie tak będzie ale ja nie myślę tylko o sobie ☺️ dobra nie spamujmy niech inni się wypowiedzą na ten tematNo ale sam widzisz jak te zmiany wychodzą wciąż na - a myślę że warowni nie latasz nałogowo aby te szkaty przeszkadzały a z czasem i tak te przynęty pójdą kwestia czasu a jak nie to niech leżą nie przeszkadzają nikomu
Bo przebijesz się na zorda i będziesz miał gdzieś te waro zaczniesz latać z czasem kryształke to nie będziesz pamiętał jak warownia wygląda
Posted 28 July 2025 - 09:40
Ja bym dropu nie dotykała z warowni, ewentualnie skoro to taki problem ubicie cyklopa to albo go znerfić albo zmienić na jakiegoś słabego mobka jak na zbrojo.
Szkaty rybek - dla mnie lipa bo ceny ryb i tak są już niewielkie.
Rudy? - meh ja jestem na nie, kopanie to jedyny wysiłek który się wkłada w robienie minosów. Przy tym ile jest latanych warowni przez graczy to tych rud zrobi się sporo nawet jak będą lecieć małe ilości i rudy pójdą w dół w cenie co za tym też pójdą minoski.
- Morganax, Kocur and Sowi like this
Posted 28 July 2025 - 10:05

Posted 29 July 2025 - 10:52
Czekam aż zacznie się temat ripa i drop arry której już nikt nie chce kupować
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users