Dla mnie moment w którym wchodzę na grę i po resecie nie wszyscy od razu wiedza o której jest powiedzmy Hydra, to jeden z niewielu z momentów w którym mogę wyczaić i sobie ja zbić. Jak się nie ma wymaksowanego eq (takowego nie mam) to sobie może chociaż kanał jeden zbije zanim się ktoś ogarnie.
Ok teraz nie ma za dużo graczy w okresie wakacyjnym na virtualu ale przyjdzie zima i obstawa na mapach będzie większa według mnie w momencie gdy każdy będzie znał resp bosa szansa ze ktoś słabszy go ubije jest mniejsza. Na empire wczoraj wakacyjny boss był obstawiany przez pół dnia przez jedna osobę, nie musiała znać czasu restartu serwera, weszła zbiła jeden resp i potem mało kto miał jakiekolwiek szanse.
Czy to da komuś tam szanse? Wątpię. Czy jestem na nie? Nie przeszkadza mi to (nie oszukujmy sie te bossy na mapach ogólnych to raczej niesamowitego dropu nie maja) ale według mnie nic to nie zmieni. Teraz jest dużo przerw bo coś tam jest poprawiane. Ale są tygodnie w których w ogóle nie masz przerw i zna się respy po 2h siedzenia na gierce i tak.
Wejdzie git
Nie wejdzie tez git, nic to nie zmieni.