Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click

Photo
- - - - -

Pająk premium vs Rycerski Pająk

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 MaryStuart

MaryStuart

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Wed, 19 Apr 23
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Wielkopolskie
  • Imię:Michalina
  • Nick w grze:MaryStuart
  • Gildia:Deathless
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Mary

Posted 11 August 2025 - 13:23

Dzień dobry,

Ze względu na to, że z rycerskiego pająka został przeniesiony drop materiałów fioletowych i niebieskich na pająka premium- arachmora zrobiły się totalne przetasowania i delikatne problemy związane z brakiem tychże ulep na rynku. Za chwilę zresztą poszybują one w górę i totalnie się rozjadą. Nikt nie chce wydawać medalionu na to żeby zdobyć tak naprawdę 2 ulepy potrzebne do zrobienia mistycznego eq. Czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby zamienienie tego medalionu jako przepustkę na chociażby medal tak jak jest na elitarnym ripie?
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :)
  • Rutbei likes this

#2 Morganax

Morganax

[GM]LiseQ

• Game Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1967 posts
  • Joined Wed, 02 May 12
  • MiastoDaleko :)
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:Monika
  • Nick w grze:[GM]LiseQ
  • Nick na TS:LiseQ

Posted 11 August 2025 - 13:28

Fioletowy i niebieski materiał został dodany do pająka jakiś czas temu jako dodatek bo i tak mało kto tam biegał, a te itemki możesz ULEPSZYĆ lub wydropić z Kurczaka bo on służy tylko i wyłącznie do dropu tych ulepszaczy.

Dodatkowo te ulepki dropia też z Nemere

• Kacperkox likes this

“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”

virtualmt21614385352__86.gif

#3 MaryStuart

MaryStuart

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Wed, 19 Apr 23

Posted 11 August 2025 - 13:53

Fioletowy i niebieski materiał został dodany do pająka jakiś czas temu jako dodatek bo i tak mało kto tam biegał, a te itemki możesz ULEPSZYĆ lub wydropić z Kurczaka bo on służy tylko i wyłącznie do dropu tych ulepszaczy.
Dodatkowo te ulepki dropia też z Nemere

Dziękuję za odpowiedź, ale tu sprawa jest tego typu, żeby zachęcić , a nie zmusić do robienia tego nowego bossa. W tym momencie medalion jest o wiele ważniejszy na to żeby wydać go na pradawki, czy dragony.Dla osoby która wbiła 254/255 nie ma opcji zdobycia materiałów w żaden inny sposób. Jesli się je z czegoś ulepsza czy mogę prosić o onstrukcje z czego? Ponieważ nigdzie tego nie potrafię znaleźć. To nie sztuka zrobić nową postać 150lv żeby iść na chickena czy nemere, ale czy to musi być konieczność?
Dodam tylko że kolejnym utrudnieniem dla osoby chcącej zdobyć materiały jest fakt że musi ona posiadać w Eq skrzydła.
  • Z3kochaniec and Rutbei like this

#4 Sowi

Sowi

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 27 posts
  • Joined Sun, 23 Mar 25
  • MiastoWch3jDaleko
  • Imię:Mietek
  • Nick w grze:Sowi
  • Gildia:Euforia
  • Nick na TS:Sowi
  • Hobby:Granie w Metina 🤣🤣

Posted 11 August 2025 - 14:38

Jak niema ulep

Jak ja mam po 300 z każdego
Wystarczy postarać się i pospamic że się kupi
  • MaryStuart likes this

#5 MaryStuart

MaryStuart

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Wed, 19 Apr 23

Posted 11 August 2025 - 15:08

Jak niema ulep

Jak ja mam po 300 z każdego
Wystarczy postarać się i pospamic że się kupi

Cieszę się, że je masz, ale głównym celem mojego postu było wskazanie, że problem może się pojawić w najbliżej przyszłości i czy jest szansa na to, abyśmy mogli mu zapobiec już teraz. Chociażby obniżając cenę wejścia na bossa, który w tym momencie nie jest latany praktycznie przez nikogo. Powtórzę, ale nie widzę w tym momencie żadnej innej opcji jak zrobienie dropa 150lv i skoczenia nemery, czy chickena z którego dropi max jeden materiał. A przecież stworzenie nowego bossa i dodanie go do gry miało na celu zróżnicowanie map. Ciężko mi zrozumieć decyzję wycofania materiałów z rycerskiego i przeniesienie go do arachma, jedyne co przychodzi mi do głowy to zwiększenie atrakcyjności nowego bossa. W mojej opinii nie spełnia to swojego zadania, ze względu na cenę wejściówki. Z przyjemnością będę latała arachma jeśli zmieni się wejściówka z medalionu na medal tak jak w przypadku elitarnego rippera, gdzie płacisz pomarańczowym glejtem i medalem, a medal możesz wytropić przecież z oprawcy.

• Oichi likes this

#6 Morganax

Morganax

[GM]LiseQ

• Game Master
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1967 posts
  • Joined Wed, 02 May 12
  • MiastoDaleko :)
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:Monika
  • Nick w grze:[GM]LiseQ
  • Nick na TS:LiseQ

Posted 11 August 2025 - 15:22

Dziękuję za odpowiedź, ale tu sprawa jest tego typu, żeby zachęcić , a nie zmusić do robienia tego nowego bossa. W tym momencie medalion jest o wiele ważniejszy na to żeby wydać go na pradawki, czy dragony.Dla osoby która wbiła 254/255 nie ma opcji zdobycia materiałów w żaden inny sposób. Jesli się je z czegoś ulepsza czy mogę prosić o onstrukcje z czego? Ponieważ nigdzie tego nie potrafię znaleźć. To nie sztuka zrobić nową postać 150lv żeby iść na chickena czy nemere, ale czy to musi być konieczność?
Dodam tylko że kolejnym utrudnieniem dla osoby chcącej zdobyć materiały jest fakt że musi ona posiadać w Eq skrzydła.

Ulepsza się z itemków dostępnych u NPC Spożywczy virtualmt21754929349__zrzut_ekranu_2025-

• Gαlαχу likes this

“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”

virtualmt21614385352__86.gif

#7 MaryStuart

MaryStuart

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 posts
  • Joined Wed, 19 Apr 23

Posted 11 August 2025 - 15:36

Ulepsza się z itemków dostępnych u NPC Spożywczy virtualmt21754929349__zrzut_ekranu_2025-

O! człowiek całe życie się uczy :) Dziękuję serdecznie, aczkolwiek temat samotnego bossa, którego nikt nie odwiedza pozostaje. Czy można liczyć na zamianę medalionu na medal, czy temat zamknięty?

3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users

xKondzio