Witam, w związku z tym jak wygląda czat tekstowy na serwerze wnoszę o możliwość zablokowania konkretnych postaci w taki sposób aby nie było widać wysyłanych przez niego wiadomości na czacie ogólnym serwera
czat tekstowy
Napisano 27 wrzesień 2025 - 15:09
- Natalka i SoKoL98 lubią to
Napisano 27 wrzesień 2025 - 15:17
Witam, w związku z tym jak wygląda czat tekstowy na serwerze wnoszę o możliwość zablokowania konkretnych postaci w taki sposób aby nie było widać wysyłanych przez niego wiadomości na czacie ogólnym serwera
a co ci to przeszkadza ten czat jest dla wszystkich a nie musisz tego czytać bez sensu
Napisano 27 wrzesień 2025 - 15:26
Z jednej strony dobrze by było dodać opcję ukrycia ubijanych bosów, może czat będzie bardziej przejrzysty
Użytkownik Avallach edytował ten post 27 wrzesień 2025 - 15:31
- matheeoll lubi to

Napisano 27 wrzesień 2025 - 15:39
Z jednej strony dobrze by było dodać opcję ukrycia ubijanych bosów, może czat będzie bardziej przejrzysty
ale wtedy praktycznie nic nie bedzie sie działo xD
Napisano 27 wrzesień 2025 - 15:42
ale wtedy praktycznie nic nie bedzie sie działo xD
Cooo? bo ukryje powiadomienia na czacie xD pokrętna logika

Napisano 27 wrzesień 2025 - 16:08
Napisano 27 wrzesień 2025 - 16:26
Do Ciebie nie dociera to co się tutaj pisze ![]()

Napisano 27 wrzesień 2025 - 17:47
Moim zdaniem dobrze że czat się rusza coś się dzieje. Macie opcje wyłączyć czat jeśli komuś nie pasuje polecam 1 kliknięcie
ja nie mówię że źle ja nawet jestem za ale żeby to była rozmowa a nie monolog tak jak to jeden pan robi
a co ci to przeszkadza ten czat jest dla wszystkich a nie musisz tego czytać bez sensu
to prawda nawet jestem za żeby ludzie rozmawiali ale nie w taki sposób jak robi to pewien pan
Napisano 27 wrzesień 2025 - 19:39
ja nie mówię że źle ja nawet jestem za ale żeby to była rozmowa a nie monolog tak jak to jeden pan robi
to prawda nawet jestem za żeby ludzie rozmawiali ale nie w taki sposób jak robi to pewien pan
a ja jestem za. pisze taki dzban sam z soba i inni musza czytac.
Moim zdaniem dobrze że czat się rusza coś się dzieje. Macie opcje wyłączyć czat jeśli komuś nie pasuje polecam 1 kliknięcie
wylaczajac czat nie bedzie mogl czytac innych ludzi
polecilbym dodac opcje jakas na czacie " blokuj "zablokowana osoba pisalaby sobie normalnie lecz my jesli zablokujemy nie widzielibysmy co taki czlowiek z IQ ponizej 0 pisze .
- VanelShiell i 612FXP18 lubią to
Napisano 28 wrzesień 2025 - 06:35
Napisano 28 wrzesień 2025 - 07:12
Jestem za, moze co poniektorzy nauczą sie kultury w obyciu ze społecznością.
Napisano 28 wrzesień 2025 - 08:11
Napisano 28 wrzesień 2025 - 08:20
Jestem za, moze co poniektorzy nauczą sie kultury w obyciu ze społecznością.
takich ludzi juz chyba nie nauczysz ;/
Po prostu pociskaczowi się nie fika bo później kończy się jak widać xd
a kim on tu jest?? zwyklym graczem jak wszyscy na serverze
chyba ze chodzi ci o lepsze traktowanie od strony administracji i czasami danie jakiejs nauczki za jego pajacowanie na wolaj w sumie tobie rowniez przydaloby sie
ale to tylko moje zdanie.
- Marakesz i Rutbei lubią to
Napisano 29 wrzesień 2025 - 12:21
Napisano 29 wrzesień 2025 - 12:36
Czemu disy zniknęły z yt
Mocny Temat jak dla pięciolatków xDDDD|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -
Temat jest zamknięty