Siemka mam pytanie jakie eq lub ile hp trzeba mie膰 ninj膮 偶eby nie pada膰 na zordzie aktualnie mam 8,6kk hp wraz z niebieskim pawiem (wierzchowcem) oraz demo buty+9 a mimo to wywalam si臋 dosy膰 cz臋sto na samym zordzie a nawet jak same 4 naginki wezm臋 to te偶 potrafi膮 mnie zabi膰. Kiedy艣 wydaje mi si臋, 偶e wystarczy艂a przedwiek bransa +0 u ninjy z pradawn膮 i nie pada艂o si臋 :/
Eq na zorda
Napisano 06 listopad 2025 - 18:17
Napisano 06 listopad 2025 - 18:21
Najlepiej przedwieczne buty/bransa +6, 偶eby sobie na spokojnie zbija膰 ![]()
- Roosvelt i Kocur lubi膮 to
Napisano 07 listopad 2025 - 05:36
Najlepiej przedwieczne buty/bransa +6, 偶eby sobie na spokojnie zbija膰
Mhm czyli jakie艣 ulepszenie posz艂o zorda no dobra to zbieram na przedwieka buty, dzi臋ki za odp
Napisano 07 listopad 2025 - 06:11
demo buty +9, przedwiek bransa +0, autopotka na 255.
w pradawce i minosach ustoisz na spokojnie
- Kocur lubi to
Napisano 07 listopad 2025 - 13:13
demo buty +9, przedwiek bransa +0, autopotka na 255.
w pradawce i minosach ustoisz na spokojnie
Autopotki nie mam, ale z tego co pisa艂em mam 8,6kk hp i padam z prada+9 i przedwiek +0 mia艂em 7,2kk wi臋c lepiej nie jest :/
Napisano 07 listopad 2025 - 20:23
Wsz臋dzie w eq wbite 15% do P呕? Zorda polecam nawala膰 pod 艣cian膮 z buta. Pecik jaki?
- DukeSxPompa lubi to
Napisano 09 listopad 2025 - 09:45
Mo偶e nie do ko艅ca w temacie ale ja gram sur膮 a nie ninj膮 (troche trudniej si臋 gra sur膮) i zorda cisn臋 w podstawowym eq na niego czyli demo kapek 6, nasior i buty demo 9, przedwieczna bransa +0, zbroja prada 3x8 i ostrze mino +6 (wcze艣niej mino +0 te偶 si臋 da艂o). Bez 偶adnych new kd, bez autopoty, na red pawiu idzie go ubi膰 bez padni臋cia jak i na zwyklym koniu ale potowanie non stop potrzebne. Z petem pawiem i wsz臋dzie gdzie si臋 da 15% do hp da艂o si臋 go ubi膰. Ninj膮 z tego co pami臋tam lepiej bi膰 z ziemi tzn. bez wierzchowca, poniewa偶 wtedy szybciej bije ale za to trzeba mie膰 troszk臋 wi臋cej hp. My艣l臋, 偶e 8kk powinno wystarczy膰. Zawsze mo偶esz podbi膰 hp skrzyd艂ami nawet z eventu +5% hp to zawsze co艣.
- Roosvelt lubi to
Napisano 09 listopad 2025 - 11:47
Mo偶e nie do ko艅ca w temacie ale ja gram sur膮 a nie ninj膮 (troche trudniej si臋 gra sur膮) i zorda cisn臋 w podstawowym eq na niego czyli demo kapek 6, nasior i buty demo 9, przedwieczna bransa +0, zbroja prada 3x8 i ostrze mino +6 (wcze艣niej mino +0 te偶 si臋 da艂o). Bez 偶adnych new kd, bez autopoty, na red pawiu idzie go ubi膰 bez padni臋cia jak i na zwyklym koniu ale potowanie non stop potrzebne. Z petem pawiem i wsz臋dzie gdzie si臋 da 15% do hp da艂o si臋 go ubi膰. Ninj膮 z tego co pami臋tam lepiej bi膰 z ziemi tzn. bez wierzchowca, poniewa偶 wtedy szybciej bije ale za to trzeba mie膰 troszk臋 wi臋cej hp. My艣l臋, 偶e 8kk powinno wystarczy膰. Zawsze mo偶esz podbi膰 hp skrzyd艂ami nawet z eventu +5% hp to zawsze co艣.
Ninja dostaje wi臋cej dmg z zorda jak gra艂em wojem to mi nie zabiera艂 wiecej ni偶 40% hp, ale wole ninje dlatego pyta艂em ile tak min. hp trzeba mie膰 skoro padam przy 8,6kk
U偶ytkownik Roosvelt edytowa艂 ten post 09 listopad 2025 - 11:47
Napisano 09 listopad 2025 - 14:22
Jak padasz z takim eq i takim hp to na pewno robisz co艣 藕le xD
Napisano 10 listopad 2025 - 13:55
Jak padasz z takim eq i takim hp to na pewno robisz co艣 藕le xD
Sko艅czmy dyskusj臋 bo ona nic nie wnosi dowiedzia艂em si臋 ju偶 od Alexii, 偶e trzeba mie膰 przedwiek buty i tyle.
Napisano 11 listopad 2025 - 13:13
To ciekawe, bo ja maj膮c pradawk臋 +9 888, minosy +0 bez new kd, demo buty, przedwiek branse +0 i reszta mistyk z petem 35艣r by艂em w stanie go ubi膰.
Napisano 14 listopad 2025 - 15:43
To ciekawe, bo ja maj膮c pradawk臋 +9 888, minosy +0 bez new kd, demo buty, przedwiek branse +0 i reszta mistyk z petem 35艣r by艂em w stanie go ubi膰.
tzn. mo偶e 藕le napisa艂em, jestem w stanie go bez problemu ubi膰, ale po prostu zdarzy si臋 raz na dwie mapki, 偶e padam i jest to dosy膰 irytuj膮ce patrz膮c na to, 偶e kiedy艣 tak jak pisa艂e艣 wystarczy艂o takie eq. Og贸lnie zacz膮艂em go bi膰 pod 艣cian膮 bez wierzchowca i na razie nie padam tak偶e no pada艂em z 8.6kk hp na wierzchowcu a nie padam bez wierzchowca jak go bije pod 艣cian膮 xd
Napisano 15 listopad 2025 - 05:42
Siemka mam pytanie jakie eq lub ile hp trzeba mie膰 ninj膮 偶eby nie pada膰 na zordzie aktualnie mam 8,6kk hp wraz z niebieskim pawiem (wierzchowcem) oraz demo buty+9 a mimo to wywalam si臋 dosy膰 cz臋sto na samym zordzie a nawet jak same 4 naginki wezm臋 to te偶 potrafi膮 mnie zabi膰. Kiedy艣 wydaje mi si臋, 偶e wystarczy艂a przedwiek bransa +0 u ninjy z pradawn膮 i nie pada艂o si臋 :/
polecam branze wbic do +6 i wbijac noze wyzej i problem zniknie z padaniem jesli masz prade i full demo
- Roosvelt lubi to
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych

Zasady event贸w -