Siemka mam pytanie jakie eq lub ile hp trzeba mieć ninją żeby nie padać na zordzie aktualnie mam 8,6kk hp wraz z niebieskim pawiem (wierzchowcem) oraz demo buty+9 a mimo to wywalam się dosyć często na samym zordzie a nawet jak same 4 naginki wezmę to też potrafią mnie zabić. Kiedyś wydaje mi się, że wystarczyła przedwiek bransa +0 u ninjy z pradawną i nie padało się :/
Eq na zorda
Napisano 06 listopad 2025 - 18:17
Napisano 06 listopad 2025 - 18:21
Najlepiej przedwieczne buty/bransa +6, żeby sobie na spokojnie zbijać ![]()
- Roosvelt i Kocur lubią to
Napisano 07 listopad 2025 - 05:36
Najlepiej przedwieczne buty/bransa +6, żeby sobie na spokojnie zbijać
Mhm czyli jakieś ulepszenie poszło zorda no dobra to zbieram na przedwieka buty, dzięki za odp
Napisano 07 listopad 2025 - 06:11
demo buty +9, przedwiek bransa +0, autopotka na 255.
w pradawce i minosach ustoisz na spokojnie
- Kocur lubi to
Napisano 07 listopad 2025 - 13:13
demo buty +9, przedwiek bransa +0, autopotka na 255.
w pradawce i minosach ustoisz na spokojnie
Autopotki nie mam, ale z tego co pisałem mam 8,6kk hp i padam z prada+9 i przedwiek +0 miałem 7,2kk więc lepiej nie jest :/
Napisano 07 listopad 2025 - 20:23
Wszędzie w eq wbite 15% do PŻ? Zorda polecam nawalać pod ścianą z buta. Pecik jaki?
- DukeSxPompa lubi to
Napisano 09 listopad 2025 - 09:45
Może nie do końca w temacie ale ja gram surą a nie ninją (troche trudniej się gra surą) i zorda cisnę w podstawowym eq na niego czyli demo kapek 6, nasior i buty demo 9, przedwieczna bransa +0, zbroja prada 3x8 i ostrze mino +6 (wcześniej mino +0 też się dało). Bez żadnych new kd, bez autopoty, na red pawiu idzie go ubić bez padnięcia jak i na zwyklym koniu ale potowanie non stop potrzebne. Z petem pawiem i wszędzie gdzie się da 15% do hp dało się go ubić. Ninją z tego co pamiętam lepiej bić z ziemi tzn. bez wierzchowca, ponieważ wtedy szybciej bije ale za to trzeba mieć troszkę więcej hp. Myślę, że 8kk powinno wystarczyć. Zawsze możesz podbić hp skrzydłami nawet z eventu +5% hp to zawsze coś.
- Roosvelt lubi to
Napisano 09 listopad 2025 - 11:47
Może nie do końca w temacie ale ja gram surą a nie ninją (troche trudniej się gra surą) i zorda cisnę w podstawowym eq na niego czyli demo kapek 6, nasior i buty demo 9, przedwieczna bransa +0, zbroja prada 3x8 i ostrze mino +6 (wcześniej mino +0 też się dało). Bez żadnych new kd, bez autopoty, na red pawiu idzie go ubić bez padnięcia jak i na zwyklym koniu ale potowanie non stop potrzebne. Z petem pawiem i wszędzie gdzie się da 15% do hp dało się go ubić. Ninją z tego co pamiętam lepiej bić z ziemi tzn. bez wierzchowca, ponieważ wtedy szybciej bije ale za to trzeba mieć troszkę więcej hp. Myślę, że 8kk powinno wystarczyć. Zawsze możesz podbić hp skrzydłami nawet z eventu +5% hp to zawsze coś.
Ninja dostaje więcej dmg z zorda jak grałem wojem to mi nie zabierał wiecej niż 40% hp, ale wole ninje dlatego pytałem ile tak min. hp trzeba mieć skoro padam przy 8,6kk
Użytkownik Roosvelt edytował ten post 09 listopad 2025 - 11:47
Napisano 09 listopad 2025 - 14:22
Jak padasz z takim eq i takim hp to na pewno robisz coś źle xD
Napisano 10 listopad 2025 - 13:55
Jak padasz z takim eq i takim hp to na pewno robisz coś źle xD
Skończmy dyskusję bo ona nic nie wnosi dowiedziałem się już od Alexii, że trzeba mieć przedwiek buty i tyle.
Napisano 11 listopad 2025 - 13:13
To ciekawe, bo ja mając pradawkę +9 888, minosy +0 bez new kd, demo buty, przedwiek branse +0 i reszta mistyk z petem 35śr byłem w stanie go ubić.
Napisano 14 listopad 2025 - 15:43
To ciekawe, bo ja mając pradawkę +9 888, minosy +0 bez new kd, demo buty, przedwiek branse +0 i reszta mistyk z petem 35śr byłem w stanie go ubić.
tzn. może źle napisałem, jestem w stanie go bez problemu ubić, ale po prostu zdarzy się raz na dwie mapki, że padam i jest to dosyć irytujące patrząc na to, że kiedyś tak jak pisałeś wystarczyło takie eq. Ogólnie zacząłem go bić pod ścianą bez wierzchowca i na razie nie padam także no padałem z 8.6kk hp na wierzchowcu a nie padam bez wierzchowca jak go bije pod ścianą xd
Napisano 15 listopad 2025 - 05:42
Siemka mam pytanie jakie eq lub ile hp trzeba mieć ninją żeby nie padać na zordzie aktualnie mam 8,6kk hp wraz z niebieskim pawiem (wierzchowcem) oraz demo buty+9 a mimo to wywalam się dosyć często na samym zordzie a nawet jak same 4 naginki wezmę to też potrafią mnie zabić. Kiedyś wydaje mi się, że wystarczyła przedwiek bransa +0 u ninjy z pradawną i nie padało się :/
polecam branze wbic do +6 i wbijac noze wyzej i problem zniknie z padaniem jesli masz prade i full demo
- Roosvelt lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -