Witam. Czy to faktycznie prawda, że w poniedziałki drop z bossów jest lepszy? Było takie pytanie na OX i o dziwo prawidłową odpowiedzią było O ![]()
Drop z bossów w poniedziałki
Posted 25 November 2025 - 17:02
Posted 25 November 2025 - 18:04
oho, jestem ciekaw czy to prawda
Posted 25 November 2025 - 18:24
Posted 25 November 2025 - 18:57
Posted 25 November 2025 - 20:40
To chyba nie potrafisz czytać, pytanie było o "czy w poniedziałki jest GORSZY drop?" i na tym pytaniu odziwo odpadłem, bo dałem X ![]()
Tak czy inaczej, ciekawa zagadka
Posted 25 November 2025 - 21:27
A masz jakiś dowód na to, że to pytanie było sformułowane tak, jak podajesz? Bo ja to pamiętam inaczej, a i kilka osób od razu po wyświetleniu odpowiedzi miało bekę z tego, że było O.To chyba nie potrafisz czytać, pytanie było o "czy w poniedziałki jest GORSZY drop?" i na tym pytaniu odziwo odpadłem, bo dałem X
Tak czy inaczej, ciekawa zagadka
Poza tym, jeśli każdego dnia jest taki sam drop, to Twoja odpowiedź X powinna być prawidłowa, bo - analogicznie - w poniedziałki drop nie jest gorszy, tylko taki sam, jak zawsze.
Posted 25 November 2025 - 21:37
Dla sprostowania - pytanie brzmiało dokładnie: "Czy bossy mają gorszy drop w poniedziałki?" - odpowiedzią prawidłową było O ![]()
- NIEP0K0RNY likes this

---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
Masz pytanie? Znalazłeś błąd w Wikipedii?
Skontaktuj się ze mną!
GG: 72674997
E-mail: tomekja28@wp.pl
Lub PW Na forum lub w grze pod nick: Thomson
Pozdrawiam!

Posted 25 November 2025 - 21:42
No to ufam na słowo, mimo braku dowodu ![]()
W takim razie modyfikuję pytanie: czy bossy faktycznie mają gorszy drop w poniedziałki? Będę wiedział, żeby nie wchodzić wtedy na grę i nie marnować czasu na słaby drop...
Edited by wojotonnek, 25 November 2025 - 21:43.
Posted 25 November 2025 - 21:50
Też myślałem że dzień tygodnia nie ma znaczenia na drop z bosów i dlatego odpowiedziałem "X" a tu jednak odpowiedź była "O", czyli się dowiedzieliśmy że drop w poniedziałek jest gorszy. A nie tak jak Ty zrozumiałeś "lepszy".
Reasumując, lepiej latać mapy w dni które nie są poniedziałkiem:)
Posted 25 November 2025 - 21:57
Ja nic nie musiałem "rozumieć", a jeśli w pytaniu rzeczywiście było "gorszy", to co najwyżej przeinaczyłem słowo, które i tak nie zmienia nic w kwestii błędu w odpowiedzi ![]()
Jeśli jednak ta odpowiedź jest prawidłowa, to chciałbym się dowiedzieć (najlepiej od administracji), w które dni warto robić mapy, a w które nie.
- Tyrek likes this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Zasady eventów -
This topic is locked