Posted Yesterday, 19:16 PM
Pomoc nowym gracza ? A kto pomógł kiedyś starym gracza ?
Posted Yesterday, 19:33 PM
Przecież istnieje takie coś jak historyk;) też można to nazwać kołem fortuny albo wygrywasz albo przerywasz
ZARAZ CI SOWI NAPISZE CO O TOBIE MYŚLE Z BUFA
Posted Yesterday, 19:36 PM
- Anubbis likes this
Posted Yesterday, 19:48 PM
Za dużo roboty
Posted Today, 09:08 AM
- Ivashenkov likes this
Posted Today, 09:13 AM
Wszystko musi być dobrze rzemyślane — jeśli tak będzie, to jak najbardziej jestem na tak.
Otóż to, jeśli bedą tam dwie no max 3 nagrody to ma to jakiś sens. W wersji gdzie każde zakręcenie daje nagrodę to te koło eliminuje przy takich nagrodach jakąkolwiek konieczność dropu z map - wystarczy tylko stać i kręcić kołem
- Gαlαχу, Shadownman, Darkkar and 4 others like this

Posted Today, 11:19 AM
Posted Today, 11:53 AM
Wszystko musi być dobrze rzemyślane — jeśli tak będzie, to jak najbardziej jestem na tak.
Na pewno przesadziłem z tymi ilościami itd, no ale tak jak mówiłem, to tylko obraz. Chciałem uniknąć takiego suchego "Dodajmy koło fortuny" bo skończyło by się tylko strachem, że znowu ktoś ma fanaberie na cholera wie jaki system i klasycznym "nie bo nie". A tak to przynajmniej ludzie mają obraz jak mogłoby to wyglądać w realiach Virtuala i jak widać chętnie się wypowiadają.
Otóż to, jeśli bedą tam dwie no max 3 nagrody to ma to jakiś sens. W wersji gdzie każde zakręcenie daje nagrodę to te koło eliminuje przy takich nagrodach jakąkolwiek konieczność dropu z map - wystarczy tylko stać i kręcić kołem
W sumie można by było wyeliminować wszelkie ulepszacze, i zostać przy przepustkach w jakiejś tam ilości, byleby było warto zakręcić co jakiś czas
Ale i tak GDYBY mialo byc to kiedys dodane to możliwy jackpot z pewnością byłby mile widziany
- Kocur likes this
Also tagged with one or more of these keywords: Nowość
Nowość
Ogłoszenia serwerowe →
Zabawy serwerowe →
Zasady eventów →
NiespodziewankaStarted by Morganax , 07 Dec 2025 |
|
|
||
Ekwipunek
Rynek serwera VirtualMT2 →
Zamienię →
Inne →
Skrzydła Otchłani +9 za Pradawne +9Started by Ivashenkov , 26 Nov 2025 Nowość |
|
|
||
Ważne
Virtualna Wikipedia →
Poradniki użytkowników →
Przezroczyste Logo GildiiStarted by Thomson , 23 Nov 2025 Nowość |
|
|
||
Nowość
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Zaginione Krainy V1/V2/V3Started by PrimeStar , 22 Nov 2025 |
|
|
||
Nowość
TeamSpeak3 - Discord →
Ts3 VirtualMT2.PL →
Ogłoszenia →
Karaoke 23.11.2025 18:00Started by Morganax , 17 Nov 2025 |
|
|
16 user(s) are reading this topic
9 members, 7 guests, 0 anonymous users
-
Ivashenkov, Dubel, SzybkiYT, 99kaacper99, xKondzio, Aprilynne, Shur'Tugal, Naorixx, Pyszczek

Zasady eventów -
This topic is locked