Napisano 12 grudzień 2025 - 19:16
Pomoc nowym gracza ? A kto pomógł kiedyś starym gracza ?
Napisano 12 grudzień 2025 - 19:33
Przecież istnieje takie coś jak historyk;) też można to nazwać kołem fortuny albo wygrywasz albo przerywasz
ZARAZ CI SOWI NAPISZE CO O TOBIE MYŚLE Z BUFA
Napisano 12 grudzień 2025 - 19:36
- Anubbis lubi to
Napisano 12 grudzień 2025 - 19:48
Za dużo roboty
- Mansoon lubi to
Napisano 13 grudzień 2025 - 09:08
- Ivashenkov lubi to
Napisano 13 grudzień 2025 - 09:13
Wszystko musi być dobrze rzemyślane — jeśli tak będzie, to jak najbardziej jestem na tak.
Otóż to, jeśli bedą tam dwie no max 3 nagrody to ma to jakiś sens. W wersji gdzie każde zakręcenie daje nagrodę to te koło eliminuje przy takich nagrodach jakąkolwiek konieczność dropu z map - wystarczy tylko stać i kręcić kołem
- Gαlαχу, Shadownman, Darkkar i 4 innych osób lubią to

Napisano 13 grudzień 2025 - 11:19
Napisano 13 grudzień 2025 - 11:53
Wszystko musi być dobrze rzemyślane — jeśli tak będzie, to jak najbardziej jestem na tak.
Na pewno przesadziłem z tymi ilościami itd, no ale tak jak mówiłem, to tylko obraz. Chciałem uniknąć takiego suchego "Dodajmy koło fortuny" bo skończyło by się tylko strachem, że znowu ktoś ma fanaberie na cholera wie jaki system i klasycznym "nie bo nie". A tak to przynajmniej ludzie mają obraz jak mogłoby to wyglądać w realiach Virtuala i jak widać chętnie się wypowiadają.
Otóż to, jeśli bedą tam dwie no max 3 nagrody to ma to jakiś sens. W wersji gdzie każde zakręcenie daje nagrodę to te koło eliminuje przy takich nagrodach jakąkolwiek konieczność dropu z map - wystarczy tylko stać i kręcić kołem
W sumie można by było wyeliminować wszelkie ulepszacze, i zostać przy przepustkach w jakiejś tam ilości, byleby było warto zakręcić co jakiś czas
Ale i tak GDYBY mialo byc to kiedys dodane to możliwy jackpot z pewnością byłby mile widziany
- Kocur lubi to
Napisano 13 grudzień 2025 - 19:57
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Kupię ninje 254 po workachNapisany przez Fudala , 07 lut 2026 Nowość |
|
|
||
Nowość
Kupię →
Wojownik →
2x10 KD EXP OSTRZE CTHULHUNapisany przez tenorek , 04 lut 2026 |
|
|
||
Oferty przedawnione →
otchlan woj +3 ostrze ra +10Napisany przez Felippe , 25 sty 2026 Nowość |
|
|
||
Nowość
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Razador/bonus switcher/Historyk-szansa na zmianę?Napisany przez Qubecz3k , 24 sty 2026 |
|
|
||
Nowość
Oferty przedawnione →
Kupię ninje 100-150lv z petem typu JaśNapisany przez Qubecz3k , 20 sty 2026 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -