Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaList do Walentynki - click Dołączona grafika Karnawał - click

Zdjęcie
- - - - -

Sklepy na rynku - propozycje usprawnień

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

#16 Peter

Peter

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów
  • Dołączył nie, 29 wrz 13

Napisano 14 styczeń 2026 - 20:12

1. na NIE. Czasem korzystam z tego, że tak się dzieje.

2. na NIE. Każdy liczyć raczej potrafi, a jak nie to ma pod ręką telefon a w nim kalkulator i można się w ten sposób wspomóc.

3. na NIE. Odpowiednie stackowanie itemków na sklepie może przynosić lepsze zyski, niż jakby każdy miał brać tyle, ile potrzebuje. 

#17 Fudala

Fudala

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
  • Dołączył nie, 28 wrz 25
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:Fudek

Napisano 15 styczeń 2026 - 03:33

Mój pomysł taki - Większa ilość slotów w shopie i jeżeli wystawiasz np. dwa takie same itemki np. przepustki ulepy itp wpisujesz raz cene a później jak przeciągasz to cene masz juz wpisaną.. 

#18 Mansoon

Mansoon

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 754 postów
  • Dołączył wto, 18 cze 13
  • MiastoZa górami za lasami
  • Województwo:Z.pomorskie
  • Nick w grze:.
  • Gildia:.
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:.

Napisano 15 styczeń 2026 - 09:04

3x NIE najpierw niech wojtek zrobi to co ma w planach i juz zaczą robić zeby usprawnić serwer a nie takmi bzdetami zasypuwać forum. Są 3 miasta oraz 3 M2 na zrobienie sklepów a wy tylko w m2 Shinso i w m1 Jino wystawiacie potem płaczecie ze sklep na sklpie a m2 Chunjo i Shinso oraz m1 Chunjo i Shinso sa puste

Wojtek ma w planach od 5 lat zmianę petów od 2 lat zmianę strony i od roku zmianę razadora więc jak dojdzie mu coś kolejnego do planów to nic się nie stanie

virtualmt21614962742__virtualmt216149498

#19 SaySomething

SaySomething

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 165 postów
  • Dołączył nie, 06 gru 15
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:Tsarionu
  • Gildia:DarkSouls
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Tsarionu

Napisano 15 styczeń 2026 - 13:42

Ja jestem na tak, jeżeli chodzi o 2 propozycje, czyli przeliczenia na sztuke. Ja często przeglądam sklepy z kalkulatorem np jak glejty za 25600 są wystawione, a tak to bym wiedział, że to wychodzi np. 1400 za sztuke.

Pozostałe 2 nie mają dla mnie znaczenia. Bardziej chciałbym więcej miejsca w sklepiku i jak sklep zapamiętywałby cenę tego samego itemu, który już na niego wsadziliśmy, łatwiej by było otwierać sklepiki.

A i do wszystkich, którzy piszą, że są na NIE, bo za ich czasów nie było i też było dobrze, mam tyle do powiedzenia, że za czasów waszych rodziców też nie było komputerów i było dobrze, więc wyrzućcie swój przez okno. Zachowujecie się jak zacofane komuchy.

• Carki lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych