Czytelniejszy Item shop
Ceny w is są w milionach i ciezko się je czyta sugeruje dodać odstępy lub dodać słownie jak w przypadku bryłek
Propozycja 2
Pt u strażnika wierzy demonów
Jesteśmy coraz lepsi i już nie potrzebujemy buffa który za nami musi wchodzić
Na te mapy i nas tylko spowalnia lub zbiera drop . Kto potrzebuje niech wchodzi ale
Sugeruje wyjście z pt u owego straznika na mapy ww warto zbrojo niebiosa vki
Każdy się tylko z tym meczy wylogowuje tępa lub idzie z buffem który zbiera drop.
Myślę że ta propozycja umyli rozrywkę .
Propozycja 3
Ustawianie postaci na stronie głównej jako 1 po logowaniu
Czasami tworząc postać masz inny pomysł i robisz 2 przez co musisz skręcać w lewo prawo co po jakims czasie robi się irytujące .
Propozycja 4
Puchary Hadesa
Bawiąc się w rzemiosło jakiś czas temu stwierdzam że jest z tym przedmiotem problem nie udało się zrobić rzemiosła na 2 a już poszło 2.5k Hadesow i już na rynku ich wcale nie było sugeruje wcisnąć je do jakiegoś bossa np. na empire war
Propozycja 5
Liczby do wpisywania antycheat
Grając dropkem zauważyłem że na większości map zostało dodane oo naprawdę irytuje grając dłużej . Sugeruje tymczasowo zmniejszyć zakres liczb do 1-5 do wpisywania 1 ręką i pomyśleć nad tym żeby nie uciszali to rozrywki
Propozycja 6
Każdy z nas ma wiele kont i teraz jest wygoda super pomysł zapisywanie haseł ale jak już chcesz się zalogować na innym urządzeniu to jest problem bo już nie pamięta się haseł a odzyskiwanie haseł wiąże się z email i tu jest problem bo często zakładamy postacie pod słupa email na chwilę z którego nie korzystamy
Sugeruje dodać możliwość założenia więcej kont na 1 meil i w przypadku odzyskiwania hasła wyglądałobh to że trzeba podać login i e-mail
Propozycja 7
Król demonów
Jedyna szkatułka blokująca ulepszanie strzały dropioca tylko z oponki i dr na postaci chyba do 60lvl i niema 100% sugeruje dodać osobom latającym dt na na drop tej szkatułki nie musi być duży ale żeby był co zapewni im dodatkowy zarobek i wspomoże ulepszanie strzał
Propozycja 8
Archamor
Próg wejścia na tą mapę jest dość wymagający a Boss nie oddaje tak jak trzeba skrzydła otchłani to koszt 1kk + a z mapek często nie wychodzi się zadowolonym gdyż wejście medal i gljet to czysto 1k a z mapki leci często same b pusty lub materiały na moje 30 zbić tego bossa nie miałem ani razu pergaminu i tu tez sugeruje zamiast luźnego dropu dodać szkatułkę archamora która jak w przypadku elit ropa by miała wartos ok1kb
Dziękuję za przeczytanie podzielcie się swoimi opiniami wszystko to tylko luźne sugestie
Propozycja 9
Robiąc postać od nowa zauważyłem że ninja łukiem sobie dobrze radzi stąd mam sugestie dodac lodowy mantykory Ra mino ciule łuk owy łuk myślę dobrze by się sprawdzał na postaci pomocnicze na mrocznego dragona czy mapę wszechmocnych gdzie trzeba bić bossa w kilka postaci
Edited by Platte, 24 March 2026 - 17:40.

Zasady eventów -
This topic is locked