Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Fotograf - click Dołączona grafika

Zdjęcie
- - - - -

Kilka propozycji by Platte

Nowość

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Platte

Platte

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 468 postów
  • Dołączył wto, 17 lut 15

Napisano 24 marzec 2026 - 12:09

Propozycja 1
Czytelniejszy Item shop
Ceny w is są w milionach i ciezko się je czyta sugeruje dodać odstępy lub dodać słownie jak w przypadku bryłek
Propozycja 2
Pt u strażnika wierzy demonów
Jesteśmy coraz lepsi i już nie potrzebujemy buffa który za nami musi wchodzić
Na te mapy i nas tylko spowalnia lub zbiera drop . Kto potrzebuje niech wchodzi ale
Sugeruje wyjście z pt u owego straznika na mapy ww warto zbrojo niebiosa vki
Każdy się tylko z tym meczy wylogowuje tępa lub idzie z buffem który zbiera drop.
Myślę że ta propozycja umyli rozrywkę .
Propozycja 3
Ustawianie postaci na stronie głównej jako 1 po logowaniu
Czasami tworząc postać masz inny pomysł i robisz 2 przez co musisz skręcać w lewo prawo co po jakims czasie robi się irytujące .
Propozycja 4
Puchary Hadesa
Bawiąc się w rzemiosło jakiś czas temu stwierdzam że jest z tym przedmiotem problem nie udało się zrobić rzemiosła na 2 a już poszło 2.5k Hadesow i już na rynku ich wcale nie było sugeruje wcisnąć je do jakiegoś bossa np. na empire war
Propozycja 5
Liczby do wpisywania antycheat
Grając dropkem zauważyłem że na większości map zostało dodane oo naprawdę irytuje grając dłużej . Sugeruje tymczasowo zmniejszyć zakres liczb do 1-5 do wpisywania 1 ręką i pomyśleć nad tym żeby nie uciszali to rozrywki
Propozycja 6
Email
Każdy z nas ma wiele kont i teraz jest wygoda super pomysł zapisywanie haseł ale jak już chcesz się zalogować na innym urządzeniu to jest problem bo już nie pamięta się haseł a odzyskiwanie haseł wiąże się z email i tu jest problem bo często zakładamy postacie pod słupa email na chwilę z którego nie korzystamy
Sugeruje dodać możliwość założenia więcej kont na 1 meil i w przypadku odzyskiwania hasła wyglądałobh to że trzeba podać login i e-mail
Propozycja 7
Król demonów
Jedyna szkatułka blokująca ulepszanie strzały dropioca tylko z oponki i dr na postaci chyba do 60lvl i niema 100% sugeruje dodać osobom latającym dt na na drop tej szkatułki nie musi być duży ale żeby był co zapewni im dodatkowy zarobek i wspomoże ulepszanie strzał
Propozycja 8
Archamor
Próg wejścia na tą mapę jest dość wymagający a Boss nie oddaje tak jak trzeba skrzydła otchłani to koszt 1kk + a z mapek często nie wychodzi się zadowolonym gdyż wejście medal i gljet to czysto 1k a z mapki leci często same b pusty lub materiały na moje 30 zbić tego bossa nie miałem ani razu pergaminu i tu tez sugeruje zamiast luźnego dropu dodać szkatułkę archamora która jak w przypadku elit ropa by miała wartos ok1kb
Dziękuję za przeczytanie podzielcie się swoimi opiniami wszystko to tylko luźne sugestie
Propozycja 9
Robiąc postać od nowa zauważyłem że ninja łukiem sobie dobrze radzi stąd mam sugestie dodac lodowy mantykory Ra mino ciule łuk owy łuk myślę dobrze by się sprawdzał na postaci pomocnicze na mrocznego dragona czy mapę wszechmocnych gdzie trzeba bić bossa w kilka postaci

Użytkownik Platte edytował ten post 24 marzec 2026 - 17:40

• MARLEN8 lubi to

#2 Natalka

Natalka

Początkujący

• Płeć Piękna
  • PipPip
  • 249 postów
  • Dołączył sob, 28 paź 17
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:иαтαℓια
  • Nick w grze:мσѕιєк
  • Nick na TS:мσѕια
  • Hobby:Nordic walking

Napisano 24 marzec 2026 - 12:21

Na arachmora potrzeba skrzydeł anioła :)

Użytkownik Natalka edytował ten post 24 marzec 2026 - 12:26

thumb_virtualmt21744020260__mosiek.jpg

#3 Platte

Platte

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 468 postów

Napisano 24 marzec 2026 - 12:39

O wiesz całe życie w błędzie xd ale mimo wszystko przydałoby się coś zrobić żeby był latany

Użytkownik Platte edytował ten post 24 marzec 2026 - 12:41

#4 Śmieszek

Śmieszek

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 399 postów
  • Dołączył pon, 26 sie 19
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:Adrianna
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:Pianino i kaligrafia

Napisano 25 marzec 2026 - 07:38

1. Dla mnie bez znaczenia
2. Na tak. Tak jak jest to w przypadku ww, zeby wystarczyło, ze postac jest w pt bez konieczności logowania drugiej postaci.
3. Bez znaczenia, mi to nie przeszkadza.
4.Mimo tego te puchary są bardzo tanie, wiec nie wiem czy jest sens dodania ich gdziekolwiek indziej.
5. Bez znaczenia
6.Bez znaczenia
7. Jesli sie nie mylę dropi jeszcze ze szkaty pająka i fakt faktem jest to jedyny wysiłek w ulepszaniu strzały, wiec na nie.
8.Archramor czy jak mu tam jest totalnie nieopłacalny. Warto przemyśleć drop czy to w formie szkaty czy zwiększenie % na drop itów, bo bossik niestety zazwyczaj pusty, bądź leci piekielny przetop.
9.bez znaczenia tylko podczas przepalania postaci skąd bym wiedział czy przepali mi na noże czy na łuk?
  • MITRIL i Platte lubią to

#5 Platte

Platte

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 468 postów

Napisano 25 marzec 2026 - 08:14

Pucharki owszem 20b.sztk nie jest dużo ale ich niema
Szkatu jakby było 20%dropu to na 100 map 20szkat nie jest dużo ale by wzmocniło ulepszanie
Podczas przepalania dodać wybór czy wybierasz łuk lub noze

#6 Thomson

Thomson

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1308 postów
  • Dołączył pią, 06 wrz 13
  • MiastoKraków | Jasło
  • Województwo:Małopolskie
  • Imię:Tomasz
  • Nick w grze:Thomson
  • Gildia:Heaven
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Thomson
  • Gadu-Gadu:72674997
  • Hobby:Architektura krajobrazu, Botanika, Grafika

Napisano 25 marzec 2026 - 14:56

1. Czytelność Item Shopu Raczej propozycja bez większego znaczenia dla rozgrywki.

Faktycznie, ceny w milionach mogą być mniej czytelne, ale zamiast dodawania opisów słownych wystarczyłoby wprowadzić separatory (np. przecinki lub spacje w liczbach). To proste rozwiązanie poprawiłoby czytelność bez zbędnych zmian.

2. Możliwość wejścia na wybrane mapy bez bufa Częściowo na tak.

Dobrym rozwiązaniem byłoby umożliwienie wejścia solo, przy zachowaniu możliwości wejścia w PT dla chętnych -  dotyczy to map takich jak V1, V2, V3, Zbrojownia czy Warownia.

3. Wybór postaci po logowaniu Jestem na nie.

To jedynie drobne ułatwienie, które nie wpływa realnie na rozgrywkę. Kliknięcie kilka razy myszką nie stanowi większego problemu, a potencjalnie mogłoby to wymagać więcej pracy od strony technicznej niż jest to warte.

4. Puchary Hadesa Jestem na nie.

Trudność zdobycia materiałów w rzemiośle jest naturalna i sprawia, że crafting ma swoją wartość. W wielu przypadkach przedmioty można zdobyć samemu lub poprzez handel spamiąc na chacie. Warto zwrócić uwagę, że rzemiosło jest umiejętnością, która CELOWO nie jest łatwa do wykonania i wymaga dużego wysiłku - to czyni ją unikatowym.

5. Antycheat - wpisywanie liczb Jestem na nie.

Wpisywanie kilku cyfr to dodatkowa forma zabezpieczenia przed automatyzacją gry. Nie jest to szczególnie uciążliwe, a spełnia swoją funkcję. Zmniejszenie zakresu liczb mogłoby osłabić skuteczność tego systemu. Ponadto, przepisanie czterech cyfr nie wymaga dużego wysiłku ;)

6. System e-maili Jestem na nie.

Zarządzanie danymi logowania leży po stronie gracza - istnieją narzędzia jak menedżery haseł czy notatniki. Dodanie wielu kont na jeden e-mail mogłoby powodować problemy bezpieczeństwa. W razie problemów zawsze można skorzystać z pomocy administracji na supportu.

7. Król Demonów Obojętne.

Z jednej strony logiczne byłoby dodanie szansy na drop szkatułki również w DT (ze względu na nazwę i spójność). Z drugiej strony obecnie i tak można je stosunkowo łatwo zdobyć na oponce, więc zmiana nie jest konieczna - z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że cały komplet gracz jest w stanie wydropić w przeciągu jednego dnia na oponce (mowa o ulepszeniu na ognistą strzałę - po 100 szt. każda)

8. Archamor - Jestem na tak.

Obecnie mapa jest nieopłacalna - koszt wejścia często przewyższa zyski - potwierdza to ilość wykonanych map oraz porównanie wartości dropu do wartości przepustek. Małe zainteresowanie graczy tylko dodatkowo to potwierdza. Wprowadzenie bardziej stabilnego dropu (np. zwiększenie % przy obecnym dropie) mogłoby przywrócić sens robienia tej mapy.

9. Nowy łuk (mantykory) - Jestem na nie.

Dodanie nowego łuku mogłoby zaburzyć balans (np. problemy z przepalaniem). Obecnie nie ma wyraźnej potrzeby wprowadzania takiego przedmiotu.

Użytkownik Thomson edytował ten post 25 marzec 2026 - 14:58

Dołączona grafika

Dołączona grafika

---------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

Masz pytanie? Znalazłeś błąd w Wikipedii?

Skontaktuj się ze mną!

GG: 72674997

E-mail: tomekja28@wp.pl

Lub PW Na forum lub w grze pod nick: Thomson

Pozdrawiam!

Dołączona grafika

#7 Karpa

Karpa

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 51 postów
  • Dołączył czw, 27 lut 25
  • Województwo:Lubelskie
  • Nick w grze:lAutsajdeR
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 26 marzec 2026 - 11:33

1 jestem na tak. Chociażby dodanie przecinków czy kropek.
7 w sumie ciekawy pomysł.
8 coś z tym zrobić albo wejście za same glejty bo tam nic nie dropi prócz piekło przetopow
  • MITRIL, Platte i Pands lubią to

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych