Mam na imię Natalia , ale większość ludzi mówi do mnie Nata , Pietrucha lub Tala .
Jestem zakręconą dziewczyną o ciemnym blądzie włosów i z milionem pomysłów w głowie .
Urodziłam się w Bydgoszczy . Można by sądzić, że jestem egoistyczna, bałaganiara itp., ale to z reguły przesądy, chociaż z tym egoizmem to może trochę prawdy. Potrafię doprowadzić zamierzone cele do tzw. mety i mało kiedy się poddaję.
Jestem wredna (czasami), humorzasta, spokojna , wygadana, tajemnicza, ale z reguły jestem realistką. Na co dzień słucham muzyki, buszuję po internecie, rozmawiam ze znajomymi oraz chodzę do szkoły . Jeżeli chodzi o muzykę to gustuje w rapie , metal oraz rock . Wielu ludzi mówi też na mnie chłopczyca . Dlaczego ? Ponieważ lubie wiele rzeczy co chłopcy . Na codzień ubieram się w dżinsy , kolorową bluzke oraz wielobarwne trampki lub skaty . Dodam tutaj , że uwielbiam nosić koszule w krate . : >
Na mej szyji zazwyczaj jest dużo rzemyków , wisiorków , tak samo na ręce .
Znakiem charakterystycznym może być tutaj to , że lubię farbować włosy na róźne kolory oraz kolczykować swoje ciało .
Ogólnie moją pasją jest taniec , ale również muzyka którą wielbie nad życie .
Sport ? . Pływanie , koszykówka , piłka ręczna , łyżwiarstwo .
Na VirtualMT2 spotkacie mnie napewno pod nickiem Nutka318 . : )
Liczę na to , że przyjmiecie mnie tu ciepło i zagrzeje tu miejsce na dłużej .
Pozdrawiam Natt ! .