Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted ImageOdwiedź moje konto - click

Photo

Apo ;)

• This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1 Apostol

Apostol

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Mon, 31 Oct 11

Posted 31 October 2011 - 21:45

Witam ;> .. na poczatku zanim w ogole zaczniecie czytac .. pomine przecinki itp bo obolewam ten system .. jak masz problem przykro ;*Koncze gre .. powod ? oczywiscie ze jasny co wchodze to ciagle to samo nic sie nie dzieje .. jesli myslisz ze stanie w m1/m2 to u mnie specjalnosc myslisz sie ;] .. czyli ze ze mna w ogole nie pisales/as a twierdziesz tylko to co widzisz mhm .. czasem mam dosc jak ciagle ktos pisze o eq .. a ja musze to czytac .. ale chyba glupio napisac daj mi spokoj czy cos .. bo z tego co ja wiem to mam uczucia hah ;d wiec z truden czytam i odpisuje . ;) na stowke nie wroce na serwer bo mam dosc tego jacy ludzie sa .. wiekszosc co ze mna pisala kiedys .. tak kiedys a teraz nawet nie beknie w moja strone .. ale ja sie prosil nie bede .. widac tylko po was ;> nie pisze o wszystkich ale mam taki kaprys .. ze o was .. zmienisliscie sie kiedys to gadanie ha ha he he a teraz polowa z was to same cwaniaki .. czego tak mysle ? bo lubie myslec nie widac ? moze mysle sie .. kazdy kreci sie wokol siebie a ja mam swoj swiat i swoj styl .. komus moze sie nie podobac ze pisze w ogole bzdury tutaj o kims / o was ale taka prawda jest i kazdy przyzna racje co do pewnych osob .. moze nie wyglada jak list porzegnalny ;d ale zawsze lubie napisac o jedna zdanie wiecej .. hm zeby to bylo tylko jedno zdanie :> .. ale co do tego .. chcialbym pozdrowic osobe co udaje mnie hm .. mnie ? podszywa sie i pisze bzdury do innych ludzi a ja to musze z trudem czytac i miec ubaw co do mnie piszecie .. ludzie ;d ogarnijcie system bo ustawa tego nie przewiduje ;/ kazdy robi komus psikusa .. ale to mnie juz wnerwia powoli jak co dziennie pisze mi osoba co Ty odpier*****z no eii sory :/ ..jak komu cos nie pasuje to pisalem wiele razy .. niech pisze pw wyjasnie na czym polega jego bol lub i moj .. a nie udajecie cwaniakow jacy Wy nie jestescie .. to co pisze nie trzyma sie kupy .. bo jem pierogi .. a co :) Wy tak nie macie :D ? no dobra chcialbym pozdrowic kilka osob .. ale pomysl sam/a .. czy to ma sens ? wypisywac z 40 .. 60 osob ? wystarczy mi to ze przeczytaciez 5 razy i stracicie swoj piekny czasu na tym .. a masz cos do napisania .. ? chcesz sie moze wyzalic ? no to pisz tam na dole ..a jak sie wstydzisz to juz Twoj problem .. kurde napisalem tyle a jedno przeklenstwo .. tak trzeba sie hamowac :D a teraz Dziekuje wam za wspolna gre PRZYJACIELE i nie przyjaciele .. ale uciekam tam oo a jak jestes przeciw tego to tam ooo ! sa drzwi i wyjdz :D .. a teraz musze sie napic herbatki i ide . Trzymajcie sie :) :*

#2 uroczek

uroczek

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Sat, 23 Jul 11

Posted 31 October 2011 - 21:49

3 Maj sie ;d

#3 Yass

Yass

Senior Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 388 posts
  • Joined Thu, 25 Aug 11

Posted 31 October 2011 - 21:54

Narazicho, powodenia w rl ^.-

#4 Majka

Majka

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Tue, 14 Jun 11

Posted 31 October 2011 - 21:57

Apo....wcale nie podoba mi sie to co robisz,ale Twoja decyzja:).Pozdrawiam :D

#5 Argus

Argus

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 posts
  • Joined Sat, 09 Jul 11

Posted 31 October 2011 - 22:56

Napku nie koñcz ;x

#6 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 posts
  • Joined Mon, 11 Jul 11
  • MiastoZadupie City

Posted 01 November 2011 - 00:25

No coz.. Na Twoim miejscu tez bym sie wkurzyla i kopla to w cholerke.Pozostaje mi zyczyc Ci powodzonkaa tam.. tam.. wiesz gdzie xD

#7 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5276 posts
  • Joined Sat, 03 Dec 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:wojtek

Posted 01 November 2011 - 07:59

Czytam czytam, i pod koniec dochodzê do wniosku, i¿ pisa³a to osoba która nie ma wiêcej ni¿ 14 lat :>

virtualmt21516717016__769671423939699945

#8 Nice_Girl

Nice_Girl

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 24 Aug 11

Posted 01 November 2011 - 08:04

Powodzenia w rl.

#9 DuHast66

DuHast66

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 22 posts
  • Joined Sat, 09 Jul 11

Posted 01 November 2011 - 08:52

Kurde,coraz to wiêcej ludzi odchodzi z serwera ^^ No có¿... Powodzenia w ¿yciu ;-]

#10 PvProNinja

PvProNinja

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 8 posts
  • Joined Mon, 19 Sep 11

Posted 01 November 2011 - 09:36

Cze¶æ. Dziêki za pomoc w kopaniu rudy:> Powodzenia w rl

#11 Apostol

Apostol

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Mon, 31 Oct 11

Posted 01 November 2011 - 13:02

Oj Irku :) .. irytuje Cie fakt .. ze przed "spójnikiem" pisze kropki ? .. bo nie widac tutaj zadnej "interpunkcji" ? 14 lat hm ;> a co .. ? Ty masz moze wiecej ? ;> chcesz pokazac jaki Ty to ideal jestes ? wiesz o napisze Ci tak .. Twoje zdanie to mam w lewej dziurce nosa .. ale ;) Dziekuje ze to napisales .. bo jestes pierwsza osoba ktora mi pisze takie cos .. tzn ze pisze jak 14 latek .. oj wzruszylem sie .. wiesz ? hyh ;p

#12 Argus

Argus

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 posts
  • Joined Sat, 09 Jul 11

Posted 01 November 2011 - 13:30

Apo , we¼ z nim nawet nie dyskutuj bo to przecie¿ Pan wszystkiego ^^Za du¿o w³adzy to ju¿ odbija. ; )

#13 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5276 posts
  • Joined Sat, 03 Dec 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:wojtek

Posted 01 November 2011 - 13:34

Oj Arg Arg uwa¿aj co mówisz.Aposto³, mówisz ¿e zlewasz na to, jakie bêd± komentarze, a jednak Ci zale¿y.Nie chcesz ¿eby siê nad Tob± u¿alali, a konto na forum zrobi³e¶ tylko po to, ¿eby siê po¿egnaæ, wiêc zbyt dojrza³y nie jeste¶ ;>

virtualmt21516717016__769671423939699945

#14 Argus

Argus

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 5 posts
  • Joined Sat, 09 Jul 11

Posted 01 November 2011 - 13:36

Mam siê Ciebie baæ.?W Polsce jest wolno¶æ s³owa.Powodzonka ; )

#15 Apostol

Apostol

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 posts
  • Joined Mon, 31 Oct 11

Posted 01 November 2011 - 13:53

Irus .. wiesz co .. czasami wypada napisac ze koncze .. niz wyjsc zamknac drzwi i byc z siebie hepi .. z tego co widze jak masz taka ochote gadac .. to moze wieczorem ts ? wyzalisz sie wtedy niz nabijac bez sensu posty i pokazywac jaki to Ty nie jestes .. bo nie ma co sie wadzic bez sensu .. a powiedziec co Ciebie tak boli mozesz powiedziec .. ale wiesz wole zeby to slyszalo wiecej osob a nie tylko ja :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users