Witam ;> .. na poczatku zanim w ogole zaczniecie czytac .. pomine przecinki itp bo obolewam ten system .. jak masz problem przykro ;*Koncze gre .. powod ? oczywiscie ze jasny co wchodze to ciagle to samo nic sie nie dzieje .. jesli myslisz ze stanie w m1/m2 to u mnie specjalnosc myslisz sie ;] .. czyli ze ze mna w ogole nie pisales/as a twierdziesz tylko to co widzisz mhm .. czasem mam dosc jak ciagle ktos pisze o eq .. a ja musze to czytac .. ale chyba glupio napisac daj mi spokoj czy cos .. bo z tego co ja wiem to mam uczucia hah ;d wiec z truden czytam i odpisuje .

na stowke nie wroce na serwer bo mam dosc tego jacy ludzie sa .. wiekszosc co ze mna pisala kiedys .. tak kiedys a teraz nawet nie beknie w moja strone .. ale ja sie prosil nie bede .. widac tylko po was ;> nie pisze o wszystkich ale mam taki kaprys .. ze o was .. zmienisliscie sie kiedys to gadanie ha ha he he a teraz polowa z was to same cwaniaki .. czego tak mysle ? bo lubie myslec nie widac ? moze mysle sie .. kazdy kreci sie wokol siebie a ja mam swoj swiat i swoj styl .. komus moze sie nie podobac ze pisze w ogole bzdury tutaj o kims / o was ale taka prawda jest i kazdy przyzna racje co do pewnych osob .. moze nie wyglada jak list porzegnalny ;d ale zawsze lubie napisac o jedna zdanie wiecej .. hm zeby to bylo tylko jedno zdanie :> .. ale co do tego .. chcialbym pozdrowic osobe co udaje mnie hm .. mnie ? podszywa sie i pisze bzdury do innych ludzi a ja to musze z trudem czytac i miec ubaw co do mnie piszecie .. ludzie ;d ogarnijcie system bo ustawa tego nie przewiduje ;/ kazdy robi komus psikusa .. ale to mnie juz wnerwia powoli jak co dziennie pisze mi osoba co Ty odpier*****z no eii sory :/ ..jak komu cos nie pasuje to pisalem wiele razy .. niech pisze pw wyjasnie na czym polega jego bol lub i moj .. a nie udajecie cwaniakow jacy Wy nie jestescie .. to co pisze nie trzyma sie kupy .. bo jem pierogi .. a co

Wy tak nie macie

? no dobra chcialbym pozdrowic kilka osob .. ale pomysl sam/a .. czy to ma sens ? wypisywac z 40 .. 60 osob ? wystarczy mi to ze przeczytaciez 5 razy i stracicie swoj piekny czasu na tym .. a masz cos do napisania .. ? chcesz sie moze wyzalic ? no to pisz tam na dole ..a jak sie wstydzisz to juz Twoj problem .. kurde napisalem tyle a jedno przeklenstwo .. tak trzeba sie hamowac

a teraz Dziekuje wam za wspolna gre PRZYJACIELE i nie przyjaciele .. ale uciekam tam oo a jak jestes przeciw tego to tam ooo ! sa drzwi i wyjdz

.. a teraz musze sie napic herbatki i ide . Trzymajcie sie

:*