Witam otó¿ rozpocz±³em swoj± przygodê drugi raz sur± WP i mam 99lvl oraz 1219 defa i nie ogarniam spota we¿y,poniewa¿ mam w³±czone czarowane ostrze,a gdy go nie mam w³±czonego to wszystko ³adnie i piêknie.Otó¿ moje pytanie jest takie: Czarowane Ostrze jest zbugowane ?
Co to ma byc ??
Rozpoczęty przez
QDance
, 01 lis 2011 05:58
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 listopad 2011 - 05:58
Napisano 01 listopad 2011 - 06:00
Niestety tak , jest zbugowane jednak nie jestem w stanie Ci powiedziec od jakiego dmg. Pozostaje czekac na wypowiedz jakiejs surki.
Napisano 01 listopad 2011 - 06:06
ok dziêki chocia¿ za potwierdzenie ;] a nie bêdê zak³ada³ innego tematu tylko zapytam tutaj od razu czy szansa na przedmioty w branzie i kolczykach daje to ¿e sztabki lepiej leca ?
Napisano 01 listopad 2011 - 06:20
na s³abych mobach typu psy itd ktore sa na machniecie bez czarowanego poprostu go nie odpalaj bo zamiast dodawac pk do pz je odejmuje na silniejszych mobach bedzie dzialalo Ci normalnie
Napisano 01 listopad 2011 - 06:44
Co do czarowanego ostrza, to moim zdaniem nie jest ¿aden bug. Wê¿e, hmm powiedzmy, ¿e maj± x p¿. Natomiast ty walisz wiêcej ni¿ ma x. Normalnie powinno Ci ostrze p¿ dodawaæ ale w³a¶nie gdy ju¿ nie ma z czego dodaæ bo bijesz wiêcej ni¿ moob ma p¿ to siê to przek³ada na odbieranie Twojego p¿. Mo¿e to lekko skomplikowane ale tak to mniej wiêcej wygl±da. No i trudno tu powiedzieæ czy to jest bug no bo logiczne jest to, ¿e jak nie ma z czego dodaæ p¿ to nie doda, no ale ciekawe jest to z odbieraniem ^ ^.
Napisano 01 listopad 2011 - 07:08
ok rozumiem dziêkuje Wam za wyt³umaczenie a na drugie pytanie mogliby¶cie mi odpisac ? Chodzi o to czy jak mam w branzie i kolcach bon na przedmioty 20% to lepiej sztabki mi poleca ?
Napisano 01 listopad 2011 - 07:38
Od teraz, jak kto¶ nie bd u¿ywa³ wyszukiwarki bd rozdawa³ warny, kilka tematów ni¿ej by³o takie samo pytanie!!!@Up Tak

Napisano 01 listopad 2011 - 07:49
ok dzieki i sorki temat do zamkniêcia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -
Temat jest zamknięty