Czerwone konary duchodrzewa - lvl misji
Rozpoczęty przez
mk321
, 01 lis 2011 23:28
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 listopad 2011 - 23:28
Od którego lvl jest druga misja z czerwonymi konarami?Pytam siê bo mam taki problem. Na jednej postaci (130lvl+, oddana pierwsza misja z konarami) konary dropi± do eq w du¿ej ilo¶ci. A na dropku (90lvl, misje nieoddane uaktywnione u biologa) dropi± tylko po jednym (tak, ¿e trzeba przek³adaæ z eq). I czego to wina? Tego, ¿e na jednej postaci zrobi³em pierwsz± misjê z konarami? ¯eby sprawdziæ muszê oddaæ pierwsza misjê na tamtej postaci, ale drugiej nie ma u biologa - dlatego, ¿e jest dopiero na pó¼niejszym lvl czy poka¿e siê po oddaniu pierwszej?
Napisano 02 listopad 2011 - 10:27
Z mojego doswiadczenia na az 5 postaciach wiem ze misjie te sa nizle zbugowane na na mojej surce nie oddalem zembow jeszcze a misjie na red konary i certy zrobilem odrazu. podobnie mialem z wojem a z ninja normalnie mam all misje czyli po kolei problem jest w tym ze biolog jest chyba zbugowany od czasu do czasu(mam na mysli rozne postacie)najlepiej zrob tak jak ja napisz do gm zeby ci all misje u biologa cofnal i powinno byc good
Napisano 04 listopad 2011 - 13:37
Ta pos³uchaj cyre bo ja tak zrobi³em jak on i zawsze mi du¿o dropi ;DZ mojego doswiadczenia na az 5 postaciach wiem ze misjie te sa nizle zbugowane na na mojej surce nie oddalem zembow jeszcze a misjie na red konary i certy zrobilem odrazu. podobnie mialem z wojem a z ninja normalnie mam all misje czyli po kolei problem jest w tym ze biolog jest chyba zbugowany od czasu do czasu(mam na mysli rozne postacie)najlepiej zrob tak jak ja napisz do gm zeby ci all misje u biologa cofnal i powinno byc good
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -
Temat jest zamknięty