Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Fotograf - click Posted Image GraphicMaster - click

Photo

Czerwone konary duchodrzewa - lvl misji

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 mk321

mk321

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 posts
  • Joined Mon, 19 Sep 11

Posted 01 November 2011 - 23:28

Od którego lvl jest druga misja z czerwonymi konarami?Pytam siê bo mam taki problem. Na jednej postaci (130lvl+, oddana pierwsza misja z konarami) konary dropi± do eq w du¿ej ilo¶ci. A na dropku (90lvl, misje nieoddane uaktywnione u biologa) dropi± tylko po jednym (tak, ¿e trzeba przek³adaæ z eq). I czego to wina? Tego, ¿e na jednej postaci zrobi³em pierwsz± misjê z konarami? ¯eby sprawdziæ muszê oddaæ pierwsza misjê na tamtej postaci, ale drugiej nie ma u biologa - dlatego, ¿e jest dopiero na pó¼niejszym lvl czy poka¿e siê po oddaniu pierwszej?

#2 Cyre

Cyre

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 9 posts
  • Joined Sat, 02 Jul 11

Posted 02 November 2011 - 10:27

Z mojego doswiadczenia na az 5 postaciach wiem ze misjie te sa nizle zbugowane na na mojej surce nie oddalem zembow jeszcze a misjie na red konary i certy zrobilem odrazu. podobnie mialem z wojem a z ninja normalnie mam all misje czyli po kolei problem jest w tym ze biolog jest chyba zbugowany od czasu do czasu(mam na mysli rozne postacie)najlepiej zrob tak jak ja napisz do gm zeby ci all misje u biologa cofnal i powinno byc good

#3 Mustang333

Mustang333

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 posts
  • Joined Sat, 14 May 11

Posted 04 November 2011 - 13:37

Z mojego doswiadczenia na az 5 postaciach wiem ze misjie te sa nizle zbugowane na na mojej surce nie oddalem zembow jeszcze a misjie na red konary i certy zrobilem odrazu. podobnie mialem z wojem a z ninja normalnie mam all misje czyli po kolei problem jest w tym ze biolog jest chyba zbugowany od czasu do czasu(mam na mysli rozne postacie)najlepiej zrob tak jak ja napisz do gm zeby ci all misje u biologa cofnal i powinno byc good

Ta pos³uchaj cyre bo ja tak zrobi³em jak on i zawsze mi du¿o dropi ;D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users