Chciałbym Wam dziś przedstawić fajną grę przeglądarkową pod tytułem: PokeLife.
Nie potraktujcie tego postu, jako reklamy, ale to z mojej strony głównie cel pokazania fajnej gry użytkownikom

By zagrać klikamy w >>LINK<<
Chciałbym też dać Wam parę początkujących rad dla nowych graczy, którzy chcą w tym zagościć na dłużej:
Informacje nt PokeLife
- Zabroniony jest PUSH! Czyli przesyłanie między Swoimi kontami bądź z kolegami kasy poprzez kupno/sprzedaż czegoś po zawyżonej lub zaniżonej cenie ( np. Pok w Hodowli lub na Targu wart ~1kk, Ty sprzedajesz na drugie konto za 100k lub Pokemon przeznaczony do hodowli wart 3k sprzedajesz na drugie konto za 500k by zyskać 500k na Swoje konto )
- Poradnik, który każdy Nowy Gracz powinien przeczytać - Poradnik dla Nowych
- Podstawowe informacje o grze ( Lista Pokemonów i inne ) - Informacja
- Zbiór przedmiotów w grze - Przedmioty
- Informacje nt Targu - Targ
- Informacje nt Przywiązania - Przywiązanie
- Opisanie statystyk, które trenujemy w Sali Treningowej - Statystyki
- Ewolucje oraz Poziom potrzebny - Ewolucja
- Rodzaje Ataków ( Jaki rodzaj oraz kto wykonuje ) - Lista nr 1 / Lista nr 2 / Lista nr 3 ( podane są 1sze formy pokemonów, jeśli ewoulują, dany atak pozostaje do nauki )
- Punkty Akcji ( PA ) możemy zregenerować poprzez Klikanie w linki w zakładce Zasługi, poprzez wypicie Napoju Energetycznego co da nam 45% maxymalnych PA oraz co 1 godzinę urośnie nam 10% maxymalnych PA
- Karmienie zyskuje nam 1 PD dla karmionego potworka ( na 1 koncie na dzień może być karmiony z jednego IP jeden pokemon ) - maxymalnie można zyskać 50 PD na dzień
- Stowarzyszenie można utworzyć po osiągnięciu rangi Trener I. Po osiągnięciu tego, możemy również podróżować po Safari oraz kończy nam się darmowe leczenie, mamy możliwość wystawiania rzeczy oraz pokemonów na Targu ( 5x bez żadnej karty, wg mnie optymalnie )
- Rozpiska Miejscówek w Dziczy ( Klikaj w Miejsca w Dziczy ) - Dzicz
W miarę przydatnych pytań i odpowiedzi, informacje nt gry będą aktualizowane.