Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

3 propozycje czê¶æ 2

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 gabrys0234

gabrys0234

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 posts
  • Joined Sat, 05 Nov 11

Posted 06 November 2011 - 14:57

1Dołączona grafikaTaki pomys³ z tworzeniem marmuru.Wpad³em dzi¶ na taki pomys³ aby dodaæ nowego NPC <NAZWA BYLEJAKA> ,i ¿eby ten npc mug³ tworzyæ marmur dla nas.Oczywi¶cie materia³y na marmury sami przynosimy. Jak zrobiæ tak imarmur ? : Pusta butelka najlepiej podwyszyæ jej warto¶æ o 10 kk oraz marmur bogos³awieñstwa . I tak idziemy z butelk± i marmurkiem do tego npc prawy na niego i stwurz marmur. Za stworzeñe marmuru trza bêdzie zap³aciæ 50kk oraz koszty materia³ów. Tylko ¿e marmury tworzy losowo i tylko 4 bêdzie mo¿na wylosowaæ a oto one marmur : Dziki.¿o³niez,Truj±cy.paj±k,Ork ten gruby ezot,Dzik .
//// Dziêkujê ////

2Dołączona grafika Brat Kowala: Mam pomys³ na npc kowala z dt czyli. Przy normalnym npc.Kowal w m1 kolo niego stoij taki 2 kowal np. Jarek Spalacz i u niego mo¿na bêdzie ulepszaæ sobie itemy ale bêdzie jedyne 50 % na ulepszenie , u niego niebêd± potrzebne itemy na ulepszenie tylko kasa. //// DZIÊKUJÊ ////

3Dołączona grafikaDodanie skrzyde³ na serwer ( TROCHÊ KIEPSKI POMYS£ ALE FAJNIE ONE WYGL¡DAJ¡).

#2 Okti

Okti

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 posts
  • Joined Sun, 07 Aug 11

Posted 06 November 2011 - 15:01

1. Po co komus marmury?2. Wez sie troche wysil i idz do dt na kowala3. Nie mam zdaniaPS lepiej juz nie wymyslaj propozycji bo tylko forum zasmiecasz

Edited by Okti, 06 November 2011 - 15:37.

#3 OzoN

OzoN

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 198 posts
  • Joined Sat, 30 Apr 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:.

Posted 06 November 2011 - 15:34

Cz³owieku! 50% na ulepszenie? To ja u niego bêdê robi³ zbroje na 200 lvl+2x nie!@ co do trzeciej propozycji jestem neutralny.

Edited by OzoN333, 07 November 2011 - 15:32.

#4 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5275 posts
  • Joined Sat, 03 Dec 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:wojtek

Posted 06 November 2011 - 15:53

1,2 u³atwienie gry, odpada.Co do 3 to nie by³o by z³e.

virtualmt21516717016__769671423939699945

#5 Bury

Bury

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 19 posts
  • Joined Tue, 23 Aug 11

Posted 07 November 2011 - 19:30

1,2 s± kiepsie ale nazwa "Jarek Palacz"? Mo¿e jeszcze mu do ust wsadzisz fajkê i bêdzie pali³??? a co do 3 kole¶ ma fajny pomys³:D to jesem na 75% na tak.

#6 Vesper

Vesper

Weteran

• Użytkownik
  • Pip
  • 28 posts
  • Joined Fri, 18 Mar 11

Posted 08 November 2011 - 00:57

Co do pierwszej propozycji " po co marmurki? " dziêkuje.Druga totalnie bez sensu, po to ka¿dy siê trudzi³ by teraz nowi gracze po prostu przyszli nazbierali pieni±¿ków i zrobili sobie najlepsze EQ...Co do trzeciej, jak znajdziecie sposób aby wprowadziæ te skrzyd³a pode¶lijcie, chocia¿ w±tpiê by zosta³y one wprowadzone dla zwyk³ych ¶miertelników. Raczej dla administracji.Nastêpnym razem przemy¶l co piszesz, zwróæ uwagê na ortografiê, oraz pomy¶l 20 razy, przeczytaj dwa razy tyle i w koñcu dojdziesz do wniosku ¿e ten pomys³ jest nie najlepszy.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users