Użytkownik VTX edytował ten post 06 listopad 2011 - 18:11
Nagi i ¦mieræ propozycja GM luknij
Rozpoczęty przez
VTX
, 06 lis 2011 17:29
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 listopad 2011 - 17:29
Mam taka propozycjê aby GM albo zmniejszy³ czas respu Nagi i ¦mierci albo zrobi³ malutk± mapke wielko¶ci 1 pietra w dt poniewa¿:-jest za du¿o osub które chc± ubijaæ ¶mieræ i nagini i gdy wejdzie na mapke 150lv 2 graczy np. Ancykun ImCold Dziubuson ( Pozdro )itp. to niema po co wchodzic poniewa¿ ubijaja ca³± mapê.-a bosy na mapie 130lv s± zksute ca³y czas wiêc niema dropu i trzeba siê mêczyæ z ich ubiciem ocenê pozostawiam Gm-owi
Napisano 06 listopad 2011 - 18:01
Mam propozycje dla Ciebie.We¼ s³ownik, poczytaj pierwsze 20 stron. Nastêpnie odczekaj. Przeczytaj troszkê jakie¶ fajnej, ciekawej ksi±¿ki. Jak Ci siê znudzi, to znów we¼ siê za s³ownik. Owe czynno¶ci powtarzaj, a¿ nie nauczysz siê pisaæ z sensem. Pozdrawiam.
Napisano 06 listopad 2011 - 19:17
No siê u¶mia³em...Nawet nie wiem jak to skomentowaæ... Mo¿e niech GM zbanuje tych, co ubijaj± ¶mieræ przed Tob± ?! Lito¶ci -.-Co do twojej ortografii - jak UP... -.-
Napisano 06 listopad 2011 - 20:10
Nie macie sie czego czepic , oprocz orto na tym serwie ? ... Co do tematu : w polowie popieram bo coraz wiecej osob robi eq i coraz ciezej trafia sie na wolne spoty . Ale watpie ze gm zrobi cokolwiek w tej sprawie ;d
Napisano 07 listopad 2011 - 04:44
U³atwianie gry. Ciao!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -
Temat jest zamknięty