Konieczne zmiany Fasola Zen !!!!!
Napisano 06 lipiec 2012 - 07:08
Mam propozycję wprowadzenia radykalnych zmian jeżeli chodzi o używanie fasolek zen.
Uważam i nie jestem tutaj odosobniony w tej kwestii, że bezkarne latanie i bicie na wolnym może doprowadzić do szału.
Są tacy ,którzy w ten sposób notorycznie utrudniają grę i nic sobie z tego nie robią.Myślę że warto pomyśleć o radykalnym podniesieniu cen fasolek i o zwiększeniu możliwości większej szansy na pozbawienie kogoś pewnej części eq( chodzi o drop z gracza na ujemnej randze) jeżeli nie zależy mu na grze.Jeżeli chodzi o graczy ,którzy wczytują skile to myślę że nie bedzie to problemem ponieważ skile wczytuje sie z reguły tylko raz.Istnieje również możliwość stworzenia czegoś na wzór innych serwerów żeby skile wczytać na P używając jakiegoś itemu (skile i tak nie stanowią utrudnienia w grze więc nie powinien być to problem).
Oczekuję ,że Administracja poważnie podejdzie do tego problemu.
Pozdrawiam
Napisano 06 lipiec 2012 - 07:16
Napisano 06 lipiec 2012 - 07:16
Napisano 06 lipiec 2012 - 11:36
Napisano 06 lipiec 2012 - 13:29
Napisano 06 lipiec 2012 - 14:03
Mogli by zrobic skile bez fasolek by nie odbieraly rangi bo kiedys jak robilem skile i mialem okrotne jakis koles na modzie wypchal mnie z kola i o malo co nie stracilem eqA tak w ogóle pomyśl jak potem będziesz robił skille na P -.-
Napisano 09 lipiec 2012 - 11:14
Napisano 09 lipiec 2012 - 11:18
Napisano 09 lipiec 2012 - 11:24
Wy to jesteście nieźle popaprani !!! Albo nie umiecie czytać ze zrozumieniem albo całkowici imbecyle tylko tutaj grają!!!! Czy ja napisalem że mi chodzi o zabijanie czy o bicie na wolny!!! Nie rozumiecie ze tutaj chodzi o przeszkadzanie a nie o zabijanie!!! Stoisz przy magazynie walą Cie kopiesz rude i stoisz co chwile albo najgorszy debilizm wtórny to dawaj pvp a jak zignorujesz czubka to jedzie na wolnym !! Czy teraz półgłowki zroumieliście !!!! A co do eq to sami sobie zróbcie jak nie macie .Tyle w temacie dla nierozumiejących ,którzy tylko sobie posty nabijacie!!
Po pierwsze nie obrażaj innych z byle powodu
A po drugie jeśli nie chodzi o zabijanie tylko o przeszkadzanie to co Ci da podwyższenie cen fasolek jak on nikogo nie będzie zabijał tylko będzie " przeszkadzał " ?
Napisano 09 lipiec 2012 - 16:06
Napisano 10 lipiec 2012 - 06:52

Napisano 10 lipiec 2012 - 07:19
Napisano 10 lipiec 2012 - 09:05
Takiego durnego za przeproszeniem tematu nie widziałem od roku.
Metin2 to jest gra która jest oparta na pvp, bicie się to właśnie po to tu gra 98% osób
Napisano 10 lipiec 2012 - 10:07
Napisano 10 lipiec 2012 - 10:40
po 2 leje cie ktos na wolnym zapewne szybko deda bo wszyscy dookola go dedaja
po 3 sam czasem leje na wolnym bo jak expie normlanie albo dropie na mapie metin jakies dziecko notorycznie mi ksuje z mojego kraju... to wolny i papa
po 4 ja bym zaproponowal aby fasolki byly po 50 sztuk duze udogodnienie na nobki i dla nowych graczy co chca skile wbic
Teraz mala informacja dla wladzy sporo osob zniecheca sie do grania na serwie bo nie maja ochoty wbijac skili na P/ Jak kazdy wie czasem sie i godzine meczyc mozna a to nic fajnego. (ale to poboczna informacja bo gracze sie mnie o to pytali i mowili ze rezygnuja wlasnie z tego powodu)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych