Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Konieczne zmiany Fasola Zen !!!!!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rozczarowany

Rozczarowany

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 108 postów
  • Dołączył czw, 15 mar 12

Napisano 06 lipiec 2012 - 07:08

Witam.

Mam propozycję wprowadzenia radykalnych zmian jeżeli chodzi o używanie fasolek zen.
Uważam i nie jestem tutaj odosobniony w tej kwestii, że bezkarne latanie i bicie na wolnym może doprowadzić do szału.
Są tacy ,którzy w ten sposób notorycznie utrudniają grę i nic sobie z tego nie robią.Myślę że warto pomyśleć o radykalnym podniesieniu cen fasolek i o zwiększeniu możliwości większej szansy na pozbawienie kogoś pewnej części eq( chodzi o drop z gracza na ujemnej randze) jeżeli nie zależy mu na grze.Jeżeli chodzi o graczy ,którzy wczytują skile to myślę że nie bedzie to problemem ponieważ skile wczytuje sie z reguły tylko raz.Istnieje również możliwość stworzenia czegoś na wzór innych serwerów żeby skile wczytać na P używając jakiegoś itemu (skile i tak nie stanowią utrudnienia w grze więc nie powinien być to problem).
Oczekuję ,że Administracja poważnie podejdzie do tego problemu.

Pozdrawiam

#2 Mlecyk

Mlecyk

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1742 postów
  • Dołączył pon, 08 sie 11
  • MiastoKsiężomierz

Napisano 06 lipiec 2012 - 07:16

zrob sobie lepsze eq i nic ci nie beda robic

#3 Rozczarowany

Rozczarowany

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 108 postów

Napisano 06 lipiec 2012 - 07:16

Bambus w nabijaniu postów widze ze jestes bardzo dobry gorzej z mysleniem warto czasami cos przemyslec zanim tylko dasz pusta odpowiedz.

#4 Fre7t

Fre7t

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 57 postów
  • Dołączył pon, 16 kwi 12

Napisano 06 lipiec 2012 - 11:36

jestem na tak. strasznie wqrwia mnie to , gdy jakis "koxu", ktory spada na skilla bije 30 lvle na wolnym i szybko fasole bierze , zeby mu nic nie lotnelo ;f

#5 Arexel_IV

Arexel_IV

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1220 postów
  • Dołączył śro, 08 lut 12

Napisano 06 lipiec 2012 - 13:29

Przeciw. Słaby gracz nic Ci, a także większości innych użytkowników nie zrobi i niepotrzebne mu będą fasolki, mocny przeciwnie, do tego jego raczej będzie stać na nawet fasolkę z wyższą ceną. Czyli zostanie tak, jak jest.

#6 KillerLee

KillerLee

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 56 postów
  • Dołączył czw, 05 lip 12

Napisano 06 lipiec 2012 - 14:03

A tak w ogóle pomyśl jak potem będziesz robił skille na P -.-

Mogli by zrobic skile bez fasolek by nie odbieraly rangi bo kiedys jak robilem skile i mialem okrotne jakis koles na modzie wypchal mnie z kola i o malo co nie stracilem eq

#7 Rozczarowany

Rozczarowany

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 108 postów

Napisano 09 lipiec 2012 - 11:14

Wy to jesteście nieźle popaprani !!! Albo nie umiecie czytać ze zrozumieniem albo całkowici imbecyle tylko tutaj grają!!!! Czy ja napisalem że mi chodzi o zabijanie czy o bicie na wolny!!! Nie rozumiecie ze tutaj chodzi o przeszkadzanie a nie o zabijanie!!! Stoisz przy magazynie walą Cie kopiesz rude i stoisz co chwile albo najgorszy debilizm wtórny to dawaj pvp a jak zignorujesz czubka to jedzie na wolnym !! Czy teraz półgłowki zroumieliście !!!! A co do eq to sami sobie zróbcie jak nie macie .Tyle w temacie dla nierozumiejących ,którzy tylko sobie posty nabijacie!!

#8 ozzi

ozzi

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 155 postów
  • Dołączył pią, 16 mar 12

Napisano 09 lipiec 2012 - 11:18

Popieram w 100% chodzi tutaj o utrudnianie bezsensowne gry a nie o zabijanie. Ja przynajmniej zrozumialem nie tak jak wiekszosc tutaj. Ajezeli chodzi o tych co maja 254 to raczej rzadko bezsensownie bija na wolnym myslę ,że chodziło tutaj o lamki z niższymi levelami.

#9 NightCreed3910

NightCreed3910

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 450 postów
  • Dołączył pią, 04 maj 12

Napisano 09 lipiec 2012 - 11:24

Wy to jesteście nieźle popaprani !!! Albo nie umiecie czytać ze zrozumieniem albo całkowici imbecyle tylko tutaj grają!!!! Czy ja napisalem że mi chodzi o zabijanie czy o bicie na wolny!!! Nie rozumiecie ze tutaj chodzi o przeszkadzanie a nie o zabijanie!!! Stoisz przy magazynie walą Cie kopiesz rude i stoisz co chwile albo najgorszy debilizm wtórny to dawaj pvp a jak zignorujesz czubka to jedzie na wolnym !! Czy teraz półgłowki zroumieliście !!!! A co do eq to sami sobie zróbcie jak nie macie .Tyle w temacie dla nierozumiejących ,którzy tylko sobie posty nabijacie!!

Po pierwsze nie obrażaj innych z byle powodu
A po drugie jeśli nie chodzi o zabijanie tylko o przeszkadzanie to co Ci da podwyższenie cen fasolek jak on nikogo nie będzie zabijał tylko będzie " przeszkadzał " ?

#10 Rozczarowany

Rozczarowany

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 108 postów

Napisano 09 lipiec 2012 - 16:06

Nie obrazam z byle powodu tylko uzywam terapi wstrzasowej na ludziach z niskim iq to po pierwsze,po drugie jak ktos bedzie sobie np latal na wolnym i uda mu sie dednac paru nobkow to nie lyknie w 3 sekundy fasolki, a jak nie łyknie fasolki to bedzie mial zwalona range ,a co sie dzieje z gosciem ,ktory ma zwalona range i nie moze jej w sekundke poprawic?Dropi z takiego nobka i jak straci troszke eq to moze na drugi raz sie zastanowi mowię tutaj oczywiscie o levelach 50+ ale czesto na wolnym lataja tez i 100+ a Ci juz posiadaja jakies eq na , ktorym im zalezy czyz nie?

#11 NightCreed3910

NightCreed3910

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 450 postów
  • Dołączył pią, 04 maj 12

Napisano 10 lipiec 2012 - 06:52

Po pierwsze ( znowu :D ) gracz który posiada lvl i eq by zabić np, na ch1 przy rudzie parę osób musi mieć już troszkę bardziej zaawansowane eq bo żaden 100 lvl nie dednie w1-3 sekundy 3 180 + :) tym bardziej 200+ gdzie ludzie mają zbroje sam wiesz jakie ;p Ale wracając do tematu taki gracz na pewno będzie miał dużo rangi i nie spadnie mu do - po zabiciu 3 osób :D Żeby np. z Rycerskiego zwalić do agresywnego musisz zabić 25+ osób także ...

#12 Living Things

Living Things

Komentator

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1004 postów
  • Dołączył śro, 04 sty 12
  • MiastoLębork ~ z Pomorza ;p
  • Hobby:Wszystko i Nic

Napisano 10 lipiec 2012 - 07:19

Pomysl jest do d**y. Z mojej strony powiem tak jesli chodzi o podwyzszenie cen fasolek to nic nie da. Zawsze beda nooby co beda przeszkadzaly lub ubijaly na wolnym kazdy zaczynal na 1lv i ze slabym eq ale nie plakal jesli ktos lepszy go ubil tylko gral dalej i w koncu mogl stal sie lepszy, wiec na poczatku sie przywyczajaj nie zawsze bedzie latwo grac. Pzdr All

Dołączona grafika

#13 kotek

kotek

ZDRADZIECKA MORDA!

• Użytkownik
  • Pip
  • 30 postów
  • Dołączył nie, 18 mar 12
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoMalbork
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Robert
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Mruk

Napisano 10 lipiec 2012 - 09:05

A co mają powiedzieć gracze robiący skille na P ?
Takiego durnego za przeproszeniem tematu nie widziałem od roku.
Metin2 to jest gra która jest oparta na pvp, bicie się to właśnie po to tu gra 98% osób
Morda zdradziecka.

#14 Rozczarowany

Rozczarowany

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 108 postów

Napisano 10 lipiec 2012 - 10:07

No Panie Game Master teraz to sie nie popisales wiedza szegolną. Jezeli nie wiesz to Cie uswiadomie ze jest cos takiego jak jak mozliwosc wczytania skili jednym pociagnieciem tak jak to uczynili na niektorych serwerach i po problemie wiec chociaz bys nie wypisywal "bzdur" jak to napisales.Reasumujac Metin to faktycznie gra ktora opiera sie na PVP ale to chyba lekka roznica utrudnianie bezsensowne gry a czyste pvp lub wojny.Jezeli sie myle to mnie popraw.Na koniec mozesz juz zamknac ten temat bo widze ze spora czesc "graczy" wogole nie rozroznia pewnych zasad lub ich kompletnego braku.

#15 Elraht

Elraht

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 71 postów
  • Dołączył nie, 17 cze 12

Napisano 10 lipiec 2012 - 10:40

po 1 pomysl do bani

po 2 leje cie ktos na wolnym zapewne szybko deda bo wszyscy dookola go dedaja

po 3 sam czasem leje na wolnym bo jak expie normlanie albo dropie na mapie metin jakies dziecko notorycznie mi ksuje z mojego kraju... to wolny i papa

po 4 ja bym zaproponowal aby fasolki byly po 50 sztuk duze udogodnienie na nobki i dla nowych graczy co chca skile wbic

Teraz mala informacja dla wladzy sporo osob zniecheca sie do grania na serwie bo nie maja ochoty wbijac skili na P/ Jak kazdy wie czasem sie i godzine meczyc mozna a to nic fajnego. (ale to poboczna informacja bo gracze sie mnie o to pytali i mowili ze rezygnuja wlasnie z tego powodu)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych