Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Postać na zadymy.

• This topic is locked This topic is locked
37 replies to this topic

#31 NightCreed3910

NightCreed3910

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 450 posts
  • Joined Fri, 04 May 12

Posted 17 July 2012 - 07:44

Ja Ci poradzę tak : Mental ( na wojny booski normalnie , z pvp już gorzej bo łatwo mu od skili uciec , do expa słaby ) , Smok ( ale skoro odpada to wiesz :P ) i WP ! Nie dagger . Rozproszenie : Body nie ma szans bez aury , smok bez buffów :) Czarowane boskie do expa . Nie mam za bardzo eq pod inta tylko zwykłe i z kd inta +8 daje mi 1900 ataku :) Przy expieniu na metkach daje to około 20k różnicy czyli np. będziesz bił 20k więcej niż smok/mental/dagger :) Sam gram WP i jest bardzo dobry , według mnie najlepsza postać na tym serwie :) Ale jeśli sura Ci nie odpowiada to mental/smok

#32 Enyoshi

Enyoshi

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 247 posts
  • Joined Sun, 24 Jun 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Lubelskie
  • Nick w grze:Enyoshi

Posted 17 July 2012 - 09:15

Każda postac jest dobra . Więdz to zalezy od cb kim będziesz grał i jak ;)

tumblr_lg4jp4ukP11qfwshko1_500.gif

#33 Living Things

Living Things

Komentator

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1004 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12
  • MiastoLębork ~ z Pomorza ;p
  • Hobby:Wszystko i Nic

Posted 17 July 2012 - 09:20

Ja Ci poradzę tak : Mental ( na wojny booski normalnie , z pvp już gorzej bo łatwo mu od skili uciec , do expa słaby ) , Smok ( ale skoro odpada to wiesz :P ) i WP ! Nie dagger . Rozproszenie : Body nie ma szans bez aury , smok bez buffów :) Czarowane boskie do expa . Nie mam za bardzo eq pod inta tylko zwykłe i z kd inta +8 daje mi 1900 ataku :) Przy expieniu na metkach daje to około 20k różnicy czyli np. będziesz bił 20k więcej niż smok/mental/dagger :)

Sam gram WP i jest bardzo dobry , według mnie najlepsza postać na tym serwie :) Ale jeśli sura Ci nie odpowiada to mental/smok

To prawda ze WP bedzie walil 20k wiecej z zaczarowanym niz dagger czy mental ale szybkosc ataku u daggera jest duzo szybsza wiec 20k wiecej nie daje duzej roznicy a co do mentala to nie graj nim

Edited by Living Things, 17 July 2012 - 09:22.

Dołączona grafika

#34 Living Things

Living Things

Komentator

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1004 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12
  • MiastoLębork ~ z Pomorza ;p
  • Hobby:Wszystko i Nic

Posted 17 July 2012 - 09:24

Sorki ze bylo 2 razy podobne...

Edited by Living Things, 17 July 2012 - 09:25.

Dołączona grafika

#35 ViVaPL

ViVaPL

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 168 posts
  • Joined Tue, 10 Jul 12

Posted 17 July 2012 - 09:25

Moje zdanie postać do pvp to WP ma rozproszenie magii i tutaj kazda postać będzie miała ciężko tzn. Szaman bez buffów, Sura BM bez ochronki, mental bez skila obronnego, bodziak bez aury i berka. Archer dostanie po tyłku jeśli będziemy się og blisko trzymac i nawalać, bo jesli on ucieknie daleko i bedzie nas próbował z daleka strącić. Dlatego Archer ma tutaj +, a sura WP myslę, że lepszy :) Wystarczy umieć grać :)

#36 Lischu

Lischu

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 posts
  • Joined Mon, 16 Jul 12

Posted 17 July 2012 - 10:11

Okej. Dziękuję Wam, będę grał surą wp tak jak na każdym privie/serwie testowym/plu. Rozwialiście moje wątpliwości, ponieważ miałem duże. No wiecie, kd +9, jakię itemki +1000 wartość ataku i tym podobne. Do zobaczenia w grze :) Jutro zaczynam ;]

#37 thorinos

thorinos

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 310 posts
  • Joined Wed, 23 May 12

Posted 17 July 2012 - 12:55

No i dobry wybór :) gram surą wp przede wszystkim i wiem co mówię , nie ma żadnego buga z ostrzem jeżeli chodzi o zadymy na graczy itp, z expem owszem ale to jak walisz ponad przeciętność (zbyt dużo) :) mając wiele postaci jednak surką najlepiej wpada się w tłum :P ewentualnie ninja archer ale chyba tego pod uwage nie brałeś :P

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users