Witam.
Chciałbym przedstawić wam mój, własny poradnik, bo jeśli ktoś gra pierwszy raz może tego nie wiedzieć i będzie miał problem, ale na prawdę nic trudnego wystarczy poświęcić dzień czasu i spokojnie wbije się na 100 lv swoją postać.
1.
Wpierw gdy już się zalogujemy/stworzymy postać zacznijmy dropić sztabki i expić na psach, gdy zbierzemy po 20 x sztab każdego rodzaju tzn. 2mln, 1 mln, 500tys, gdy je sprzedamy powinniśmy mieć 70kk kasy.
Hmm idziemy kupić wpierw z 7-8 paczek Peleryn Męstwa [koszt 14-16kk], kupujemy do tego dodanie bonu [4 bonów i od razu zmiane bonów, są w paczkach po 50 sztuk].
2. Następnie wracamy na psy [przed miasto] i expimy do lv 15.
Hmm, z pewnością zauważysz, że już exp słabo wpada, więc musisz zrobić pewną rzecz zdjąć całe eq i wpierw dodawać bony, a później je zmieniać.
Zaczyna się robić trudniej możesz skile wbić u nauczycieli..lecz nie musisz, bez skili dasz radę orkom.
Które bony potrzebne ?
Staraj się wbijać bony z Silny przeciwko orkom 20% dzięki temu gdy uzyskasz ponad 100% siły na orki.
A w butach dodaj aby bon był z życiem.
3. Bierzesz Pierścień Teleportacji i lecisz na Doline [nie pamiętam dokładnej nazwy], jest ona jako 1wsza w Expowiska v.1
Spokojnie możesz expić na orkach bez problemu do 50 lv.
4. Pewnie znów powtórzyła się sytuacja, że exp słabo wpada, no cóz tym razem musisz kupić wbicie bony 6-7 i zmiene najlepiej daj Silny Przeciwko Potworom w każdym z itemów i jedź na v1 i v2 Loch Pająków tam spokojnie możesz expić do lv 75.
5. Tutaj najlepiej, aby kupi eq inne kupisz biżu i buty u Hanldarki i wbijasz bony tak jak powyżej tylko tym razem Silny Przeciwko Mistykom.
-II- powtórka z rozrywki, tym razem już musisz zmienić bony do 4 na mistyków i w 6-7 bonie na wojowników.
I w Atlantydzie v1 musisz iść i poszukiwać wojowników i tak do lv 90.
Gdy wbijesz 90 lv przenieś się na Atlantyde V2 i tak expij do 100 lv.
edit:
proszę o komentarz poradnika, pisałem go sam może mieć sporo błędów, to jets mój pierwszy poradnik, pewnie jakiejś początkującej osobie się zda

I szybko podbije sobie lv