Cze¶æ mam trochê dziwny problem. Poniewa¿ idê sobie na film i wszystko gitara a¿ do momentu w³±czenia Virtuala... ;d Po w³±czeniu virtuala (Stara wersja z nowym packiem) wyskakuje mi takie okienko i piszê tam; Nast±pi³ problem z gr± gra zostanie wy³±czona Przepraszamy. I wyskakuje mi tam jaki¶ raport czy chce wys³aæ do firmy Microsoft o b³êdzie. ;d Wszystko by³o dobrze, ale.. w³a¶nie jak chcia³em wej¶æ na virtuala to zawsze na pandor***** usuwa³em folder mark, ¿ebym widzia³ loga gildii, to tak z przyzwyczajenia... ;d I nie wiem w³a¶nie bo jak nie usuwa³em ten folder mark to mia³em wszystko gitara wiêc nie wiem czy to wina mojego kompa, czy tego, ¿e nie mam folderu mark. Proszê siê wypowiadaæ, a i je¿eli to siê oka¿e, ¿e to ten mark w³a¶nie to prosi³ bym, którego¶ z graczy o wstawienie folderu mark na np. wrzute ¿ebym móg³ sobie pobraæ z góry dziêkuje

Problem z gr±.. Zobacz! ;d
Started by
Gagarin
, 11 Nov 2011 04:01
1 reply to this topic
Posted 11 November 2011 - 04:01
Posted 11 November 2011 - 15:10
najlepiej odinstaluj i zainstaluj virtuala nie pomoze to albo masz cos od kompa niechalo , bo to nie mozliwe na virtualu co z pandora(tez mialem taki blad, i jak chcialem 2 raz zainstalowac virtruala to sie nie udalo,musialem odczekac 2 dni) pomoglem daj plus nie pomoglem to napisz

- NocnyTajemnik likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users