Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Plakat - click

Zdjęcie

Pokoik spamu !!!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4557 odpowiedzi w tym temacie

#241 Nalia

Nalia

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów
  • Dołączył pią, 10 lut 12

Napisano 02 marzec 2012 - 19:09

chociaż krótko żyję to już trochę przeszłam, ale nie po to żeby się żalić tutaj weszłam. lubię po prostu wyrażać swoje poglądy i na posty Lvelka mieć wglądy ^^

#242 BosskiPatryk

BosskiPatryk

Komentator

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1052 postów
  • Dołączył nie, 12 lut 12

Napisano 02 marzec 2012 - 19:11

Ale Wy gadane macie, Gz ;)

#243 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów
  • Dołączył pon, 09 sty 12

Napisano 02 marzec 2012 - 19:12

otóż to , nie każdy jest wart , przez takiego cwoka - Serca NOKAUT. przezyłem nie raz , wzloty i upadki , i dobrze wiem, że niektórzy są ***a warci , straciłem ochotę , temat do zmiany , chyba że jesteś nim podjarany , do końca szczególnie o nim nie mam zdania , a TY levuś , masz coś do dodania ? ;)

#244 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 postów
  • Dołączył czw, 21 lip 11

Napisano 02 marzec 2012 - 19:14

Ja kochałem nie raz nie dwa Każdy z nas miłostki zna A Lvelka nie trzeba pilnować On tu sobie dobrze radzi i umie spamować Jest jednym z najlepszych spamerów w tym dziale Spamuje i idzie mu to doskonale Ale do niego dałańczaja inni I powiem szczerze tez są w spamie silni Jesteśmy w pokoiku spamu jak się nie myle WIELKI szacun dla spamiących to narazie tyle
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#245 Nalia

Nalia

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 02 marzec 2012 - 19:17

poematy piękne piszecie, że też ich szerzej nie opublikujecie? ja w rymowaniu dobra nie jestem, lecz jak to się mówi nazwę to questem, wezmę lekcji u jakiegoś mastera, i pospamuje z wami lepiej niż teraz. ;x

#246 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • 3937 postów

Napisano 02 marzec 2012 - 19:22

Każdy rymuje jak tylko potrafi Bo wiadomu słowem się przy tym bawi Jak widzę rymami rzucasz dosyć fajnie Niech Lvelek Cie troszkę przygarnie Wytłumaczy jak wyrzucać z siebie To co ważne dla mnie dla niego i dla Ciebie A ważne jest to by milutko się tu bawić I jak widzisz umiemy to sprawić Niby nigdy nic od takie rymowanki A zobacz jakie masz zachcianki Też chcesz się pobawić i troszkę porymować I o to nam chodzi by mieć z kim spamować

#247 Nalia

Nalia

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 02 marzec 2012 - 19:30

może załatwie sobie u niego dokształcanie, a i dziękuje za pochwałę drogi Panie. mimo wszystko, może i rymować umiem, ale moje rymy najczęściej są głupie. koleżanka twierdzi, że są boskie, jednak pan Gordon ♥ mnie skwitował iż są Częstochowskie. na dzisiaj już kończe, pora iść od kompa, jutro mały wyjazd i znoszenie głąba. :<

#248 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2167 postów
  • Dołączył nie, 08 sty 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)
  • Nick w grze:Majestat.
  • Gildia:σвσנєтиιє ♥
  • Królestwo:Chunjo
  • Gadu-Gadu:T

Napisano 02 marzec 2012 - 19:34

Radze Ci lekcje brać u tych panów bo mają sporo fanów jak widać nauczyłem się spamować i także fajnie rymować Polecam Ci ich bo rymują jak Pih Ja lekcje u nich brałem bo wcześniej się bałem teraz się nie boje to duet ich dwoje Ukryte talenty nie mogą się marnować trzeba to gdzieś opublikować . ;)

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#249 Nalia

Nalia

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 02 marzec 2012 - 19:35

Sebuś ma rację, nie mogą się chować, chyba to wstawię na photobloga ^^ rozmów wierszowanych nawet tam sporo, przydałoby się też zamieścić nową.. ;)

#250 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 postów
  • MiastoOkolice O-ki. ;)

Napisano 02 marzec 2012 - 19:38

Tak szybko idziesz ? Jutro u Sylwii będziesz? Jak nie to ściągnij metkinka bo mi się zmienia minka jak Ciebie nie ma w m2 .;P Paaa .;**

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#251 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • 3937 postów

Napisano 02 marzec 2012 - 19:44

Hahaha ha a jednak widzicie Czy wy sami sie słyszycie? Czy wy sami czytacie co tu piszecie? Rymujecie i to dobrze sprawę sobie zdajecie? Jedna mała zasada takiego rymowania Musisz znać słow od zasr...a Bo jak wiadomo potrzebne sa rymy A bez doboru słow nic nie zrobimy Będziemy stękać i cos tam próbować A przy tym rękoma gestykulować I nic nie wyjdzie tylko sie spocimy I głupawych mis się narobimy Ważne jest to by mieć słowa Musi być ich pełna wasza głowa Musi byc tak ze mówisz słowo Bum ruszasz szybko głową I juz sam rym sie nam pojawia A reszta to juz prosta sprawa

#252 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów
  • Dołączył pon, 09 sty 12

Napisano 02 marzec 2012 - 20:38

oj rymy rymy , my się uczymy , fajnie mieć uczniów zdolnych , nie żadnych kujonów mozolnych , lecz fajnych spokojnych . żeby stworzyć rymy trzeba w głowie pogrzebać , trochę uważać , zeby w ścianę nie przyjebać , ale ogólnie rymów wytwórnia , w pokoiku spamu istnieje , ten kto się śmieje i ma nadzieje , że rymy nic nie dadzą , tylko mózg zaczadzą , oni są w błędzie , nie lubie gdy przychodzi taki i mi ględzi ględzi ... Bo gdy zacznę rymować , to nie mogę wystopować , bo gdy rymy mnie pochłoną to z całą osłoną , a gdy na rymy nie mam ochoty to nie rymuje , bo po co sypać głupoty ? hę ?

#253 Nalia

Nalia

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 03 marzec 2012 - 05:59

Lvelek ma racje, rymowania defekt - jak tylko spróbujesz będzie nałogu efekt. nie jestem u siebie ale to mi nie przeszkadza, kochana Sylwia mi wcale nie zawadza. czasami warto jest wstać rano, mnóstwo śmiechu do listy zajęć dodano ^^ chcąc być do waszej elity zaliczona muszę być w rymach zacnie wyćwiczona :x pozdrowienia od Sylwii która jest pełna podziwu dla tej poezji xdd

#254 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 postów
  • MiastoOkolice O-ki. ;)

Napisano 03 marzec 2012 - 06:02

Ha ha ha No cóż zostało nam tylko podziękować i czasu już nie marnować czekam znów na Lvelka to jest jakaś udręka . Podziękowania dla Sylwii .:)

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#255 Nalia

Nalia

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 03 marzec 2012 - 06:10

oj noo może kiedyś się doczekasz, ze mną w m2 poczekasz. mi się nie śpieszy, czasu mam zbyt wiele po prostu czuje sie jak w niedziele xd tak wam powiem, sama nie wiem czemu, ale mam niedobór dżemu... :x

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych