Zauważyłem że dużo graczy pisze szukam dziewczyny jakiś tam lvl. Ja w tym poradniku postaram sie dać wam kilka ważnych porad jak poderwać dziewczynę ale w normalnym życiu.
Pierwsza rada w grze z dziewczyną się nie przytulisz nie pocałujesz, co jedynie możesz sobie z ów dziewczyna porozmawiać. Choć nie masz pewności kto jest po 2 stronie ekranu

Po pierwsze należy wyjść z domu a nie siedzieć przed monitorem i nie wiadomo na co czekać. Dużo fajnych dziewczyn na pewno kręci się w waszej okolicy, w końcu jesteśmy w polsce a wiadomo słowiańskie korzenie robią swoje
Po drugie żeby poderwać dziewczynę należy się wykąpać. Aby nie śmierdzieć potem po kilkunastu tygodniach spędzonych wśród roztoczy i gorąca z komputera. Na tłuste włosy i spocone ciało raczej dziewczyny nie poderwiecie. No chyba że również bedzie no-lifem.
Po trzecie aby poderwać dziewczynę musicie mieć jakiś fajny tekst np.:
Przykład rochę chamski:
Ty mówisz- Mam pytaniem, czy jesteś nauczycielką.
Dziewczyna odpowiada: Nie:
Ty mówisz: To dlaczego postawiłaś mi pałę.
Lub mniej chamski: Cześć to ty umówilaś sie ze mna na kawe??
Ona mówi nie ,a ty na to odpowiadasz to zrób to teraz.
Po czwarte nie możecie zachowywać się przy dziewczynie jak zachowujecie się w grze ponieważ dziewczyna od razu was oleje. Mile widziane są tutaj komplementy typu fajnie wyglądasz itp. Po prostu należy być miłym.Myśle, że te rady pomogą znaleźć wam wybranke waszego życia już w realnym świecie. Mam nadzieje również ze mój post ograniczy spam na czacie w grze. Gwarantuje że podane prze zemnie sposoby napewno podziałają a i nie wstydźcie sie zagadać do dziewczyn.
Przepraszam za brak interpunkcji i bledy.