To ze w x3 pytaniach bylem 1 ale i tak nie wygralem , Nie wiem czemu .... ale zdaniem kilku ludzi bylem jako 1... No ale Dobra... a wiecie co mnie dziwi ?
Pierwsz recz . x3 Razy pod rzad ' Krzyzowke ' wygral kolega pod nickiem ' TooMuchForU '
A potem po kilku pytaniach , gdy gracze zaczeli pisac ze Krzyzowka jest ustawiona bo caly czas wygrywa ten sam czlowiek GM potraktowal nas niezaciekawie... zamiast powoli wyluzowac i sprawdzic jeszcze raz co zrobil ?
Napisal ze za wszystkie ' Ustawione , przekupione bedzie banowac ludzi na 24h... Czy to jest normalne ja sie pytam?
2 Sytuacja , w x3 pytaniach bylem pierwszy w jinno ( nie wiem jak w innych krolestwach , ale prosze o dowod jesli nie bylem 1 )
Tutaj mamy screena o tym , jak wszyscy pisali ze kolega pod nickiem ' Inflated ' jest pierwszy .

Na moim komputerze tez byl pokazane ze ' Inflated ' jest pierwszy , tak jak u wielu innych . No coz.. ale to ze ' GM ' ma laga to nie powinno swiadczyc tym ze kolega nie dostanie nagrody..
Tutaj mamy dowody ze praktycznie 4/5 graczy twierdzilo ze to ' Inflated ' byl jako pierwszy , a raz jako 2.
To ze na screenie Gm'a Inflated jest 2 to juz wina albo twojego Komputera , albo lagow . no bo chyba Kilkanascie ludzi bedzie wiedzialo lepiej niz jedna osoba niee ?

Na screenie widac takze ze jeden z graczy napisal ' TooMuchForU' pewnie zaplacil mu za to , po tym odrazu GM zaczol pisac o tym ze banuje ludzi jezeli beda pisac o przekupstwie.. -.-
Ok : A teraz czas na moje screeny , x3 razy bylem 1 , jezeli nie bylem to prosze o dowody pod postem ze nie bylem 1 .

Tutaj mamy screeny , na dowod ze bylem 1 w jinno ( nie wiem jak w innych krolestwach , ale prosze o dowod )
Tutajy mamy dowody ze bylem Pierwszy , oraz ze nawet ludzie pisali ze bylem 1