Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Drop na mapie metin 90

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#16 Klatwa666

Klatwa666

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 73 postów
  • Dołączył czw, 10 lis 11

Napisano 25 listopad 2011 - 16:23

Drop niech zostanie taki jaki jest . Jak masz za s³aby sprzêt to nie pchaj siê tam gdzie twój komp nie wyrabia ; ) .

PS: Tyle z mojej strony .

Hahahahahhaha.. no, pocieszaj±ce .. mój sprzêt jako tako wyrabia, ale my¶lê o innych : )

Ju¿ siê wyspamowa³e¶?

Drop powinien zostaæ, Kl±twa mo¿e Ty to od pocz±tku gry dostajesz super eq ¿eby i¶æ na ripa, nie wiem i nie wniknam, ale na 90 lvlu nie ka¿dy jest w stanie i¶æ sobie na bossa kilkadziesi±t razy, dropn±æ szkatê i oka¿e siê, ¿e i tak nie dropnie stal. Wiedz, ¿e ch jest ma³o a ludzi id±cych do dt du¿o. £atwo zlaæ taki 90 lvl.

Wyspamowa³e¶ ? -.- Aha.. a je¿eli kto¶ zaczyna grê i stoi na 90 lvl to po co wgl gra ? Zastanów siê nad tym "koxie" ^_^

#17 sandman5622

sandman5622

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
  • Dołączył śro, 15 cze 11

Napisano 25 listopad 2011 - 18:27

Fakt faktem pomys³ nawet ciekawy :D fajnie jak stali i bronie 75 by siê dropi³o z rippa :D tak to nie ma po co robiæ dt no ale podporz±dkuje siê wiêkszo¶æi wiêæ niech jest jak jest;p

#18 Loki

Loki

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
  • Dołączył pią, 18 lis 11

Napisano 25 listopad 2011 - 20:23

Hahahahahhaha.. no, pocieszaj±ce .. mój sprzêt jako tako wyrabia, ale my¶lê o innych : ) Wyspamowa³e¶ ? -.- Aha.. a je¿eli kto¶ zaczyna grê i stoi na 90 lvl to po co wgl gra ? Zastanów siê nad tym "koxie" :)

¯eby zarobiæ kasê na eq na metinach, "koxie" ?

#19 Klatwa666

Klatwa666

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 73 postów
  • Dołączył czw, 10 lis 11

Napisano 26 listopad 2011 - 06:09

¯eby zarobiæ kasê na eq na metinach, "koxie" ?

Nikt nie wie na pocz±tku swojej rozgrywki, ¿e na 92 lvl'u leci tam najlepiej kasa.. "koxie" ^_^

#20 Loki

Loki

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
  • Dołączył pią, 18 lis 11

Napisano 26 listopad 2011 - 09:30

No to chyba siê przekona, gdy tam pójdzie, albo siê zapyta i mu powiedz±? We¼ czasem pomy¶l, zamiast niepotrzebne k³ótnie i spam rozpoczynasz.

#21 FABIANEK

FABIANEK

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 231 postów
  • Dołączył nie, 12 cze 11

Napisano 26 listopad 2011 - 15:32

czy na tym forum jest chod¼ jeden post,odpowiedz bez ¿adnej niepotrzebnej k³ótni.?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych