ubijanie...
Posted 05 October 2012 - 18:12

Nick: Nieprzytomny / Brunox
Klasa: Ninja / Szaman
lvl: 255 / 254
Krolestwo: Chunjo / Chunjo
Posted 05 October 2012 - 18:16

[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Posted 05 October 2012 - 18:35
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Posted 05 October 2012 - 19:05
Z tego co wiem, ten serwer jest właśnie po to, żeby nie był taki jak global. Jak ktoś chce się pomęczyć, to PL ściąga się w 2-3 godziny.
To nie miało mieć motywu marudzenia, tylko jako takiego pytania...
W zasadzie dla mnie bez różnicy czy to jest tylko pytanie czy marudzenie.
Weźcie się do roboty a na zarabianie każdy powinien mieć swój sposób ( jeden na handlu 2gi w inny sposó

Ja gram tu od roku i żeby ubić taka śmierć czy nagini trzeba było się sporo napocić. Zbroja tzw krew to była nowość . Biło się w 5-6 osób , nie było błekitów ,nowego biologa czy też eq niebiańskiego .
Docencie to co macie . Zrobienie boskich butów czy też hełmu nie wymaga jakiś specjalnych umiejętności .
Z porównaniem do Pla to chyba lekko przesadziłeś.
Pozdrawiam i powodzenia
Posted 05 October 2012 - 19:22
i rok temu bylo cos takiego, jak eq niebianskie... ono bylo do poczatku ;x
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Posted 05 October 2012 - 19:27
Posted 05 October 2012 - 20:00
Teraz to jest bułka z masłem w porównaniu do tego co było wcześniej ( czyt . początki )
Widzę że oczekujesz tu jakiejś złotej rady do szybkiej kaski typu " jak zarobić aby się nie narobić ".
Z twoimi lvlmi(z tego co widzę w sygnie) to ubijanie owych bosów to i tak daleka przyszłość.
Posted 05 October 2012 - 20:45
Nioo . Ja pamiętam jak byłem w Jinio i se wita +7 do stalki wbiłem ! xDW zasadzie dla mnie bez różnicy czy to jest tylko pytanie czy marudzenie.
Weźcie się do roboty a na zarabianie każdy powinien mieć swój sposób ( jeden na handlu 2gi w inny sposó
Ja gram tu od roku i żeby ubić taka śmierć czy nagini trzeba było się sporo napocić. Zbroja tzw krew to była nowość . Biło się w 5-6 osób , nie było błekitów ,nowego biologa czy też eq niebiańskiego .
Docencie to co macie . Zrobienie boskich butów czy też hełmu nie wymaga jakiś specjalnych umiejętności .
Z porównaniem do Pla to chyba lekko przesadziłeś.
Pozdrawiam i powodzenia
Edited by Czinek ;o, 05 October 2012 - 20:45.
Posted 06 October 2012 - 08:17
miałem na myśli to, że aby dropić na śmierci lub na antykach, potrzeba co najmniej 1.5kkkk na eq, ale skąd ja to mam wytrzasnąć? uwierz mi, że potrafię zrobić wiele rzeczy, ale zrobić sobie boskie buty i czapę oraz krew z niczego, jakoś mi nie wyszło...
Powoli powoli zrobisz uwierz . ;D
tez jestem na tym etapie xDD
Posted 08 October 2012 - 12:14
Nie o to mi chodzi... A na sygnie mam wyraźnie napisane, że mój woj ROŚNIE. A ponadto od 130 lvl to już na mapce metin 2 śmigam więc lvl to nie żaden problem.O losie było czy nie było .Przeczytaj uważnie mój ostatni post .
Teraz to jest bułka z masłem w porównaniu do tego co było wcześniej ( czyt . początki )
Widzę że oczekujesz tu jakiejś złotej rady do szybkiej kaski typu " jak zarobić aby się nie narobić ".
Z twoimi lvlmi(z tego co widzę w sygnie) to ubijanie owych bosów to i tak daleka przyszłość.
Posted 09 October 2012 - 15:00
Nie narzekam

3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users