Więc, jest wiele rzeczy, do których można ją wykorzystać . Najpierw pokażę, jak ona wygląda.
Oto ona: :
Ta specjalna dynia może być wykorzystana jako mikstura, która dostarczy Ci trochę PŻ i PE, jeśli klikniesz na nią prawym klawiszem myszy.
Jeśli masz szczęście i jesteś na tyle odważny w zwalczaniu potworów i niszczeniu wielu kamieni Metin,
możesz odnaleźć Magiczną Różdżkę:
Jeśli użyjesz Magiczną Różdżkę (prawy klik na niej) i masz już dynię w swoim ekwipunku, możesz zamienić dynię na Pudło Halloween pełne prezentów z którego dropią między innymi bryłki
Magiczna Różdżka będzie także dostępna w naszym Sklepie z Przedmiotami.
Wiele niezłych rzeczy, uwierz mi!
W pudle znajdziesz przedmioty do ulepszania, bryłki, fryzury, szkaty, Perły, Kupon na Maskę Jack-O-Lanter i wiele więcej!
Więc, jest to kupon, który pozwoli Ci na zdobycie maski Jack-O-Lantern. Możesz dostarczyć go do mnie, a ja zamienię go dla Ciebie na Dyniowy Styl Włosów. Ten styl jest bardzo wyjątkowy. Jeśli będziesz mieć dużo szczęścia, może on potrwać nawet do 7 dni, jeśli nie - 6 godzin lub 1 dzień. Ten specjalny styl włosów niesie ze sobą losowy bonus: Maks PŻ, Maks PE, Silny przeciwko Potworom, Silny przeciwko Sura, Silny przeciwko Wojowniko, Silny przeciwko Shamanom, Silny przeciwko Ninja oraz 10l (procent bonusu jest także losowy).
Jasne! W grze pojawi się Pomocnik Zdarzeń, a jeśli będę w dobrym nastroju, także Skrzynie Heksagonalne.
Jeśli nie boisz się przybrać na wadze i lubisz cukierki, możesz udać się do Sklepu z Przedmiotami i kupić Lizaka Halloween , ale bądź ostrożny, ten przedmiot zniknie po tygodniu i jego czas zacznie odliczać w momencie zakupu! Aby skorzystać z jego bonusu, wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszy na nim i założyć, zobaczysz ładny Lizak nad głową przez kilka chwil.
Oczekujcie dokładnego planu Eventu Halloween, który pojawi się już wkrótce!
[attachment=7243:Virtual10.png] [attachment=7244:Virtual11.png] [attachment=7245:Virtual13.png] [attachment=7246:Virtual14.png] [attachment=7247:Virtual15.jpg] [attachment=7248:Virtual16.png] [attachment=7249:Virtual15.jpg] [attachment=7250:Virtual17.jpg]
Edited by YoYo, 27 October 2012 - 10:57.