Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Wyłącza mi się Virtual !

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 filipollu2000

filipollu2000

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
  • Dołączył sob, 08 gru 12

Napisano 03 styczeń 2013 - 12:54

Siemka, tworzę ten temat jeszcze raz, ponieważ poprzedni z niewiadomych przyczyn został zamknięty... Więc, mam problem, bo gdy ie do miejsca gdzie jest dużo ludzi automatycznie wyłącza mi się Virtual i pojawia się powiadomienie: " ?????? ???????". Coś w tym stylu, widzę że wiele ludzi ma ten problem, miałem kiedyś problemy z pobraniem gry, ponieważ nie ściągało mi się 965mb tylko np 600. Próbowałem i mi się udało na niebieskim tle się wszystko instalowało po kolei aż w końcu pojawiły mi się 2 ikony na pulpicie nie wklejałem ich do żadnego folderu, ponieważ gdy pobierałem nie miałem rozpakuj przez WinRar tylko zainstaluj; (mam Windowsa7)... mam tylko jedną ikonę: "VirtualMT2-nopatch na pulpicie!! Nie w folderze z innymi!! <_< Mam nadzieję że mi pomożecie :rolleyes: ... I proszę nie zamykać tego tematu aż do tego gdy sprawa nie zostanie wyjaśniona!!

#2 ••:مايكل:••

••:مايكل:••

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 627 postów
  • Dołączył nie, 23 gru 12

Napisano 03 styczeń 2013 - 13:03

Jak napiszesz to po ludzku to ci zapewne pomożemy.
Póki co to mam problemy z rozczytaniem się z tego... czegoś?

Dołączona grafika

#3 filipollu2000

filipollu2000

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 03 styczeń 2013 - 13:23

jak idę do miejsca gdzie jest duęo ludzi wyłącza mi się Virtual i mam ?????????????????...

#4 Imaginary

Imaginary

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1961 postów
  • Dołączył śro, 21 gru 11
  • MiastoImagination

Napisano 03 styczeń 2013 - 13:46

Przyzwyczaj się;P
Najlepiej do m1 ch1 logać z innego ch:)

Dołączona grafika

#5 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5278 postów
  • Dołączył sob, 03 gru 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 03 styczeń 2013 - 13:48

Błąd o którym piszesz (pojawianie się znaków zapytania) jest dość częstym problemem osób grających na komputerach ze zbyt niskim transferem dysku twardego, na początek proponuję zaktualizować sterowniki od kontrolera SATA, lub ewentualnie wyłączyć pamięć wirtualną Windowsa, w ten sposób komputer nie będzie używał swapu do odczytania danych znajdujących się w pamięci przez co obciążenie twardego dysku znacząco spadnie, oraz porządne przeskanowanie komputera programem combofix

virtualmt21516717016__769671423939699945

#6 Allsside

Allsside

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 326 postów
  • Dołączył wto, 18 gru 12

Napisano 03 styczeń 2013 - 13:56

Błąd o którym piszesz (pojawianie się znaków zapytania) jest dość częstym problemem osób grających na komputerach ze zbyt niskim transferem dysku twardego, na początek proponuję zaktualizować sterowniki od kontrolera SATA, lub ewentualnie wyłączyć pamięć wirtualną Windowsa, w ten sposób komputer nie będzie używał swapu do odczytania danych znajdujących się w pamięci przez co obciążenie twardego dysku znacząco spadnie, oraz porządne przeskanowanie komputera programem combofix

Hmm Ciekawe mi Bf3 chodzi na max detalach,a tu mam ten sam problem.Więc na virtual'a to jaki komp jest potrzebny ??? Ramu to musi mieć ze 20 mln gb ?

[color= rgb(0, 0, 205);]Fufu_Lvl:254+_Gildia:ZakonSyjonu_Shinsoo[/color]

#7 Imaginary

Imaginary

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1961 postów
  • Dołączył śro, 21 gru 11
  • MiastoImagination

Napisano 03 styczeń 2013 - 14:02

!up
Ja mam to samo bf3 spokojnie śmiga, a virtual już nie

Dołączona grafika

#8 destroyer24

destroyer24

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 186 postów
  • Dołączył czw, 24 maj 12

Napisano 03 styczeń 2013 - 14:14

a ja wam powiem tak :D metro mi szlo na srednich detalach a wiadomo jakie metro ma wymagania :). bf tez mi ladnie szlo, lecz proponuje zakupic konsole i zawsze mozna sie cieszyc full detalami :D jak nasz zlomek nie da rady :). a co do tematu to mnie tez wywala to i zaobserwowawszy cos takiego ze gdy jestem na wojnie i klikam zeby duzo pocic to mnie loga i musze sie logowac od nowa nie wiem czy m to idzie

Użytkownik Destroyer24 edytował ten post 03 styczeń 2013 - 14:17

Sura WPKrólestwo ChunjoGildia MrokRodzina SynthesiaLevel 254Dołączona grafika

#9 filipollu2000

filipollu2000

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 03 styczeń 2013 - 17:59

Mi pamięci powinno starczać (1 tregabite), więc nie wiem dlaczego mam ten problem... Ale zrobię tak jak admin mówił. Zaaktualizuje i zobacze co się będzie dalej dziać... Temat do zamknięcia!! Dzięki za wszystko. :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych