Błąd Metin2 AutoPatcher
Rozpoczęty przez
Nabsuanx
, 10 sty 2013 18:36
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 styczeń 2013 - 18:36
Witam , mam bład z patcher Gdy klikam Rozpocznij Grę wyskakuje mi Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji . Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj. aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji . Jeśli klikniesz przycisk zamknij . Aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.
Odmowa dostępu do ścieżki 'C:\Program Files/Virtualmt2/startmetin2.bat.'
Napisano 10 styczeń 2013 - 19:33
Patcher sciaglem i zainstowalem na dysku C i tyle na puplicie pokazala mi sie ikonka Virtualmt2 i ją wyłączylem i ten blad wyskoczyl.
Napisano 10 styczeń 2013 - 21:26
Witam , mam bład z patcher Gdy klikam Rozpocznij Grę wyskakuje mi Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji . Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj. aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji . Jeśli klikniesz przycisk zamknij . Aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.
Przede wszystkim zainstaluj na swoim komputerze wersje netframeworka która znajduje się w dziale download, oraz pobierz autopatchera ze strony głównej ponieważ nie przypominam sobie aby nasz autopatcher po instalacji uruchamiał plik startmetin2.bat, ewentualnie jeśli tak jest w pliku patchconfig.cfg zamień startmetin2,bat na metin2.bin
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych