Czy administracja uważa , że usunięcie mojego tematu to najlepsze wyjście gdy gracze proszą o pomoc? tak traktujecie problemy ? Czy może mi się pokręciło i tematu znaleźć nie mogę ? powtarzam po raz kolejny Elf bije za dużo ! Posłuchajcie czasem graczy a nie wszystko utrudniacie.

Elf ciąg dalszy.
Posted 07 February 2013 - 19:41
Posted 07 February 2013 - 19:45
faktycznie elf mimo bufa 160% bije po 300k no panowie bez przesady ile mozna...
Posted 07 February 2013 - 19:48
Sam sprawdzałem , więc głupie pisanie ze elf jest w porzadku i da sie go spokojnie ubić to jakas ironia. Potrafi strzelic 470k i jak jest na truciu to juz możemy sie pożegnać z ciągiem dalszym niebios. Wątpię żeby ktoś robił boskie eq specjalnie pod elfa bo to troche śmieszne
Posted 07 February 2013 - 20:04
Byłem z Thorem na elfie by się przekonać czy serio tak jest i tak było . Walnął 470k gdy był otruty, po drugim uderzeniu nas zabił i co.. ? Elf stracony, niebiosa do du** za przeproszeniem .. Nie wystarczy napisać z Waszej storny, że " wszystko jest wporządku " bo to sprawy nie załatwi . Wojtek kazałeś Thorowi przedstawić sprawę na supporcie i jakoś do dzisiejszego dnia nie dostał odpowiedzi. Zróbcie coś wkońcu z tym bo nikt nie będzie robił boskiego eq +9 specjalnie dla Elfa.. No chyba... żee .. już nie chcecie zarabiać Is'em poprzez zakup " Medali Portalu " przez graczy ...
Posted 07 February 2013 - 20:41
no ja akurat mam full boskie bije w elfa ponad 800k i i tak padam co chwile i nie ubijam sory to co mam na 6 kont isc i na all boskie? zeby ktoryms ubic elfazanim on zabije all postaci?
bo nwm
Posted 07 February 2013 - 20:43
no ja akurat mam full boskie bije w elfa ponad 800k i i tak padam co chwile i nie ubijam sory to co mam na 6 kont isc i na all boskie? zeby ktoryms ubic elfazanim on zabije all postaci?
bo nwm
Przykro mi ale w chwili obecnej nawet i tak nie dasz rady. bo wali obszarowo.......
#7 Guest_GangreL01_*
Posted 07 February 2013 - 20:59
ja zwróce się z kolejną prosbą by elf był taki jak dawniej, mysle ze to dobry pomysł by przywrocić wczesniejsze ustawinia elfa
Posted 07 February 2013 - 21:02
ja zwróce się z kolejną prosbą by elf był taki jak dawniej, mysle ze to dobry pomysł by przywrocić wczesniejsze ustawinia elfa
Popieram, wszystko było wporządku i w miare Ci średni gracze też sobie mogli pochodzić na Niebiosa, a teraz wychodzi na to, że te niebiosa są dla tylko tych graczy co mają po 7 kont i pro eq ...
Posted 07 February 2013 - 21:05
Nie wspomnę , że nawet ulepek już kupić nie można bo nikt nie sprzedaje wiadomo z jakiego powodu
Posted 07 February 2013 - 21:22
Miejmy nadzieję, że Administracja wkońcu się weźmie za to na poważnie, a nie wpadnie Ginasta i zacznie prawić ile On to Elfów nie ubił ^^
Posted 07 February 2013 - 22:11
Tak wiec.. Jesli chodzi o temat prawdopodobnie na jakies 90% nikt go nie usunol bo z tego co widzialem byl problem z forum i cofka jakas. Jesli chodz o elfa to porazka.. Krytyk elfa wynosi 470k. Co z tego ze gracz posiada gladka 9 boskei eq i lodowego jesli jego hp jest praktycznie rowne krytykowi. Zaznacze ze raczej nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie przebonowywac Boskiej branzy chodz watpie ze wypoci sie. Faktem jest ze mamy 2 elfy na Zaginionej i 1 na niebiosach co znacznie utrudnia dropienie ulepszaczy do tego teraz doszedl podrasowany elf.. wiec?
Posted 07 February 2013 - 22:42
Rozumiem że elfa przywracamy do ustawień poprzednich, a co za tym idzie szansa na zrobienie zbroi na +0 spada z wartości 25% do 5
Temat Close.
- Acanti likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users