31DIABLICA31/JUPITER (MARZENA I WIESIU ) KONIEC GRY
POZDROWIENIA :
TwojPogromca - Sebek trzymaj się. Znamy Cię tu najdłużej. Super się razem grało:)) Powodzenia jakby co to GG.
TupTus12 - Piotrek. Mój ulubiony kolega. Odszedles kiedys za mna ze Skazanych i mysle ze nie straciles na tym:)))) Trzymaj sie i tez jak cos to gg. Powodzonka.
Ferb - Tobie tez dziekuje za wspolna gre w Buriedach i Exitus. Powodzenia )
Nymus - KOXIE hehe chyba wszystko jasne. Najbarwniejszy czlowiek w grze:)) Trzymaj sie cieplo:))
GONZ0 (ZinWasBin) - Zinek dzieki za wspolna gre i rowniez ze zawsze trzymales z nami:))) Powodzonka.
Thorinosss - Michal nie wiem co teraz sobie myslisz ale jakby nie bylo bylo fajnie. Zycze Ci jak najlepiej i w zyciu i w grze:) Powodzenia Pamietaj na GG mnie zawsze zlapiesz:)
TakasssWP - Najlepsze czasy Exitus byly wlasnie wtedy kiedy Ty w nim byles:)))
Kobbra - Cichy ale za to bardzo porzadny gosc Fajnie sie gralo wspolnie . Powodzenia. Czasem wejde popisac:)
PjonA - Dzieki Majkel za wspolna gre. Tez sie znamy dlugo. Zycze Ci jak najwiecej sukcesow ))
Virale - Olcia dzieki za dobra zabawe:) mam nadzieje ze i Ty zrobisz sobie fajna gildie:) Powodzonka.
BestInTown - Iza Tobie takze dzieki za wspolna gre. Zycze powodzenia i pnij sie jak najwyzej:)
raper i Allis - Trzymajcie sie cieplutko. Dzieki za czasy z Buriedow. i Ze tak nas pamietacie. Powodzenia.
Dziubson - Bardziej Cie Marzena niz ja zna ale spoko koles jestes:) Wszystkiego dobrego:)
GORGOROTH - Bartek dzieki za gre nerwusie. Nie miej zalu tak musialo byc . Skonczylismy Powodzonka.
Wolverrine/ Silden - Dzieki za powrot i dobra zabawe:) Powodzenia w grze i zyciu prywatnym.
Vampired - Co tu pisac stary wyjadacz:)) Pomoz Thorowi z gildia. Powodzonka:)
Kopczii - Dzieki Piotrek za gre Fajnie sie z wami gralo . Exitus wcale nie jest nieudane pamietajcie o tym:)
ORAZ POZDRAWIAMY WSZYSTKIE OSOBY Z EXITUS BADZ BURIEDALIVE WYZEJ NIE WYMIENIONE )) DZIEKI WIELKIE
POZDROWIENIA DLA ADMINISTRACJI ;]