Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Support Virtualmt2 Aktualizacja

• This topic is locked This topic is locked
45 replies to this topic

#31 xxVanadisxx

xxVanadisxx

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 50 posts
  • Joined Mon, 06 Aug 12

Posted 16 March 2013 - 21:14

Hahahaha :D po przeczytaniu tego tematu można stracic wiarę w ludzkośc :D idę sobie wyszorowac mózg, cytat top 1

„Gracz xxxxx nie pozwala wstać po śmierci"

„Gość/Typiara spamuje na czacie i się prosi ^^”

Pozdro ^^

Edited by xxVanadisxx, 16 March 2013 - 21:16.

#32 Mlecyk

Mlecyk

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1742 posts
  • Joined Mon, 08 Aug 11
  • MiastoKsiężomierz

Posted 17 March 2013 - 20:03

polowe tego to julka pewnie pisala :D

#33 Living Things

Living Things

Komentator

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1004 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12
  • MiastoLębork ~ z Pomorza ;p
  • Hobby:Wszystko i Nic

Posted 18 March 2013 - 05:07

Nie czytałem calego, ale po dwóch pierwszych "rozmowach" juz mnie oczy bolą, a dobija mnie to ze pisza mi tak samo w grze...

Dołączona grafika

#34 Setna

Setna

Początkujący

• Płeć Piękna
  • PipPip
  • 184 posts
  • Joined Sun, 22 Apr 12
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoKatowice
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Kinga
  • Nick w grze:Setna / Maryliin
  • Gildia:Bajlandoo
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Ruda
  • Hobby:cycki

Posted 18 March 2013 - 07:12

Drogi Adminie! 
chcemy wiecej xd 

Dołączona grafika:

.: Setna : Smok : 216 : Chunjo : Bajlandoo : On ♥ :.

#35 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 posts
  • Joined Mon, 11 Jul 11
  • MiastoZadupie City

Posted 18 March 2013 - 07:26

widzę że Administracja ma czasami niezłą polewkę z co poniektórych graczy :rolleyes:

z jednej strony pozazdrościć :D  bo czasem odrobina tak "dobrego" humoru nie zaszkodzi a z drugiej współczuć -_- ile można czytać takie głupoty... już nie wspomnę że co poniektórych nie da się czytać :lol: 

Humorek z rana to jedno , zrozumieć sedno sprawy to drugie . . A tu jeszcze trzeba napisać odpowiedź ( chyba? ) a po kilku minutowym  czytaniu niektórych zgłoszeń , taka pisownia udziela się czytającemu . ( Mi się zawsze udzielało i potem dość długo utrzymywało po rozmowach z Zinusiem friends.gif  )

#36 Mälstrom

Mälstrom

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1806 posts
  • Joined Sat, 19 May 12
  • MiastoDom starców
  • Nick w grze:Malstrom

Posted 18 March 2013 - 14:32

najlepsze to: "drogi supporcie" :D

ale ogólnie all fajne :P

[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]

#37 JARYIS

JARYIS

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 843 posts
  • Joined Wed, 30 Jan 13
  • MiastoLos Angeles

Posted 18 March 2013 - 14:43

„Witam pewien gracz o nicku xxx szantażował mnie ,że jeżeli nie dam mu jakiegos itemka to napisze zgłoszenie z prośbą o bana”.

xd

#38 Slepy1498

Slepy1498

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 posts
  • Joined Mon, 18 Mar 13

Posted 19 March 2013 - 17:38

„Koleś zamienił się w psa i mnie zaczoł wyzywac od cheterów a ja nie mam chetów bo mam za słaby komp”

,,Jak będzie rekrutacja GM ja bym był chętny znam ten serwer wszystko o nim wiem i chciałbym tylko mieć gm i zebyśćie mi zlikwidowali przwyolywania 254lv i najlepsze eq nie dla tego chce tego nie musze robic chyba ze bede mogl nigdy nie mialem gm i bym chcial prosze o zrozumienie drogi GM z szacunkiem wojownik virtualmt2 najlepszego serwera metin2 pozdrowienia ”

Jak będzie rekrutacja GM ja bym był chętny znam ten serwer wszystko o nim wiem i chciałbym tylko mieć gm i zebyśćie mi zlikwidowali przwyolywania 254lv i najlepsze eq nie dla tego chce tego nie musze robic chyba ze bede mogl nigdy nie mialem gm i bym chcial prosze o zrozumienie drogi GM z szacunkiem wojownik virtualmt2 najlepszego serwera metin2 pozdrowienia ”

„siema ty wojtku wes no odbanuj mnie dzisaj jakos bo jutro mi ban mija a juz sie doczekac nie mogę mialem miec bana do 25 a przedłuzyles mi do 31 wes no sie nie znęcaj odbanuj mnie dziś . pozdrawiam xxxxx”

„(gracz) -Czy za zgłaszanie graczy coś się otrzymuje?

(administracja) -Tak numer zwrotny tickieta xD”

This is PRO!!! :D:D:D

te wszystkie mądre cytaty razem wziete mogą wyrazic cząstke mnie , do wyrażenia calego mnie potrzeba 10k glupich zgloszen i sygnaturki z 20k obrazkow :*

#39 Slepy1498

Slepy1498

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 posts
  • Joined Mon, 18 Mar 13

Posted 19 March 2013 - 17:45

po co wy wysyłacie takie glupoty do supportu? nie lepiej wyslac ticketa z pozdrowieniami? np    witam drogi supporcie , pozdrawiam was z nad morza     albo wszystkiego dobrego z okazji imienin drogi supporcie.    za grosz serca nie macie czy co? support tez czlowiek , tez potrzebuje milosci

#40 JARYIS

JARYIS

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 843 posts
  • Joined Wed, 30 Jan 13
  • MiastoLos Angeles

Posted 19 March 2013 - 18:40

'' mam za slaby komp na hacki '' hahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaahahahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LEŻE

#41 Slepy1498

Slepy1498

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 13 posts
  • Joined Mon, 18 Mar 13

Posted 19 March 2013 - 19:17

niektorym pasians nie dziala a tu mowa o takich skomplikowanych sprawach

#42 Pisar

Pisar

Pokemon

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1148 posts
  • Joined Wed, 28 Dec 11
  • MiastoKambodża
  • Nick w grze:Pisar
  • Gildia:Obojetnie
  • Hobby:cycki

Posted 20 March 2013 - 13:04

Witam. dziś dostałem bana aż na 40 lat że niby za exp bota. W połowie się z tym zgadzam tylko, że to nie był hack tylko (to się może wydawać śmieszne):
1. coś ciężkiego położyłem na spacje
2. trochę programuję więc zrobiłem własny program do automatycznego wciskania klawiszy klawiatury w odstępach czasowych by pelerynek używał.Ot cały expbot.”

aha  :huh: 

Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel

jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem) 

Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ ! 

Dołączona grafika

Sygna od koxa Chimure 

#43 ProxD54

ProxD54

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 76 posts
  • Joined Sun, 10 Feb 13

Posted 20 March 2013 - 13:39

„muj nick to ‘xxx’ zniklo mi 5 brszek 5 czerwonyh perel 5 niebieskih perel i 5 bialyh perlem i 500kk mialem robici nastempnom broni z trutego i mialem juz wszystko do zrobienia i wziolem magiczny metal na truty nie kliknolem ok i po 10 min zalogowalem sie nie mialem tyh zeczy hcial bym odzyskaci te zeczy co wymienilem na poczontku pisalem do [GM]xxx i on napisal ze nie moze mi nic daci aleni nie odzyskam tyh zeczy i mam to zglosici na suport.
bende sprawdzal e-mail i czekam na odpowiedzi”

Ile błędów ortograficznych xd :D

Nick w grze : MentalnyKoxGildia: DeathOfForceKrólestwo: Jinno

#44 Loleek

Loleek

Junior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 189 posts
  • Joined Sat, 20 Aug 11

Posted 20 March 2013 - 21:03

Hmm i czytać te głupoty współczucia Admin

Jadąc auto­busem "życie" chciałem dot­rzeć na stac­je "miłość", nies­te­ty wyrzu­cono mnie nieda­leko stac­ji "zaufa­nie" i mu­siałem biec sa­mot­nie środ­kiem marzeń ... do­tarłam aż do stac­ji "roz­cza­rowa­nie" słuchając zew­sząd Twoich wskazówek kocha­nie. Te­raz stojąc na os­tatnim przys­tanku, które­go naz­wa jest niez­na­na ot­rzy­małam owac­je na stojąco od kierow­cy życia trzy­mające­go w ręce bi­let "ko­niec"nie jechałem długo... od ka­nara śmier­ci usłyszałam: miłość nie jest Ci da­na, wysiadaj!...

#45 PatiiMatYT

PatiiMatYT

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 82 posts
  • Joined Sat, 16 Mar 13

Posted 21 March 2013 - 11:13

hehehehhe xDDD

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users