„Koleś zamienił się w psa i mnie zaczoł wyzywac od cheterów a ja nie mam chetów bo mam za słaby komp”
,,Jak będzie rekrutacja GM ja bym był chętny znam ten serwer wszystko o nim wiem i chciałbym tylko mieć gm i zebyśćie mi zlikwidowali przwyolywania 254lv i najlepsze eq nie dla tego chce tego nie musze robic chyba ze bede mogl nigdy nie mialem gm i bym chcial prosze o zrozumienie drogi GM z szacunkiem wojownik virtualmt2 najlepszego serwera metin2 pozdrowienia ”
Jak będzie rekrutacja GM ja bym był chętny znam ten serwer wszystko o nim wiem i chciałbym tylko mieć gm i zebyśćie mi zlikwidowali przwyolywania 254lv i najlepsze eq nie dla tego chce tego nie musze robic chyba ze bede mogl nigdy nie mialem gm i bym chcial prosze o zrozumienie drogi GM z szacunkiem wojownik virtualmt2 najlepszego serwera metin2 pozdrowienia ”
„siema ty wojtku wes no odbanuj mnie dzisaj jakos bo jutro mi ban mija a juz sie doczekac nie mogę mialem miec bana do 25 a przedłuzyles mi do 31 wes no sie nie znęcaj odbanuj mnie dziś . pozdrawiam xxxxx”
„(gracz) -Czy za zgłaszanie graczy coś się otrzymuje?
(administracja) -Tak numer zwrotny tickieta xD”
This is PRO!!!
:D:D
te wszystkie mądre cytaty razem wziete mogą wyrazic cząstke mnie , do wyrażenia calego mnie potrzeba 10k glupich zgloszen i sygnaturki z 20k obrazkow :*