Pomoze ktos bo mam problem. Che wlaczyc config pojawia sie bład nie znaleziono punktu wejscia procedury except handler4 common w bibliotece msvcrt dll.A rozdzielczosc mam na pól ekranu jesli ktos wie pisac niżej.

config
Napisano 26 marzec 2013 - 19:50
Napisano 26 marzec 2013 - 20:09
tez to mialem i sciaglem metka jeszce raz i dzialalo
#3 Guest_Uszaty_*
Napisano 27 marzec 2013 - 09:45
Ja się z tym problemem męczę już dobry rok, i nie znalazłem jeszcze jakiegoś powodu, co by mogło to spowodować, i jak to usunąć, ściągałem metka nie raz nie 2, przemieniałem nawet pliki ze stacjonarnego(na którym działa wszystko) i wklejałem je na lapka (na którym ten błąd wyskakuje).
Więc jeśli ktoś wie co zrobić żeby to usunąć chętnie posłucham.
P.S.
już zadawałem takie pytanie, ale nikt nie dał mi satysfakcjonującej odpowiedzi...
Mój temat - http://www.forum.vir...ko/#entry235267
Napisano 27 marzec 2013 - 10:51
albo macie ciekiego antywirusa .
Napisano 27 marzec 2013 - 12:05
Masz w Cliencie plik metin2 <CFG> otwierasz go w notatniku zmieniasz 2 pierwsze cyferki i masz rozdzielczość
Możesz Sobie ustawić rozdzielczość jaką tylko chcesz
Napisano 27 marzec 2013 - 15:37
mam ten sam problem, up, na co mam zmienić cyferki? zmieniam na TEORETYCZNIE mniejsze, ale to ciągle jest tak samo :/
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
#7 Guest_Uszaty_*
Napisano 27 marzec 2013 - 17:44
Ale nie chodzi mi o rozdzielczość, otwiera mi w oknie a nie chce w oknie tylko na pełnym ekranie i nie wiem jak to ustawić, nie mogę wejść w opcje, więc jeśli byłbyś na tyle miły i to mi powiedział byłbym prze szczęśliwy
#9 Guest_Loozer_*
Napisano 28 marzec 2013 - 04:07
Ja też ostatnio nie mogłem zmienić na mniejsze okno...To kilka razy zmieniałem opcje z "Fullscreen Mode" na "Window Mode" a potem zrestartowałem kompa spróbuj tak może pomoże.
#10 Guest_Uszaty_*
Napisano 28 marzec 2013 - 05:57
Ja też ostatnio nie mogłem zmienić na mniejsze okno...To kilka razy zmieniałem opcje z "Fullscreen Mode" na "Window Mode" a potem zrestartowałem kompa
spróbuj tak może pomoże.
Ale my nie możemy wejść w opcje w autoPatcherze, więc nie mogę tego zrobić... Chciałbym wiedzieć, tak jak kolega (autor postu) co zrobić żeby móc wejść do opcji w autopatcherze... Bo puki tam nie wejdziemy, to lipa
P.S.I nie chce zmienić na mniejsze okno, tylko na Full Screena
#11 Guest_Loozer_*
Napisano 28 marzec 2013 - 06:07
Jakiego macie clienta ? tego nowego v2 ? czy starszą wersje ?
Napisano 28 marzec 2013 - 06:40
tak jak napisałem poprzednio zmien cyfry np na
WIDTH 1280
HEIGHT 968
ja tak zrobiłem i mi pomogło
Użytkownik zombi edytował ten post 28 marzec 2013 - 06:40
#13 Guest_Uszaty_*
Napisano 28 marzec 2013 - 15:58
Ja mam tego nowego v2, i przy okazji przy ostatniej aktualizacji pozamieniał mi kolory królestw tzn:
czerwoni mają niebieską flage nad sobą,
a niebiescy jakąś taką śmieszną w kolorze błękitu.
;D
P.S. ale na starym kliencie też miałem ten problem, ale tylko na tym 1lapku, bo na 2stacjonarkach i drugim lapku nie mam takiego problemu.
(sprawdzałem na XP- na pierwszym lapku i stacjonarce, jak i na win7 też na lapku i stacjonarce) nawet próbowałem podmienić te biblioteki i całe pliki metka przenosić) to też nic nie dało
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych