Co mam zrobić zeby to nadropić dla biologa. W eq ich niemam a mi nie dropi. Działa ten drop na górze sohan ?

matowe lody biolog
Napisano 29 marzec 2013 - 18:51
No nic nie poradzisz
Ja proponuję kupic 1 , a przed wybicien spota wyrzucac .
W ten sposób podniesiesz x2
Tak jak z zębami orka .
Ale szczeże nic nie obiecuje.
Detonation - Sura wp - Shinsoo - Gildia StooProcent
Napisano 29 marzec 2013 - 18:54
idz w prawy dolny róg i "przed wybicien spota wyrzucac" lody
PoProstuBM i Serek549 to oszusci jak rowniez nowy wlasciciel konta Bezelo ktore zostalo u kradzione wraz z mojm calym eq!!
Napisano 29 marzec 2013 - 19:06
Tak jak up, dropnij jeden i wyrzucaj na ziemie,dropniesz nastepny, podnosisz( masz juz 2 lody) i znowu wyrzucasz i tak caly czas:)
Napisano 29 marzec 2013 - 19:39
Ale pierwszy matowy lód radze kupic w 100%, sprawdziłem to na dropie i ,, bez pierwszego loda w eq " nie ma co liczyc na dropnięcie.
Detonation - Sura wp - Shinsoo - Gildia StooProcent
Napisano 29 marzec 2013 - 19:43
Najpierw kup x1 a potem dropnij , wyrzuć all i tak dalej.
To chyba jedyny sposób na dropniecię

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌
#7 Guest_Uszaty_*
Napisano 29 marzec 2013 - 23:13
ja je dropiłem bez żadnego problemu, poszedłem na sohan i poleciały w chwilę, po prostu trzeba się postarać
- Procent lubi to
Napisano 30 marzec 2013 - 08:06
ja matowe dropiłem w atlantydzie , z tym ze pozniej jest problem bo kamien który jest do dropniecia po lodach wydaje mi sie ze dropi tylko na sohan. A tak btw. wydaje mi sie ze w atlantydzie mozna zrobic to szybciej bo jakby mobów wiecej..
#10 Guest_Uszaty_*
Napisano 30 marzec 2013 - 08:51
Ja kamień wydropiłem w at, przynajmniej jak dropiłem na zupełnie 1 postać, i poleciał tak jak lody, ale na sohan o wiele lepiej leci, to trzeba po prostu przyznać
Napisano 30 marzec 2013 - 09:03
Mi np w at nie poleciał a biłem dłuuugo, a na sohan wbiłem po kamien 1 grupka i jest... Nie wiem wiec od czego to zalezy ale przytaczam jak to było na moim przykładzie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych