Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaCzarne Skrzynki - clickDołączona grafika Odwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Event wielkanocny

• Zamknięty Temat jest zamknięty
44 odpowiedzi w tym temacie

#1 xpotixxx

xpotixxx

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 39 postów
  • Dołączył śro, 20 mar 13

Napisano 01 kwiecień 2013 - 04:06

Ten event jest do d.. . 1 metek na cała mapę  i teraz jeszcze jajko nie wypada z każdego 2 h latania 4 metki i ani 1 jajka pier to ^^

#2 KochamZelki

KochamZelki

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1360 postów
  • Dołączył czw, 29 lis 12
  • MiastoPomogłem Daj Lubię To

Napisano 01 kwiecień 2013 - 04:37

potwierdzam ten event to dno ja sie ulatałem i nic a 70 lewelom to dropło 7 złotych kolega z 71 mi pokazywał 7 złotych i dropił 1 godz a ja mam 163 2.5 godz 6 metkuw i nic

Dołączona grafika

#3 xpotixxx

xpotixxx

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 01 kwiecień 2013 - 04:37

zwiększyłem swoje szanse na drop złotego jajka po raz 5 ^^ wyj//// nie szukam wiecej tego g...

#4 Feneris

Feneris

Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 660 postów
  • Dołączył wto, 31 maj 11

Napisano 01 kwiecień 2013 - 04:42

na lepiej zeby metkow bylo po 100 na lepka to wtedy event byl by fajny tylko narzekac potraficie

#5 Guest_Loozer_*

Guest_Loozer_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 01 kwiecień 2013 - 04:53

Przez ostatnie parę dni potraficie tylko narzekać...Może doceńcie to co macie a nie tylko narzekanie...NA TYM SERWERZE 1-SZY RAZ JEST TAKI EVENT !!!! :) Tyle ode mnie...

#6 ღTerkimღ

ღTerkimღ

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 837 postów
  • Dołączył wto, 06 mar 12
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Podlaskie
  • Imię:Łukasz
  • Nick w grze:ProWojoKox
  • Gildia:Brak
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:kleksio
  • Hobby:Sport and bodybuilding

Napisano 01 kwiecień 2013 - 04:54

nikt ci nie karze latac 2h chcesz to latasz po mapce. A pozatym jajka dropia z potworów za tejajka tez mozna coś dostać dobrego. Powinniście sie cieszyć ,że wogóle jest coś takiego.

Użytkownik kleksio20179 edytował ten post 01 kwiecień 2013 - 04:59

virtual_1440512989__assasyn.png

#7 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 postów
  • Dołączył pon, 11 lip 11
  • MiastoZadupie City

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:01

Nie podobał się event? macie " wyyebane" jak to sami określacie ? 

A ja i wielu użytkowników tego forum mamy wy**bane na to co piszecie o tym evencie , na żale , płacze,dąsy , 10 tematów o podobnej treści : "event lipa bo jestem ci*a .. szukać nie umiem wiec wale to ujem "  tak wyglądają te wasze temaciki , które uja daja... macie żal , że jesteście tępymi prostakami i wszystko traktujecie jako czysty zarobek .. oczy między pośladami 3mają więc czego się dziwić , że metków nie widać .

Info dla każdego załozyciela dennych tematów zawierających żale , nie zadowolenie i dąsy do administracji - jak Ci nie pasuje event to nie bierz udziału . Masz problem do administracji ? napisz na support . Jeżeli miedzy pośladami Was swędzi , że jeden ma a inny nie - radzę wyłączyć kompa i zayebać sobie siarczystego baranka w ściane.

• Feneris, Mälstrom i Maciek1010 lubią to

#8 Guest_Loozer_*

Guest_Loozer_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:09

Peruna I Like It :D 

#9 Mälstrom

Mälstrom

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1806 postów
  • Dołączył sob, 19 maj 12
  • MiastoDom starców
  • Nick w grze:Malstrom
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:12

Peruna już wszystko wyjaśniła :)

tylko dodam od siebie - jak nie podoba Ci się to, co dzieje się na serwie (w tym przypadku eventy) to odłącz swój komputer od myszki i od zasilacza, włącz w stan hibernacji i wypieprz przez okno (niektórym to pomogło)

[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]

#10 xgod0780

xgod0780

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów
  • Dołączył nie, 24 mar 13

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:14

Nie no zgodzę się z tymi co mówią że event jest do dupy grałem na serwie gdzie wylatywało po 100 metinów i z każdego jajko, tak ze wiecie troche zjebany te event

#11 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 postów
  • MiastoZadupie City

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:22

To wypier**dzielaj Dziadu36_1_42.gif ! Nie pasuje ? 

Odwal się od tego eventu i 3maj go zdala od swoich śmierdzących włochatych pośladów.

W dupe możesz sobie wsadzić palca.. i wiesz co Ci poleci ?  jak się dowiesz36_1_42.gif to napisz , napewno będzie to ciekawsze niż wytykanie eventu.. Lapsybandit.gif

• Feneris lubi to

#12 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 postów
  • MiastoZadupie City

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:24

I kurafura INTERPUNKCJI UŻYWAJCIE  !  Do pyskowania i cwaniaczenia na forum pierwsi ! 

INTERPUNKCJA !

#13 xpotixxx

xpotixxx

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:47

eheheheheheh ;p kozaki maja po 254 lvl maja wyj...  na metki i się chwalą ze event jest dobry  pewnie jak komusi się poszczęściło i wydropil pera zl. jaj , lub na modzie cisną , albo maja tyle kasy ze nawet nie muza iść na szuka tego g... .EVENT JEST ZJE>>>> koniec......................................................................................................................

#14 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 postów
  • MiastoZadupie City

Napisano 01 kwiecień 2013 - 05:59

Jeszcze tu jesteś >? na Pla idz pociupaj  ;]  a jeśli czepiasz się mego lvl .. hmmm..  zazdrościsz , że mam LvL czy jaki uj ? bo nie czaje Cie?

Info dla Twej pustej kopółki ! : nie biorę udziału w wyżej obrażanym przez Ciebie evencie ponieważ mam troszkę ważniejsze chwilowo zajęcia niż gra :) obawiam się , że gdy zechcę podropić to po 1. event będzie juz zakończony .. a po 2 . spotkam takiego prostaka jak Ty i poprostu wyłączę grę

#15 Acanti

Acanti

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 703 postów
  • MiastoZadupie City

Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:14

Gdyby założyciele podobnych tematów wiedzieli ile : nerwów th_gamer3.gif , poświęceń ,wyrzeczeń i przede wszystkim CZASU potrzeba na Eventy , wprowadzenie ich , utworzenie oraz prowadzenie .. to może wtedy jeden z drugim ugryźli by się w palce.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych