Justyna spokojnie ,nikomu nigdy sie nie dogodzi eventem
Zawsze sie znajdzie sie jeden z drugim co bendą nażekać i sie żalić.
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:17
Justyna spokojnie ,nikomu nigdy sie nie dogodzi eventem
Zawsze sie znajdzie sie jeden z drugim co bendą nażekać i sie żalić.
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:19
HEHEHEHE japa to jest priv a nie pl dow** a ten event zrob gorszy niz na pl 1 metek na 1 mape pff na pl metki są prawdopodobnie kołku na all mapach i nie trzeba szukać kufo ebana i nie zaczynaj obrażać pustaku kazdy ma prawo do własnej opinii sucz.................. nie podoba sie nie pisz wyp spamować gdzie indziej i jestem i bd ale wyeabane na cb pisz co chcesz szkoda odpisywać takiemu pustakowi jak ty . ^^
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:19
Nie no zgodzę się z tymi co mówią że event jest do dupy grałem na serwie gdzie wylatywało po 100 metinów i z każdego jajko, tak ze wiecie troche zjebany te event
no jak taki fajny server to po co tu grasz nie rozumiem takich ludzi ktorym sie wszystko nie podoba i tylko narzekaja zamiast docenic to co maja
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:24
KingS ogar !! ja mowie tylko o EVENCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:25
HEHEHEHE japa to jest priv a nie pl dow** a ten event zrob gorszy niz na pl 1 metek na 1 mape pff na pl metki są prawdopodobnie kołku na all mapach i nie trzeba szukać kufo ebana i nie zaczynaj obrażać pustaku kazdy ma prawo do własnej opinii sucz.................. nie podoba sie nie pisz wyp spamować gdzie indziej i jestem i bd ale wyeabane na cb pisz co chcesz szkoda odpisywać takiemu pustakowi jak ty . ^^
kiedys nie bylo takich eventow i nikt nie plakał
Wprowadzili wam event. Powinienes to docenic
A wy aby zachowujecie sie jak smarkacze.
Bo wam nie dropi to juz dla was ten event jest do du..
Docencie to ze innym dropi i bądźcie zadowoleni się z ich szczęścia
Użytkownik Mlecyk edytował ten post 01 kwiecień 2013 - 06:35
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:27
Peszek
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:31
Aż musiałem wejść na kompa żeby odpisać na to...jedynym pustakiem to jesteś ty...Nie rozumiesz tego,że taki event jest organizowany 1-szy raz na tym serwerze i mogą się pojawić jakieś bugi itp ? 1 metek na mapce ale kolejny respi się zaraz po ubiciu poprzedniego...Skończ to swoje narzekanie...I ciesz się tym co masz...Administracja wam próbuje dogodzić a wy tylko krytykujecie,narzekacie ! Ogarnijcie się...Event nie jest obowiązkowy-nie chcesz to nie bierz udziału i problem masz z głowy...A jak piszesz,że na PL jest lepszy ten event to idź graj na PL tu Cię nikt nie bd trzymał...A jak Ci nie pasuje to wyłącz kompa i wyeb go za okno jak już Ci radzili ^^ Albo baranka w ścianę yebnij to może się Ci coś przestawi w główce
PS:Założyłeś temat w "spamowisko" w dodatku tak idiotyczny temat...Licz się z tym,że niektórzy mogą Cię popierać a niektórzy nie... Jeśli te obelgi są skierowane do Perunki to jakbyś nie wiedział to jest kobieta...i może trochę szacunku ?
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:32
Event nie jest przymusowy.
Jak już ktoś na forum wcześniej napisał - jest on dla urozmaicenia gry.
To tylko zabawa
...myślisz, że nie wiem...
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:34
kiedys nie bylo takich eventow i nikt nie plakał
Wprowadzili wam event. Powinienes to docenic
A wy aby zachowujecie sie jak smarkacze.
Bo wam nie dropi to juz dla was ten event jest do du..
Docencie to ze innym dropi i cieście się z ich szczęścia
cieście xD
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Nick : [/color][color=#800080;]JALAPENO / otoTABALUGA[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;] Lv : [/color][color=#800080;]255 / 255[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Klasa : [/color][color=#800080;]Sura BM / Woj Mental[/color][/font]
[font="'times new roman', times, serif;"][color=#006400;]Gildia :[/color][color=#800080;] ............./ Bajlandoo[/color][/font]
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:35
Dla niektórych to już nie jest gra
To jest styl życia
cieście xD
tak mi słownik poprawił
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:36
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj Lubię To[/color][/font]
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:44
Nie mam choroby potocznie zwanej Downem , więc mi jej nie wmawiaj i nie obrażaj ludzi , którzy są na nią chorzy . Kurf yebanych szukaj w szkolnej ławce lub na przerwie pomiędzy WU-EFEM a Przyrodą . Sucz- udomowiona forma wilka szarego, ssaka drapieżnego z rodziny psowatych (Canidae), uznana przez niektórych za podgatunek wilka, a przez niektórych za odrębny gatunek.. opisywany pod synonimicznymi nazwami Canis lupus familiaris lub Canis familiaris. Od czasu jego udomowienia powstało wiele ras znacznie różniących się morfologią i cechami użytkowymi. Rasy pierwotne powstawały głównie w wyniku presji środowiskowej, a rasy współczesne uzyskano w wyniku doboru sztucznego.
I na koniec - popatrz na swój obłędnie napisany post , który nie posiada ani ładu ani składu.. brak jakiejkolwiek interpunkcji sprawia iż Twoje wypociny nie mają najmniejszego sensu i niestety w tej sytuacji największym pustakiem - jak to określiłeś - jestes Ty .
Zanim napiszesz ponownie jakiś post kierujący w moją stronę zalecam użycia poprawnej polszczyzny stosowanej przez Twoich nauczycieli no.przyrody , nie zapomnij oczywiście o ortografi , poprawnej składni oraz interpunkcji . A że niestety obawiam się iż nie opanowałeś do końca poprawnego podspiwywania się... nie napiszesz nic - tak postąpiłby inteligentny człowiek za jakiego zapewne się uważasz [ niestety przed Toba jeszcze jakies 20 lat nauki , więzienie itp ]
Napisano 01 kwiecień 2013 - 06:51
Koledze się chyba odechciało dyskutować
Napisano 01 kwiecień 2013 - 07:14
heheh ale wy sie spinacie nopki pisze tylko o evencie ze jest zjeb.... a wy zaraz idioci piszecie jak ci sie gra nie podoba to wyp. itp ogar lub okulary założyć. bo chyba nie widzicie o czym pisze od początku tylko ze event jest zrąbany a skąd wy zjeb.... wyskakujecie wyp z gry gra jest fajna i kazdy ma prawo sobie napisać co sadzi o evencie i co jemu sie nie podoba po to jest forum lowy zajebane spójrzcie w temat postu a nie zaczynacie tyrać 1 a potem sie żalom pizd... tak jak peru idiotka tyra 1 potem się płaczom mam wyj. kim kto jest i tak samo jak tu pisze możesz se pisać co chcesz mnie to nie rusza peru
Napisano 01 kwiecień 2013 - 07:17
Do You speak polish ? English ? i dont understand You ..
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych