a ja mam 85 magia 10 szaman 100 blok i padam na skilla ;d
serio ? ... 100 blok ?
Posted 09 April 2013 - 17:17
a ja mam 85 magia 10 szaman 100 blok i padam na skilla ;d
serio ? ... 100 blok ?
Posted 09 April 2013 - 18:02
Ale spójrz... na dłuższą mete jest dobrze.. Robisz boskie, zbroja 220 i berelko i hitami niszczysz;] Do tego sura do rozpraszania i nie ma mocnych ;] zrobisz berelka na +20 i skillami ciskasz po 500k-1kk
po 1 najpierw zrob takie eq sam berlo +20 i skile 500k-1kk a robisz na woju krewke 9 smocze eq szpona czy tam glorie nawet maczka dobra i walisz 1kk na lajcie więc ... a co do hitow to owszem są niszczące ale bufek 100% i koles ma cie w dupie
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Posted 09 April 2013 - 18:04
Wszyscy piszą o ataku magicznym -- a gzie jest napisane ze atak magiczny zwiększa obrażenia od skilli ??
Na chłopski rozum.... Szaman jest magiczną postacią więc potrzebuje ataku magicznego
Majestat nop na skila xd
Posted 09 April 2013 - 21:38
rzeby zrobidź kose s szamana poczeba miedź barco dobre eku, a mianowiće zbrojem szatem kapuana plus dźewienć albo wyrzej, no i oczywiźće smoczy dzwon serca smoka krulewskiego pisaua bo to ma pisar i jest kosom
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Posted 10 April 2013 - 11:18
rzeby zrobidź kose s szamana poczeba miedź barco dobre eku, a mianowiće zbrojem szatem kapuana plus dźewienć albo wyrzej, no i oczywiźće smoczy dzwon serca smoka krulewskiego pisaua bo to ma pisar i jest kosom
Robisz postempy w ortografi zią
0 members, 3 guests, 0 anonymous users