A więc tak ciag dalszy problemu z dt
Ile zajmuje wam czasu zrobienie 1 dt
Bo ja jak ide to mnie loga po metkach zawsze i nie wiem co zrobic .... proszę Pana HeadAdmina o ogarniecie tego dt aby było wiecej czasku troszkę
Magnes
Napisano 13 kwiecień 2013 - 09:03
A więc tak ciag dalszy problemu z dt
Ile zajmuje wam czasu zrobienie 1 dt
Bo ja jak ide to mnie loga po metkach zawsze i nie wiem co zrobic .... proszę Pana HeadAdmina o ogarniecie tego dt aby było wiecej czasku troszkę
Magnes
Napisano 13 kwiecień 2013 - 11:37
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego czas z pieczęci płynie dalej po kowalu? Dość ciężko dojść do ripa przez 3-4 minuty jak klucz dropnąć nie chce. Czy to dlatego że na piętrze z metkami nie dropie mapki zin tylko odrazu bije Ma An?
Napisano 13 kwiecień 2013 - 12:42
TS nie jest cudotwórczym programem - nikt ci tam z tym nie pomoże.
Także mam problem że czas nie przestaje płynąć - nie wiem od czego to zależy.
@PS:
Dziś na 4 wyjścia na DT nie udało się ubić Ripera ani razu - za każdym razem to samo: Nie udało się. Zostaniecie wylogowani.
Użytkownik mipek edytował ten post 13 kwiecień 2013 - 13:35
Napisano 13 kwiecień 2013 - 13:42
Mi to wogóle konto ukradli dropa z petsem ... zmienilem passy i email
Ale i tak ukradli logło mnie z dt i wejsc juz nie moglem ..
Napisano 13 kwiecień 2013 - 13:47
Tez mam ten problem, ze po pieczatkach plynie czas az do ripa. Nie ma sily zeby sie wyrobic czasowo:P
Napisano 13 kwiecień 2013 - 13:54
a ja to wogole juz nie ide bo konta nie posiadam .. a tak po 140k walilem w ripa
Napisano 13 kwiecień 2013 - 14:34
Dlaczego wam płynie czas po pieczęciach?? Bo nie odwołujecie koni (petsa) i on zostaje na pietrze z pieczęciami i się buguje. Mi jeszcze nigdy się dt nie zbugowało czy też aby mnie wywalało, a już dobre 2 tygodnie chodzę dzień w dzień po kilka razy.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 14:54
Napisano 13 kwiecień 2013 - 15:11
1 wyprawa trwa 30 minut. Drop ze szkatek jest bardzo ale to bardzo zmiejszony.
Kilka tyg temu 15 szkat miałem 890 brył dziś z 20 szkat tylko 350 brył.
Dodam ze 20 szkat to 10h ciągłego dropu.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 16:11
Na dzień dzisiejszy po zablokowaniu kluczy, kamieni itp. nie mogę przejść dt co bym nie robił i tak wywali albo zbuguje. wcześniej dało się przejść zasadą jeden raz poszedłem po pieczęcie wydropić lognąć jeszcze raz wejść i wtedy od razu oddać to dt ani razu mi się nie zbugowało. Teraz Admin strasznie utrudnił wprowadzeniem tych blokad. Cieżko wydropić kluczę, a jak zbuguje się piętro zmarnowane 20 minut. Miejmy nadzieje że team virtuala w jakiś skuteczny sposób usunie te bugi
Napisano 13 kwiecień 2013 - 16:40
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:14
Ja mam ten problem tez ,ale odwoluje konia jak wbijam na pietro kowala ,ale jestem szybki i zdazam ubic ripa , ubijam i jest koniec czasu
Admin napisal ze jutro naprawia to na 100 %
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych