Takie pytanie na filozofii w drugiej klasie padło... Było pełno ciekawych odpowiedzi...
Ciekawe na co wpadną gracze
Napisano 30 kwiecień 2013 - 15:01
Takie pytanie na filozofii w drugiej klasie padło... Było pełno ciekawych odpowiedzi...
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 30 kwiecień 2013 - 15:02
Zeszyt to zuo ;< W którym trzeba pisać... I na niego paczeć
Napisano 30 kwiecień 2013 - 15:02
Gownem do podcierania dupy hahahaaaaaaaahahahhahahah gimbaza!!!!!
Napisano 30 kwiecień 2013 - 15:04
Zeszyt kojarzy się z urządzeniem do podcierania miejsca, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę... byyło ;pp
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 30 kwiecień 2013 - 15:12
nigdy nie używałem i nie mam zamiaru : d za to mam super zastosowania dla układu okresowego
rudzi szczerbaci z małymi pindolkami mają zakaz wstępu na serwer!
Napisano 30 kwiecień 2013 - 15:23
Może się podzielisz? Niektóre lekcje (chociażby WOS) to po prostu żenada... U nas pan od tegoż przedmiotu, wchodząc do klasy, robi sobie kawę, siada i czyta gazetę, a nam każe przepisywać podręczniki... Oczywiście nikt tego nie robi, ale i tak nudy są straszne...
Napisano 30 kwiecień 2013 - 16:25
WOSS mi sie kojarzy z kotletami...<lol2>
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:00
nie wos tylko zeszyt
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:02
Zeszyt to najlepsza podpałka do ogniska jak dla mnie ! jeszcze zeszyt z chemii albo z polaka mega się jara xd
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:15
A wiecie, ze jak zeszyt ma wiecej zapisane, to lepiej sie pali?
To potwierdzone (przez Konka)
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:17
i przez Lósera
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:17
Zeszyt (przest. kajet, z fr. cahier) – zszyte lub sklejone karty papieru, przeznaczone do pisania lub rysowania, rzadziej – do innych celów (np. zeszyt z kolorowymi arkuszami do wycinanek dla dzieci lub dzienniczek).
Wujek google zawsze pomoże
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
----> EverSex ~ 203 ~ Wojownik~ brak ~ Jinjio~ ON <----
Amor Patriae Nostra Lex - Miłość Do Ojczyzny Naszym Prawem
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:24
pff, tez sobie moge ze kiwipedi spisac.
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:27
Dlaczego tego nie zrobiłeś?
----> EverSex ~ 203 ~ Wojownik~ brak ~ Jinjio~ ON <----