polać mu ! ! !

BoskiRafal i jego groźby !!!!!! haha :D
Napisano 01 maj 2013 - 13:35
Napisano 01 maj 2013 - 13:37
Poprostu bronię kolege , a po 2 to nie jest normalne ze jezeli ktos do ciebie spokojnie a ty z obelgami wyskakujesz . Pozdro juz nie moge sie doczekać kiedy skończy się moje'życie' ..Wiesz..duzo osób mi tak pisało , i kończyło się to kilkoma dedami poza kołem i nic wiecej , mam nadzieje ze ty się lepiej postarasz
#48 Guest_Loozer_*
Napisano 01 maj 2013 - 13:39
Zapraszałem go na TS-a to nie chciał, więc mu cisnąłem, to po 1
po 2. puściły mi nerwy, a co do was, grounder i srami, nie macie zycia, pozdrawiam i myślę żę można zamknąc
Kto nie bd miał życia to nie bd Grounder nic nie zrobił bo stanął w mojej obronie
Ale ja się Ciebie nie boje możesz mi pogrozić to zobaczymy wtedy
Napisano 01 maj 2013 - 13:41
Ja do cb looozerek nic nie mam, wyrazilles swoje zdanie, do którego miałem kilka "ale", Grounder zaczął spinac na grze pokazywac swoje eq co mnie rozbawiło całkowicie,
Poprostu bronię kolege , a po 2 to nie jest normalne ze jezeli ktos do ciebie spokojnie a ty z obelgami wyskakujesz . Pozdro juz nie moge sie doczekać kiedy skończy się moje'życie' ..Wiesz..duzo osób mi tak pisało , i kończyło się to kilkoma dedami poza kołem i nic wiecej , mam nadzieje ze ty się lepiej postarasz
Możesz na mnie liczyc
#50 Guest_Loozer_*
Napisano 01 maj 2013 - 13:46
Sry...ale wyraziłem swoje zdanie to ty od razu "Zamknij morde bo źle na tym wyjdziesz" Jeszcze Cię uświadomię jeżeli jesteś w gildii Kamila to on Ci raczej nie pozwoli mnie tępić
Napisano 01 maj 2013 - 13:54
nie mam zamiaru cię tepic tylko twojego kolege, i nie jestem w gildii Kamila.
#52 Guest_Loozer_*
Napisano 01 maj 2013 - 13:56
Yhym....Ja na to nie pozwolę On stanął w mojej obronie i nie mam zamiaru patrzeć jak go tępisz z mojego powodu
Napisano 01 maj 2013 - 13:58
sam sobie na to zasluzyl, pozniej juz nie poszlo o obrone ciebie, tylko o to ze chlopak sobie zakpił ze mnie
Napisano 01 maj 2013 - 14:07
Ale ma cie problemy masakra olejcie to co ktoś do was pisze i tyle a jak jeszcze głupiej odpisujecie to jeszcze gorsi jesteście niż ten kto pierwszy zaczął.
#55 Guest_Loozer_*
Napisano 01 maj 2013 - 14:21
Właśnie Boski się pokazał z jak najlepszej strony Wbił się koledze na spota wraz z Vileda i Firreee i teraz twierdzi,że jego spot
A co do tego co tam pisałeś,że gildie naszą bd gnębić to jeszcze zobaczymy ;]
Napisano 01 maj 2013 - 14:22
sam sobie na to zasluzyl, pozniej juz nie poszlo o obrone ciebie, tylko o to ze chlopak sobie zakpił ze mnie
Hahah , poprosiłem cie zebys mnie zaczął juz teraz tępić ,powiedziałeś ze kumple ci robia virtuala na +20 juz <facepalm> To ja ci pokazalem eq swoje zebys mi sie nie chwalił ze ci go robia noobie , ps :Twoje tepienie , to tak jak by mnie tępił kowal . ^^
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych