Witam...mam taki problem iż po dropnięciu wszystkich czerwonych konarów duchodrzewa , mam dropnąć jakiś kamień duszy lasy , niby koloru czerwonego i pisze że dropi z drzew w red lesie,ale jak robiłem na głównej postaci to dropiłem na mapie metin1 i za 1 metkiem dropnął a wczoraj biłem chyba z 20 metków i nic, moje pytanie : gdzie ten kamień dropnąć?

Czerwone Konary Duchodrzewa , Kamień Duszy Lasu - Biolog
Napisano 09 maj 2013 - 08:43
Napisano 09 maj 2013 - 08:47
W red lesie
Mapa metin 1
tam musi ci na 100% polecieć musisz czekać i bić
#3 Guest_ღ Tomasz ღ_*
Napisano 09 maj 2013 - 09:11
To zależy od szczęścia i tyle drop na Mapie Metin 1 i nie zapomnij włączyc misji
Bądz cierpliwy a napewno dropniesz
Napisano 09 maj 2013 - 09:30
polecam jak up - Mapa Metin 1
Nie gram postacią. Gram Baby Azraelem.
Napisano 09 maj 2013 - 10:58
bij te skrzaty xD pień czy cos
#7 Guest_GangreL01_*
Napisano 09 maj 2013 - 11:37
drop do puki nie dropniesz
Napisano 09 maj 2013 - 12:08
Witam...mam taki problem iż po dropnięciu wszystkich czerwonych konarów duchodrzewa , mam dropnąć jakiś kamień duszy lasy , niby koloru czerwonego i pisze że dropi z drzew w red lesie,ale jak robiłem na głównej postaci to dropiłem na mapie metin1 i za 1 metkiem dropnął a wczoraj biłem chyba z 20 metków i nic, moje pytanie : gdzie ten kamień dropnąć?
Też miałem taki problem. Jak go rozwiązałem ? To proste.
Otrzymałem misję, aby oddać konary duchodrzewa i w tym samym czasie konary zelkova. Oddałem 35 konarków duchodrzewa i miałem dropnąć kamień. Dropiłem 30 minut i nic.
Problem polega w tym, że najpierw trzeba oddać 25 konarów zelkova. (nie tą misję po zębach, księgach itd. tylko to co jest w tym samym czasie co są konary duchodrzewa)
Potem dropłem konary i oddałem 25 konarów do misji z konarami zelkova. Wtedy miałem dropnąć 2 kamyk. On dropnął mi za 2 metkiem i jak go oddałem to misja z konarami duchodrzewa musiałem robić od nowa. W tym cały problem. Zrobiłeś misję konary duchodrzewa i dropisz kamyk, a pierwsze robi się zelkova. Gdy zrobisz konary zelkova to musisz od nowa duchodrzewa i to cała filozofia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych