A czemu nie?
czemu najczęściej facetów interesują u kobiet tylko cycki? :>
Posted 06 August 2013 - 15:18
A czemu nie?
czemu najczęściej facetów interesują u kobiet tylko cycki? :>
Posted 06 August 2013 - 15:23
Przepraszam misiek, ale podziękuję <3
Więc jak podziękujesz to wreszcie stul ten pysk...
Bo są fajne xd
Dlaczego Vampiry piją krew ludzką?
Posted 06 August 2013 - 15:32
Zinek jak nie masz nic sensownego do powiedzenia na ts to i tu sie za bardzo nie udzielaj i nie sap.... bo wiesz ze na 2 klasy się nie odziejesz a stanie w kole jest nudne a zwłaszcza patrząc na twój lvl domyślam się ze bd usiłować expić ale jeszcze parę złych słów i będziesz tylko usiłował expić. Mówię koniec spamu tu bo ten temat jest do czegoś innego kolego więc ja zapraszam na ts pogadamy wyjaśnimy
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#33ff99;]SntRr
<3[/color][/font]
Posted 06 August 2013 - 15:34
Zacytuję Vampired'a sygnaturkę:
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą , najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem
I ja już nic nie mówię bo popsułem temat (przepraszam) i on nie skończy a głupszym się ustępuje. - Nie cytuj ...
Posted 06 August 2013 - 16:00
RevoL może i jestem dzieckiem, ale w przeciwieństwie do Ciebie umiem pisać ^^
Ja pi3rdole tu kur*a jakiś poyebany jesteś? Masz problem do niego to masz do nas wszystkich dzieciaku. Upośledzony do h*ja jesteś. Napisałem do Ciebie żebyś zamknął ryj to nie zamkniesz? ***** morda w dupe i żryj kupie dzieciaku... To poziom inteligencji jest równy 0 chodź na tyraniie to kur*atak Cię pojadę że się zesrasz w necie taki ku*wa kozak jesteś, możesz mi napluć do dupy yebana konino. Przez Ciebie ku*wa z pewną osobą na której mi zależało się pokłóciłem debilu yebany kur*a masz problemy dawaj na ts nie tu spamujesz. ale różnica notatka a notaatnik to ku*wa odmieńcu...
Wejdź na ts Robaczek Cię pojedzie tak że wyjdziesz z ts'a i kompa i się schowasz w kąt. Stul tą japę zapluta świnio i w końcu wypi3rdalaj stąd bo zadzierasz z nie właściwymi ludźmi.
Dobra levy możesz mi za to bana dać, nie mogłem się powstrzymać.
Posted 06 August 2013 - 16:00
RevoL może i jestem dzieckiem, ale w przeciwieństwie do Ciebie umiem pisać ^^
<3[/color][/font]
Posted 06 August 2013 - 16:06
Czy ty jesteś ślepy czy też piszesz 'mendrca' ?
Chociaż nie est dzieckiem jak ty i wszyscy go lubią, ma kolegów - ty nie. Weź skończ...
Jesteś skończony.
Forumowicze się patrzą, pośmiewisko z siebie robisz ...
Temat skończony.
Posted 06 August 2013 - 16:11
Nie mam kolegów, nikt mnie nie lubi, nie wyjde z koła, jestem skończony coś jeszcze? :*
ZAMKNIJ RYJA JA PI3RDOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEMAT NIE BYŁ TWORZONY ŻEBYŚ TUTAJ NAM SWÓJ ŻYCIORYS OPOWIADAŁ, TYLKO DLA INNYCH ŻEBY MIELI ZABAWĘ.
I NIE UDAWAJ IDIOTY BO JUŻ NIM JESTEŚ JELENIU.
JAKI KRETYN ...
Posted 06 August 2013 - 16:14
<3[/color][/font]
Posted 06 August 2013 - 16:43
nie dzięki wole kanał 69
No to wbijemy na 69...
Ostatni raz pisze żebyś zamknął japę dzieciaku ...
Myślisz że coś tym udowodnisz?
Chyba tylko to że jesteś dnem...
BLU ma tyle lat co ty a umie się zachować i jest spoko kolegą, brałbyś przykład z niego ...
Posted 06 August 2013 - 16:56
Czy ja wyglądam ***** na Blu ? Może jestem inny ? ;c
Poyebany.
Posted 06 August 2013 - 18:19
..
Edited by ¢ιиєк, 07 August 2013 - 00:50.
Posted 06 August 2013 - 18:24
Skończ. 100 razy nie będę się powtarzał.
Zyebales temat i wkurzasz ludzi. Zastanów się co robisz...
Kontynnuje zabawę
Jaki smak czekolady lubisz?
Posted 06 August 2013 - 18:40
Ej tak czytajać waszą kłótnie uświadomiłem sobie jedno, że Zinek sobie z Was robi po prostu jaja i się nawet nie spina(moja krew xd), a Wy jeździcie polszyzną jak popadnie... Proszę Was.. skończcie tą ,,forumową i metinową wojnę" bo to trochę żałosne.. :X
Forum główne →
Dyskusje VirtualMT2 →
Archiwum →
Mikołajki 2014 - PytaniaStarted by Sacrize , 04 Dec 2014 mikołajki, 2014, pytania |
|
![]()
|
0 members, 23 guests, 0 anonymous users