Na wstępie napiszę iż nie jest to kolejna propozycja spośród wielu po których przeczytaniu odechciewa się wyłączyć komputer,
Mianowicie chodzi o kamienie metin. Serwer virtualMT2 w dużym stopniu polega na dreptaniu po mapach w celu uzyskania ulepszaczy.
Moja propozycja polega na rozmieszczeniu kamieni metin ( m1/m2/pustynia itd ; pozostawiam to pod decyzje administracji) dla graczy z każdym poziomem .Oczywiście nie mówię o metinach które występują już na serwerze (Bitwy, walki, morderstwa itd) Solidnością kamieni również zajęła by się administracja.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
PS: Niektórzy z was mają mały problem z czytaniem ze zrozumieniem więc powtarzam jeszcze raz że drop z metinów ustaliłaby administracja, ja natomiast podałem przykład przedmiotów które by z owych kamieni wylatywały.
Drop z metinów oczywiście uzależniony od poziomu owego kamienia
---------------------------------------------------------------------------------------------------
@Down:
Oczywiście że tak ;
-Medal portalu
-Ulepszacze z naginii & śmierci
-Ulepszacze z elfa
-kd +7 (Jako iż szansa na ulepszenie kd na +8 to 1%)
- bryłki złota
Wymyślać można bez umiaru
Użytkownik Vampired edytował ten post 25 maj 2013 - 18:39